Мини Hi-Fi система

  Мини Hi-Fi система

  Завладяващ звук

  За музикално развлечение без край, мини Hi-Fi системата Philips ви предлага устройство за смяна на 3 CD, 30 часа непрекъснато възпроизвеждане и възможност за цифров запис на всякаква музика - от компактдискове, тунер и караоке - направо в USB устройство. В допълнение, Max Sound и динамичното усилване на басите ви дават страхотен звук. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Мини Hi-Fi система

600 W, събуфър, Устройство за смяна на 3 диска FWM608/12 Търсене на подобни продукти

Завладяващ звук

 • MAX Sound за мигновено усилване на мощността

  MAX Sound за мигновено усилване на мощността

  Технологията MAX Sound дава мигновено усилване на басите, подобрява максимално звученето и създава мигновено най-впечатляващо преживяване при слушане само с натискането на един бутон. Сложната електроника на MAX Sound калибрира съществуващите настройки на звука и силата и усилва мигновено басите и силата до максимално ниво без изкривяване. Крайният резултат е забележимо повишаване - както на силата, така и на звуковия спектър - и мощно аудио усилване, което разширява въздействието на всеки тип музика.

 • Двоен усилвател за по-добър звук

  Двоен усилвател за по-добър звук

  Двойният усилвател дава по-добро качество на звука, като намалява интермодулацията между високоговорителя за ниски и високоговорителя за високи честоти, тъй като всеки звуковод има свой собствен усилвател. Резултатът е баси с дълбоко и мощно, въздействащо звучене и без много влияние върху по-високите честоти, за запазване на тяхната чистота и детайлност. В комбинация с прецизната конструкция с активно пресичане, той осигурява по-добро управление на фазата и честотния диапазон на всеки звуковод, което дава по-балансиран и естествен звук.

 • Възпроизвеждане на MP3/WMA-CD, CD и CD-RW

  Възпроизвеждане на MP3/WMA-CD, CD и CD-RW

  Технологията на аудио компресиране позволява големите цифрови музикални файлове да се намалят до 10 пъти по размер, без да има значително влошаване на аудио качеството им. MP3 и WMA са два от форматите на компресиране, които ви позволяват да се радвате на цял един свят от цифрова музика на своя Philips плейър. Изтегляйте MP3 или WMA песни от упълномощени музикални сайтове в Интернет или създайте свои собствени MP3 или WMA музикални файлове, като ги извлечете от своите аудио компактдискове и ги прехвърлите на своя плейър.

 • MP3 Link за възпроизвеждане на преносима музика

  MP3 Link за възпроизвеждане на преносима музика

  MP3 връзката позволява директно възпроизвеждане на MP3 съдържание от портативни мултимедийни плейъри. Освен удоволствието от слушането на любимата ви музика с превъзходно качество на звука, излизащ от аудио системата, MP3 връзката е и изключително удобна, защото всичко, което трябва да направите, е да включите своя MP3 плейър в аудио системата.

 • USB Direct за възпроизвеждане на MP3/WMA музика

  USB Direct за възпроизвеждане на MP3/WMA музика

  С режима USB Direct просто включвате вашето USB устройство в USB порта на устройството Philips и то започва да възпроизвежда директно цифровата музика от USB устройството.

 • Караоке за забавление с пеене без край

  Караоке за забавление с пеене без край

  Караоке функцията на вашия DVD плейър ви осигурява безкрайно забавление и максимално удоволствие от звука и пеенето. Можете да подобрите изпълнението си като добавите "ехо" ефект към гласа си. Регулаторите за избор на гама ви позволяват да изберете оптимална гама за вашия гласов диапазон.

 • Устройство за смяна на 3 диска за удобно възпроизвеждане на няколко диска

  Устройство за смяна на 3 диска за удобно възпроизвеждане на няколко диска

  С устройството за смяна на 3 диска можете във всеки момент да избирате между три различни компактдиска в устройството. Тази удобна функция ви позволява да се наслаждавате на разнообразна музика и ви пести ценно време за честа смяна на компактдискове.

 • Обща изходна мощност 600 W RMS

  Тази система има обща изходна мощност 600 W RMS. RMS, или средно квадратична стойност, е обичайната мярка за звуковата мощност или по-точно за електрическата мощност, предавана от аудио усилвателя към високоговорителя и измервана във ватове. Количеството електрическа мощност, предавана към високоговорителя, и неговата чувствителност определят мощността на генерирания звук. Колкото по-голяма е консумираната мощност, толкова по-добра е звуковата мощност на високоговорителя.

 • Rip-plus за запис на MP3 от различни източници, само с едно натискане

  С тази модерна функция можете да записвате цифрово желаното музикално съдържание от компактдискове, касети (по възможност) или всяко устройство с линеен вход - чрез Hi-Fi системата, директно на вашето USB устройство и SD карта (при възможност) в MP3 формат - без да използвате компютър.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува