DVD компонентна Hi-Fi система

  DVD компонентна Hi-Fi система

  Естествен, реалистичен звук

  Насладете се на удоволствието от неподправения звук с реалистични детайли, осигуряван от ClariSound. Тази изумителна система с алуминиев корпус възпроизвежда и зарежда вашия iPod/iPhone/iPad. Освен това тя възпроизвежда CD и DVD дискове, подобрявайки филмите до HDMI 1080p за резки изображения. Вижте всички предимства

 • Естествен, реалистичен звук

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Harmony DVD компонентна Hi-Fi система

Поставка за iPod/iPhone/iPad, HDMI 1080p DCD8000/12 Търсене на подобни продукти

Естествен, реалистичен звук

Завладяващ звук

 • Обща изходна мощност 160 W RMS

  Обща изходна мощност 160 W RMS

  RMS, или средно квадратична стойност, е обичайната мярка за звуковата мощност или по-точно за електрическата мощност, предавана от аудио усилвателя към високоговорителя и измервана във ватове. Количеството електрическа мощност, предавана към високоговорителя, и неговата чувствителност определят мощността на генерирания звук. Усилвателите биват ограничавани предимно от електрическата енергия, която са способни да усилват, а високоговорителите - от електрическата енергия, която са способни да превръщат в акустична, без да изкривяват аудиосигнала. Колкото по-голяма е консумираната мощност, толкова по-добра е звуковата мощност на високоговорителя.

 • Алуминиево тяло за качествен вид и звук

  Алуминиево тяло за качествен вид и звук

  Летият алуминий е лек и издържа на по-високи температури, има по-голяма якост и твърдост при добра устойчивост на корозия.

 • ClariSound за неподправен звук с реалистични детайли

  ClariSound за неподправен звук с реалистични детайли

  ClariSound вдъхва нов живот на вашата любима музика с неподправения звук с всички тембри, наситен с топлота и обем. Разположеният отгоре високоговорител за високи честоти дава звук с кристална чистота, а изключително ефективният басов високоговорител с корпус от стъклени влакна създава широка зона на звука, изпълвайки всяка стая. Чистотата на звука при възпроизвеждане е добре балансирана с дълбоките и изразителни баси, благодарение на използваната от Philips иновационна технология за басовия порт. Мекият купол на високоговорителя за високи честоти гарантира реалистично възпроизвеждане на детайлите в гласа и инструментите, за да се насладите на цялата динамика и на всеки нюанс в настроението на оригиналните парчета.

 • Позлатен съединител на високоговорителия за най-добро предаване на сигнала

  Позлатен съединител на високоговорителия за най-добро предаване на сигнала

  Позлатеният съединител на високоговорителя гарантира по-добро предаване на сигнала в сравнение с традиционните съединения тип "клипс". Освен това, той минимизира загубата на електрически сигнал от усилвателя до кутията на високоговорителя, което дава възможно най-близко до реалността възпроизвеждане на звука.

 • Dolby Digital за върховно филмово преживяване

  Dolby Digital за върховно филмово преживяване

  Тъй като Dolby Digital, водещият световен цифров многоканален аудио стандарт, използва начина, по който човешкото ухо естествено обработва звука, вие възприемате аудио със съраунд звук и превъзходно качество с реалистично пространствено подсказване.

 • HDMI 1080p подобрява разделителната способност до HD за по-отчетлива картина

  HDMI 1080p подобрява разделителната способност до HD за по-отчетлива картина

  HDMI подобряването на видеото до 1080p осигурява кристално ясно изображение. Филмите със стандартна разделителна способност вече могат да се изживеят в истинска HD разделителна способност - така се гарантира по-добра детайлност и повече реализъм в картината. Прогресивното сканиране (обозначавано с "p" в "1080p") премахва преобладаващата на телевизионния екран редова структура, с което също се осигуряват безкомпромисно резки изображения. На всичко отгоре, HDMI представлява пряка цифрова връзка, която може да пренася некомпресирано HD видео и цифрово многоканално аудио, без да се преобразуват до аналогови сигнали, с което се гарантират безупречна картина и качествен звук, с пълно отсъствие на шум.

 • Слушайте и зареждайте вашия iPod/iPhone/iPad

  Слушайте и зареждайте вашия iPod/iPhone/iPad

  Наслаждавайте се на любимата си MP3 музика, докато зареждате вашия iPod/iPhone/iPad! Поставката ви позволява да свържете вашето портативно устройство директно със системата на Philips, за да слушате любимата си музика с превъзходен звук. Освен това тя зарежда вашия iPod/iPhone/iPad, докато свири, за да слушате музика, без да се притеснявате, че батерията на портативния ви плейър ще се изтощи. Системата автоматично зарежда портативното устройство, докато то е в нея.

 • Възпроизвеждане на DVD, DivX® Ultra, MP3/WMA-CD, CD и CD-RW

  Възпроизвеждане на DVD, DivX® Ultra, MP3/WMA-CD, CD и CD-RW

  Плейърът Philips е съвместим с повечето DVD и CD дискове на пазара. Всички те – DVD, DivX® Ultra, MP3/WMA-CD, CD и CD-RW – могат да се възпроизвеждат на плейъра. DivX® Ultra съчетава възпроизвеждане на DivX® с ценни функции като вградени субтитри, различни езици за аудиоканала, множество записи и менюта в единен удобен файлов формат. CD-RW е краткият термин за CD устройство, което приема често срещания формат на презаписваеми CD дискове.

 • USB Direct за възпроизвеждане на музика и снимки

  USB Direct за възпроизвеждане на музика и снимки

  Просто включете USB устройството си в системата и споделете съхранените си цифрова музика и снимки с приятелите и семейството.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува