1

Домашно кино с HD

  -{discount-percentage}%
  HDMI

  Домашно кино с HD

  HTS8160B/12

  Съраунд звук с висока детайлност без плетеница от кабели

  Потопете се в многоканален съраунд звук като в киносалон, без да сте заобиколени от тонколони и кабели. Philips SoundBar с Ambisound включва цялостна система за домашно кино, в това число възпроизвеждане на Blu-Ray дискове с висока детайлност, в едно устройство. Вижте всички предимства

  HTS8160B/12

  За съжаление този продукт вече не е наличен

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Съраунд звук с висока детайлност без плетеница от кабели

Потопете се в многоканален съраунд звук като в киносалон, без да сте заобиколени от тонколони и кабели. Philips SoundBar с Ambisound включва цялостна система за домашно кино, в това число възпроизвеждане на Blu-Ray дискове с висока детайлност, в едно устройство. Вижте всички предимства

HTS8160B/12

За съжаление този продукт вече не е наличен

Съраунд звук с висока детайлност без плетеница от кабели

Пренесете киното вкъщи

 • Технология Ambisound за съраунд звук от по-малък брой тонколони

  Технология Ambisound за съраунд звук от по-малък брой тонколони

  Технологията Ambisound произвежда наистина обхващащ, многоканален обемен звук от по-малко високоговорители. Тя предоставя впечатляващ 5.1 звук, без ограничения за положение, размер или форма на стаята и без бъркотията на много високоговорители и кабели. Чрез комбинирания ефект на психоакустичните явления, матричната обработка и точно насочените мембрани Ambisound предоставя повече звук от по-малко високоговорители.

 • Високоговорители HD за най-фини детайли с идеална чистота

  Високоговорители HD за най-фини детайли с идеална чистота

  Създадени да поддържат нашата технология Ambisound, тези HD високоговорителни конуси са геометрично проектирани така, че да контролират оптималната диаграма на насоченост. С използване на новосъздадени компактни плътни високоговорителни конуси с обработени влакна, високоговорителите могат да пресъздадат най-фините детайли от HD източници с най-високи изисквания. Сега можете да се наслаждавате на кристално чист звук без изкривяване от всички източници.

 • Dolby TrueHD и DTS-HD за съраунд звук 7.1 с висока вярност

  Dolby TrueHD и DTS-HD за съраунд звук 7.1 с висока вярност

  Dolby TrueHD осигурява 7.1 канала и DTS-HD аудио с висока детайлност с най-качествен звук от дисковете Blu-ray. Възпроизвежданото аудио практически не се отличава от студийния мастъринг, така че чувате точно това, което авторите са искали да чуете. Dolby TrueHD и DTS-HD аудиото с висока детайлност допълват цялостното ви развлечение с висока разделителна способност.

 • Възпроизвеждане от Blu-Ray DVD за резки изображения с истински HD 1080p

  Възпроизвеждане от Blu-Ray DVD за резки изображения с истински HD 1080p

  Дисковете Blu-ray пренасят данни с висока разделителна способност, заедно с картини с разделителна способност 1920 x 1080, с която се характеризират изображенията с висока детайлност. Сцените сякаш оживяват, когато детайлите изпъкват срещу вас, движенията стават гладки, а изображенията придобиват кристална яснота. Blu-ray осигурява и некомпресиран обемен звук и така възприемането на аудио става невероятно реалистично. Големият обем за съхраняване на Blu-ray дисковете позволява и вграждане на цял куп интерактивни възможности. Безпроблемното придвижване по време на възпроизвеждане и останалите забележителни функции, като изскачащи менюта, внасят едно съвсем ново измерение в домашните развлечения.

 • BD-Live (Profile 2.0), за да се радвате на допълнително Blu-ray съдържание онлайн

  BD-Live (Profile 2.0), за да се радвате на допълнително Blu-ray съдържание онлайн

  BD-Live отваря още по-широко вашия свят на висока детайлност. Получете най-съвременно съдържание просто като свържете своя Blu-ray диск плейър към интернет. Вълнуващи нови неща, например изключително съдържание за изтегляне, прояви на живо, чат на живо, игри и онлайн пазаруване - всичко това ви очаква. Вземете вълната на високата детайлност с възпроизвеждане на Blu-ray дискове и BD-Live.

 • Deep Color с ярки образи в над един милиард цвята

  Deep Color с ярки образи в над един милиард цвята

  Реалният свят не е ограничен по цветове - може да възникне практически всеки оттенък на всеки нюанс, във всякакво осветяване. Това, което виждате на телевизионния екран, е друга материя, така че образите често не изглеждат истински като в живота. Deep Color пресъздава естествения свят на вашия телевизионен екран, като ви поднася милиони цветове, съществуващи в действителност, и като издига вашите изживявания от гледането до нови висоти.

 • Допълнителна поставка за удобно възпроизвеждане от вашия iPod

  Допълнителна поставка за удобно възпроизвеждане от вашия iPod

  Прикачете тази поставка към системата ви за домашно кино и можете да се наслаждавате на музиката, видеоклиповете и картините от вашите iPod устройства. Поставката се продава като незадължителен аксесоар.

 • Сензорен панел за интуитивно възпроизвеждане и регулиране на силата на звука

  Сензорен панел за интуитивно възпроизвеждане и регулиране на силата на звука

  Интуитивните органи за управление на сензорния панел ви позволяват да регулирате силата на звука и други опции при възпроизвеждане, просто с натискане на сензорните бутони на предния панел.

 • Технология DoubleBASS за по-пълни и дълбоки баси

  Технология DoubleBASS за по-пълни и дълбоки баси

  DoubleBASS гарантира, че ще чуете дори най-дълбоките баси, въпреки компактния размер на събуфърите. Той прихваща ниските честоти и ги пресъздава им в обхвата на чуваемост на събуфъра, като предлага по-гръмък и красив звук и ви гарантира слушане без компромиси.

 • FullSound™, който вдъхва живот на MP3 музиката

  FullSound™, който вдъхва живот на MP3 музиката

  Иновационната технология FullSound на Philips истински възстановява звуковите детайли на компресираната MP3 музика, като я обогатява и подобрява, така че напълно се потапяте в музиката - без никакви изкривявания. На базата на алгоритъм за обработка на аудио, FullSound съчетава всепризнатия опит на Philips във възпроизвеждането на музика и мощта на цифрова обработка на сигнали (DSP) от последно поколение. В резултат се получават по-пълни баси с повече дълбочина и въздействие, подобрена яснота на глас и инструменти и богати детайли. Преоткрийте своята MP3 музика с истински реалистичен звук, който ще докосне душата ви и ще раздвижи краката ви.

 • x.v.Color носи повече естествени цветове за видеофилмите с HD видеокамера

  x.v.Color носи повече естествени цветове за видеофилмите с HD видеокамера

  x.v.Color гарантира реалистично възпроизвеждане на цветовете, като точно улавя всеки оттенък, нюанс и дълбочина, за да предложи богат цветови диапазон, който включва почти два пъти повече цветове в сравнение с цветовото пространство на sRGB. x.v.Color произвежда цветови вариации, които са много близки до това, което може да разпознае човешкото око – то дори усилва/подобрява качеството на видеоматериал с висока детайлност. Телевизорите, съвместими с x.v.Color, възпроизвеждат образи с почти същото качество, което са имали при заснемането им.

 • Стилен дизайн с алуминиево покритие и стъклени панели

  Стилен дизайн с алуминиево покритие и стъклени панели

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува