Безжичен домашен монитор

  Безжичен домашен монитор

  Наблюдавайте дома си от вашия iPhone/iPad

  Безжичният домашен монитор Philips InSight ви позволява да наблюдавате дома си, докато сте навън. Настройката е лесна и ви осигурява незабавно наблюдение от вашия iPhone или iPad. Автоматични предупреждения ви уведомяват при откриване на шум или движение. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Наблюдавайте дома си от вашия iPhone/iPad

Осигурете си спокойствие

 • Поддържа Wi-Fi за поставяне навсякъде в дома

  Поддържа Wi-Fi за поставяне навсякъде в дома

  Безжичният домашен монитор In.Sight поддържа Wi-Fi и използва безжичната ви домашна мрежа за стрийминг на видео и аудио на живо. Можете да разположите мониторите, където пожелаете в дома си.

 • Незабавно наблюдение от вашия iPhone или iPad

  Незабавно наблюдение от вашия iPhone или iPad

  След като конфигурирате безжичния домашен монитор InSight в локалната си мрежа, имате достъп до поточно предаваното видео чрез вашия iPhone или iPad – моментално, където и да сте по света, чрез Edge, 3G и безжични мрежи. Няма ограничения къде и как ще гледате видеото.

 • Приложение за iPhone/iPad за удобство при ползване

  Приложение за iPhone/iPad за удобство при ползване

  Безжичният домашен монитор Philips InSight е свръхмодерен, работещ със софтуер видео монитор, който ви позволява да виждате и чувате какво се случва в дома ви, където и да сте по света. Напълно безплатното, специализирано приложение InSight може да се изтегли от Apple App Store директно от вашия iPhone или iPad.

 • Бърза и лесна настройка чрез QR код

  Бърза и лесна настройка чрез QR код

  Бързата и лесна настройка ви позволява да сдвоите безжичния домашен монитор InSight с iPhone или iPad. Сложете изображението с QR кода пред лещата на монитора, за да активирате приложението InSight. Мониторът е готов за използване, когато индикаторът свети постоянно в зелено.

 • Гледате до 16 монитора с едно единствено приложение на вашия iPhone/iPad

  Гледате до 16 монитора с едно единствено приложение на вашия iPhone/iPad

  С едно единствено приложение можете да гледате до 16 безжични домашни монитора Philips InSight. Сложете толкова монитори, колкото желаете, навсякъде, където пожелаете.

 • Магнитна основа за лесно нагласяне в посоката за наблюдение

  Магнитна основа за лесно нагласяне в посоката за наблюдение

  Безжичният домашен видео монитор Philips InSight има магнитна основа, която го фиксира, като ви позволява да завъртите и регулирате монитора под всякакъв ъгъл.

 • Допълнителна конзола за стена, за възможно най-добро разполагане

  Допълнителна конзола за стена, за възможно най-добро разполагане

  Безжичният домашен монитор In.Sight се предлага в комплект с конзола за монтиране на стена. Използвайте я, за да монтирате лесно вашия монитор на която и да било стена или таван. Основата се накланя и върти, за да можете да нагласите монитора, след като го монтирате.

 • Шифрована директна връзка с мрежата за гарантирана сигурност

  Шифрована директна връзка с мрежата за гарантирана сигурност

  Безжичният домашен монитор Philips In.Sight използва изключително надеждно шифроване, за да ви гарантира поверителност по всяко време. Той използва уникален ключ за шифроване всеки път, когато осъществява връзка.

 • Вградена технология за откриване на шум и движение

  Вградена технология за откриване на шум и движение

  Невъзможно е да предвидите кога би се случило нещо неочаквано. Безжичният домашен монитор InSight наблюдава непрекъснато с регулируеми нива за реакция на шум и движение и ви уведомява при всяко засичане на шум или движение.

 • Предупреждения чрез телефона при откриване на шум или движение

  Предупреждения чрез телефона при откриване на шум или движение

  Автоматично получавате съобщения на вашия iPhone/iPad, когато мониторът открие шум или движение.

 • Записите се качват в личния ви акаунт в Dropbox

  Записите се качват в личния ви акаунт в Dropbox

  Мониторът записва автоматично събитията, когато открие шум или движение. Освен това можете да записвате събития ръчно и дори да правите снимки. Записите се качват във вашия личен акаунт в Dropbox.

 • Наблюдение с помощта на браузъра – с всеки уеб браузър

  Безжичният домашен монитор InSight ви позволява да следите какво се случва в дома ви в реално време чрез предпочитания от вас уеб браузър, било то Chrome, Internet Explorer, Safari или Firefox, на PC или Mac.

Вижте всички спецификации
 • Гледането на видео на живо през домашната Wi-Fi мрежа, с използване на безжичния домашен монитор In.Sight, е безплатно и неограничено. Гледането на видеото от разстояние (през външна Wi-Fi мрежа или 3G мрежа) също е безплатно за неограничен брой сесии, но всяка сесия е ограничена до 5 минути.
 • По-продължителни сесии за отдалечено гледане на видеото, както и други разширени функции, са достъпни чрез закупуване на приложението от магазина за приложения. Тези условия подлежат на промяна.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува