Тонколона SoundBar

  • KA

  Тонколона SoundBar

  Мощен звук за всеки телевизор

  HTL5140 е тънка компактна тонколона с 320 W максимален изход. Първокласно метално покритие й придава стил и може да бъде окачена на стената или поставена върху хоризонтална повърхност. HDMI ARC, един HDMI вход за видео и Bluetooth® с aptX® и AAC, за да слушате музика безжично. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Тонколона SoundBar

2, 1-канален безжичен събуфър, Bluetooth® aptX, AAC и NFC, 1 HDMI вход и HDMI извод ARC, 320 W HTL5140B/12 Търсене на подобни продукти

Мощен звук за всеки телевизор

с безжичен събуфър

 • Мощен 320 W изходен звук

  Мощен 320 W изходен звук

  Две устройства, всяко с 4 басови високоговорители и 2 високоговорители за високи честоти вътре, поддържат звука перфектно балансиран. Като цяло те имат общо 320 W изход на звук, който е съчетан с мощни баси от 17L събуфърна кутия.

 • Прекрасен съраунд звук с Dolby Digital и DTS

  Прекрасен съраунд звук с Dolby Digital и DTS

  Преминете към цифровите технологии и извлечете максимума от вашата музика и филми. Дори стерео музиката звучи прекрасно, тъй като Dolby Digital и DTS Digital Surround подобряват цифровата музика и видеото, за да ви дадат наистина обгръщащ обемен звук от системата за домашно кино.

 • Bluetooth® (aptX® и AAC) за безжично поточно извличане на музика

  Bluetooth® (aptX® и AAC) за безжично поточно извличане на музика

  Bluetooth® (aptX® и AAC) за безжично поточно извличане на музика

 • Сдвояване чрез Bluetooth с едно докосване за смартфони с NFC

  Сдвояване чрез Bluetooth с едно докосване за смартфони с NFC

  Сдвоявайте Bluetooth устройства с едно докосване - чрез технологията NFC (Near Field Communications). Просто докоснете смартфона или таблета с NFC възможности до NFC зоната на тонколоната и тонколоната ще се включи, ще се извърши Bluetooth сдвояване и ще се стартира поточното възпроизвеждане на музика.

 • Виртуален съраунд звук за по-реалистично удоволствие от филмите

  Виртуален съраунд звук за по-реалистично удоволствие от филмите

  Виртуалният съраунд звук от Philips ви дава богат и поглъщащ обемен звук от по-малко от 5-канална възпроизвеждаща система. Силно усъвършенстваните пространствени алгоритми възпроизвеждат вярно звуковите характеристики, които възникват в идеална среда с 5.1-канално възпроизвеждане. Всеки висококачествен стерео източник се превръща във вярно възпроизвеждан, многоканален обемен звук. Не е необходимо да купувате допълнителни тонколони, кабели или стойки за високоговорители, за да оцените изпълващия помещението звук.

 • EasyLink, за да управлявате всички HDMI CEC устройства с едно-единствено дистанционно

  EasyLink, за да управлявате всички HDMI CEC устройства с едно-единствено дистанционно

  EasyLink ви позволява да управлявате няколко устройства, например DVD плейъри, Blu-ray плейъри, тонколона SoundBar, система за домашно кино и телевизори и др. с едно дистанционно управление. Използва стандартния протокол HDMI CEC за споделяне на функции между устройствата чрез HDMI кабела. С едно натискане на бутон можете да управлявате едновременно всички свързани устройства с възможности за HDMI CEC. Функциите като готовност и възпроизвеждане сега може да се изпълняват с удивителна лекота.

 • Миларови високоговорители за високи честоти за звук с висока детайлност

  Уникалният материал милар, използван във високоговорителите за високи честоти, дава невероятна детайлност на звука. Целият диапазон от високи честоти се възпроизвежда с отлично качество, благодарение на което музиката оживява, а филмите звучат точно така, както е замислено. Неразделна част от двулентовия дизайн, високоговорителят за високи честоти подобрява високите честоти, като дава по-чист, пространствен и точно предаден звук, в съчетание с басовия високоговорител. Подобрената яснота означава, че можете да различите всеки един елемент в музиката. Слушайте отделните инструменти, наслаждавайте се на по-ясни вокали и се радвайте на вашата музика с изненадващо добри детайли.

 • Свържете към единия HDMI вход за отлично качество на картината и звука

  Наслаждавайте се на 3D картина, по-истинска от самия живот, и на кристално чист 5,1 или 7,1-канален звук, просто като включите HDMI изхода на нашия плейър към входа на вашия не-3D аудио/видео приемник.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува