Unmapped

Инфрачервена лампа InfraCare

  Инфрачервена лампа InfraCare

  Ефикасно облекчава болка

  Лампата Philips InfraCare ефикасно облекчава болките в мускулите и ставите. Нейната 650-ватова инфрачервена топлина е много приятна и прониква дълбоко през кожата, стимулира кръвообращението и дава ефикасно облекчение на площ от 60x40 см, равна на половината тяло. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Инфрачервена лампа InfraCare

650 W, Третиране на половината тяло, Височина 63, 5 см HP3641/01 Търсене на подобни продукти

Ефикасно облекчава болка

Дълбоко проникваща инфрачервена топлина

 • 650-ватова инфрачервена халогенна лампа

  650-ватова инфрачервена халогенна лампа

  Philips InfraCare HP 3643 е оптимизирана за ефикасно облекчаване на болки на площ 60 x 40 см, например цял гръб, двете рамена и врата или бедрото. InfraCare се отличава с иновационна инфрачервена халогенна лампа. Специалната оптика, филтърът и мощната 650-ватова халогенна лампа са оптимизирани, като позволяват терапия на половината тяло (60 x 40 см) и много повече приятна топлина, тъй като инфрачервената топлина се разпределя по-равномерно върху третираната площ.

 • Регулируем ъгъл с въртене

  Регулируем ъгъл с въртене

  InfraCare HP 3643 е лесна за работа при лечение на половината тяло и за различни ситуации (например, лежане на легло или кушетка) благодарение на нейната максимална гъвкавост. Освен че може да се регулира по височина, корпусът на лампата може да се позиционира лесно, за да лекува точната част на тялото с преместване в хоризонтално или вертикално положение (ляво/дясно на 90 градуса) и накланяне нагоре или надолу (45 градуса).

 • Цифров таймер с автоматично изключване

  Цифров таймер с автоматично изключване

  Времето за лечение може лесно да се контролира чрез задаване на желан или предпочитан брой минути. Цифровият таймер отброява автоматично в обратен ред и изключва автоматично в края на сеанса.

 • Реостат с 3 настройки на топлина

  Реостат с 3 настройки на топлина

  Инфрачервената топлина, предлагана от InfraCare, лесно може да се настройва според личните предпочитания. Могат да се избират три различни нива на топлинен интензитет, което прави лечението възможно най-приятно.

 • Дълбоко проникваща инфрачервена топлина

  Дълбоко проникваща инфрачервена топлина

  Доказано е, че инфрачервената светлина ефикасно облекчава болки в мускулите и схванатите стави. Комфортната топлина от инфрачервените лъчи прониква дълбоко в кожата, засилва кръвообращението и отпуска мускулите. Когато мускулите се успокоят, те естествено се отпускат и раздвижват. Топлината прави тъканите по-податливи и по този начин намалява сковаността на ставите и ги прави по-гъвкави.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува