DVD плейър

  DVD Video

  Наслаждавайте се на всичко - от DVD или USB

  Вашият мечтан плейър с безупречно реалистично качество на картината и възможност да възпроизвежда практически всеки диск! DVD плейърът Philips DVP2850 ви дава възможност да изживеете приятни моменти с вашите филми и музика. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Наслаждавайте се на всичко - от DVD или USB

 • Сертифициран за DivX Ultra за подобрено възпроизвеждане на DivX видео

  Сертифициран за DivX Ultra за подобрено възпроизвеждане на DivX видео

  Благодарение на поддръжката на DivX можете да се наслаждавате на DivX кодирано видео и филми от интернет, включително закупени холивудски филми, в комфортната обстановка на вашия хол. Форматът DivX представлява базирана на MPEG-4 технология за видеокомпресия, която позволява записване на големи файлове, например филми, реклами на филми и музикални видеоклипове, на носители като CD-R/RW и DVD записваеми дискове за възпроизвеждане на вашия Blu-ray или DVD плейър Philips, сертифициран за DivX Ultra. DivX Ultra съчетава възпроизвеждане на DivX с ценни функции, като вградени субтитри, различни езици за аудиоканала, множество записи и менюта в единен и удобен файлов формат.

 • 12-битова/108 MHz видео обработка за резки и реалистични изображения

  12-битова/108 MHz видео обработка за резки и реалистични изображения

  12-битовият видео ЦАП е превъзходен цифрово-аналогов преобразувател, който запазва всеки детайл от автентичното качество на изображението. Той показва едва уловимите сенки и плавната градация на цветовете, присъщи на естествената картина. Ограниченията на обичайния 10-битов ЦАП стават особено забележими, когато използвате големи екрани и проектори.

 • USB Media Link за възпроизвеждане на мултимедия от USB флаш устройства

  USB Media Link за възпроизвеждане на мултимедия от USB флаш устройства

  Универсалната серийна шина, или USB, е стандарт за протокол, който е удобен за свързване на компютри, периферни устройства и потребителски електронни уреди. С USB Media Link всичко, което трябва да направите, е да включите своето USB устройство, да изберете филм, музика или снимка и да ги гледате и слушате.

 • Устройство ProReader за гладко възпроизвеждане на практически всеки диск

  Устройство ProReader за гладко възпроизвеждане на практически всеки диск

  Устройството ProReader ви позволява да се наслаждавате на вашите филми и видео без проблеми. Дори когато старите дискове се зацапат или издраскат, може да сте спокойни, че те ще се възпроизвеждат изцяло - от началото до края - без какъвто и да е признак, че са повредени. Използвайки най-съвременна технология, устройството ProReader конвертира слабите аналогови сигнали в стабилни цифрови, като извлича информация, позволяваща не толкова идеалните дискове да се възпроизвеждат гладко от край до край. Заедно със способността си да чете практически всеки диск, устройството ProReader ви дава ненадмината увереност, че каквото и да сложите, то със сигурност ще се възпроизвежда.

 • Побиране на екрана за оптимално гледане, всеки път

  Побиране на екрана за оптимално гледане, всеки път

  Каквото и да гледате, по която и да е телевизия, "Побиране на екрана" гарантира, че картината ще запълни целия екран. Неприятните черни ленти отгоре и отдолу изчезват, без да е нужно да правите досадни ръчни настройки. Просто натиснете бутона "Побиране на екрана", изберете формата и се радвайте на филма си на цял екран.

 • Smart Picture дава персонализирани настройки на изображението

  Smart Picture дава персонализирани настройки на изображението

  Smart Picture осигурява оптимална настройка на картината за цвят, яркост, наситеност, контраст, рязкост и т. н., за да ви осигури повече удоволствие от гледането по всяко време.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува