Screeneo

Screeneo Smart LED проектор

  Screeneo

  Screeneo Smart LED проектор

  Вижте голямата картина

  Насладете се на голямо забавление – образ от 50" до 100" със Screeneo, поставен само на сантиметри от стената. Лесен за местене из къщата или за киносалон в градината! Има също чудесен звук и Wi-Fi!

 • Вижте голямата картина

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.
 • Вижте голямата картина

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Вижте голямата картина

 • Гъвкави размери на екрана – от 50 до 100"

  Гъвкави размери на екрана – от 50 до 100"

  Наслаждавайте се на вашите филми, спортни събития или игри така, както никога преди, от 50" до 100". Облегнете се и се наслаждавайте на удобството на която и да е стая във вашия дом. Screeneo лесно може да бъде поставен в близост до всяка гладка стена. Просто използвайте стилната кожена дръжка в задната част на продукта. За да гледате детска анимация на 50", поставете го на 10 см от стената; ако искате да гледате футболен мач на 100", поставете Screeneo на 44 см от стената.

 • Вградени високоговорители и субуфер

  Вградени високоговорители и субуфер

  Благодарение на вградените субуфер и високоговорители с изходна мощност от 26W RMS не е необходимо да се свързвате към звукова система. Звуковата система Dolby Digital 2.1 поставя последните щрихи на вашето перфектно звуково изживяване.

 • Жично или безжично свързване – от вас зависи!

  С помощта на вградената Wi-Fi връзка лесно можете да се свързвате към световната или към вашата домашна мрежа чрез DLNA или Bluetooth и да прожектирате своето съдържание от тези устройства. Ако предпочитате физически носители, можете да свържете Screeneo чрез HDMI, да сложите SD карта в четеца, да свържете USB флаш или антена към жака.

 • Технология със светодиоди за брилянтни цветове и дълготрайност

  Screeneo използва висококачествена технология със светодиоди, за да можете да прожектирате своите снимки, филми и др. с брилянтни цветове и в продължение на 30 000 часа. В комбинация с иновативната късофокусна технология той ви гарантира необикновено вълнение при всяко включване.

 • Miracast – мигновено споделяне на съдържанието

  Звучи сложно, но е толкова просто: Докато разглеждате снимки на вашия смартфон или таблет, можете да се свържете безжично към Screeneo, който мигновено отразява вашия екран. Всичко, което правите на вашето преносимо устройство, се прожектира безжично с помощта на Miracast.

 • Споделяйте своята музика чрез Bluetooth или Wi-Fi / DLNA

  Използвайте Screeneo като музикална станция. Споделяйте лесно музиката от вашия смартфон или таблет със Screeneo чрез Bluetooth или чрез DLNA (Digital Living Network Alliance).

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува