ДОМАШЕН МУЛТИМЕДИЕН ПЛЕЙЪР

  USB Hi-Speed 2011

  ДОМАШЕН МУЛТИМЕДИЕН ПЛЕЙЪР

  Превърнете телевизора си в смарт телевизор

  Подобрете телевизора си с услугите Philips Smart TV. Запознайте се с огромен свят от мултимедийно съдържание с домашния мултимедиен плейър на Philips. Наслаждавайте се на видеоклипове, музика и снимки с превъзходно качество от интернет или компютърната си библиотека директно на своя телевизор. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Превърнете телевизора си в смарт телевизор

 • Smart TV, за да се забавлявате с онлайн услугите и да пускате мултимедия на телевизора

  Smart TV предлага по-лесно и безжично използване на телевизора в 4 аспекта. С Net TV се наслаждавате на изобилие от онлайн приложения на вашия телевизор: вземате филми под наем, гледате "телевизия за наваксване" и се забавлявате със социалните медии. Дръжте нещата под контрол: сменяйте каналите или въвеждайте текст от вашия смартфон или таблет. Използвате SimplyShare за поточно предаване на снимки, музика и видео от вашия компютър, телефон или таблет към екрана на телевизора.

 • Сертифициран за DivX Plus HD за възпроизвеждане на DivX с висока детайлност

  Сертифициран за DivX Plus HD за възпроизвеждане на DivX с висока детайлност

  DivX Plus HD на вашия Blu-ray и/или DVD плейър предлага последните новости в технологията DivX, за да ви даде възможност да гледате видеоклипове и филми с висока детайлност от интернет директно на Philips HDTV или на компютър. DivX Plus HD поддържа възпроизвеждане на DivX Plus съдържание (H.264 видео с висока детайлност и висококачествено AAC аудио в MKV файлов контейнер), като в същото време поддържа и предишни версии на DivX видео до 1080p. DivX Plus HD за цифрово видео с истинска висока детайлност.

 • Разглеждайте снимки в различни формати

  Разглеждайте снимки в различни формати

  Разглеждайте и се наслаждавайте на снимки в богатия набор от формати, включително JPEG, JPG, M-JPEG, PNG, TIF, TIFF, GIF, BMP и HD JPEG – направо на вашия широкоекранен телевизор! Превърнете хола си във фотогалерия и споделяйте прекрасните спомени с приятелите и семейството си.

 • SimplyShare за забавление със снимки, музика и филми на телевизора

  SimplyShare за забавление със снимки, музика и филми на телевизора

  Споделяйте снимки, музика и филми чрез SimplyShare от вашия телефон, таблет или компютър и се забавлявайте с тях на голям екран.

 • Изпълнявайте и споделяйте видео, снимки и музика в много формати

  Изпълнявайте и споделяйте видео, снимки и музика в много формати

  Споделяйте видео, снимки и музика в много формати чрез DLNA от вашия телефон, таблет или компютър и се забавлявайте с тях на голям екран. Споделянето вече е лесно.

 • Слушайте музика от различни мултимедийни файлове

  Слушате и се наслаждавайте на любимата си музика - без значение в какъв аудио формат - с кристално чист звук. Плейърът Philips осигурява лесен достъп до богатия набор от аудио формати от Dolby Digital, AAC, RA, OGG, MKA, MP3, WAV, APE, FLAC, DTS, LPCM, PCM, WMA (V9), IMP/MS ADPCM и WMA Pro.

 • Вграден WiFi, за да се наслаждавате на свързаната мултимедия безжично

  С вградения WiFi имате безжичен достъп до вашето мултимедийно съдържание. Кажете сбогом на взирането в компютърния екран - отпуснете се на дивана и гледайте мултимедийните си файлове на телевизора, комфортно във вашата дневна.

 • DLNA PC Media Link за преглед на съдържанието в компютъра и домашната мрежа

  DLNA PC Media Link ви дава лесен достъп до видеоклипове, снимки и музика в компютъра или домашната мрежа. Като свържете вашия мултимедиен плейър към домашната мрежа, получавате безпроблемен достъп до съдържанието на всички сертифицирани по DLNA устройства. Преглеждайте мултимедийната си колекция на компютъра от плейъра само с натискането на един бутон.

 • Възпроизвеждане на мултимедийно съдържание от твърд диск

  Отпуснете се и се наслаждавайте на мултимедийно съдържание от твърдия диск, без да се притеснявате за съвместимост на файловите формати. Просто пуснете желаното съдържание, знаейки, че вашият плейър Philips поддържа най-популярните HDD формати като FAT32, FAT, и др.

 • Net TV за популярни онлайн услуги на вашия телевизор

  Изпитайте богата селекция от онлайн услуги с Net TV. Радвайте се на филми, картини, развлечения и друго онлайн съдържание директно на телевизора си чрез мултимедийния HD плейър Philips, когато поискате. Просто свържете плейъра директно към домашната мрежа чрез кабелна или безжична връзка, след което навигирайте и избирайте какво да гледате с дистанционното управление. Менюто на Philips ви дава достъп до популярни услуги на Net TV, пригодени за екрана на телевизора.

 • Надградете до 3D вашето филмово изживяване

  Наслаждавайте се на вълнуващо 3D изживяване в собствения си хол с филмите от вашата 2D колекция. Надграждането до 3D използва най-новата цифрова технология за анализ на видео съдържанието на 2D DVD дискове, за да разпознае обектите на преден и заден план. С помощта на тези данни се генерира карта на дълбочината и стандартните 2D DVD/Blu-ray дискове, а също и останалите 2D видео формати, се конвертират във вълнуващо 3D. С вашия съвместим телевизор Philips сега сте готови да се наслаждавате на Full HD 3D.

 • Гледайте видео в различни формати

  Пускайте и се наслаждавайте на богатия набор от видео формати - от форматите с висока детайлност, като MPEG 1/2/4 (MPEG 4 Part 2), H.264, VC-1, H.263, VP6 (640 x 480), DivX Plus HD, DivX 3/4/5/6, Xvid, WMV (V9), AVI, TS, M2TS, TP, TRP, ISO, 3D BD ISO, VOB, DAT, MP4, MPEG, MPG, MOV (MPEG 4, H.264), ASF, FLV (640 x 480), MKV, M4V - без неудобството от конвертиране на файлове. Просто натиснете "Play" и се наслаждавайте на видео и филми с превъзходно кинематографично качество и жив, обгръщащ звук.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува