докинг система за забавления

  докинг система за забавления

  Музикална система за бизнес лидери

  Докинг системата за забавления DC350 изпълнява музика от iPhone/iPod и радио. Тя включва поставка за iPhone/iPod за синхронизиране на музика, календар и списъци със задачи от компютъра. Bluetooth® приемникът позволява мобилни разговори със свободни ръце или изпълнение на музика.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Музикална система за бизнес лидери

свържете, синхронизирайте и пуснете

 • Bluetooth за разговори със свободни ръце

  Bluetooth за разговори със свободни ръце

  Всички устройства за автомобил на Philips, които имат Bluetooth, са снабдени с вграден Bluetooth модул за провеждане на разговори със свободни ръце и за поточно предаване на музика от поддържащи Bluetooth телефони и аудио устройства. Сдвояването е лесно, точно колкото настройването на стандартните Bluetooth слушалки. Можете да прехвърлите контактите от телефона си и да запаметите любимия си телефонен указател в системата. Можете лесно да прехвърлите разговор обратно към телефона, за да запазите поверителността му. С Bluetooth приемате разговорите безпроблемно и шофирате безопасно, с двете ръце на волана.

 • Двоен будилник

  Двоен будилник

  Аудио системата Philips има възможност за две настроени аларми. Настройте един час за своето събуждане и друг - за събуждане на човека до вас.

 • Мобилен телефон с възможности за Bluetooth

  Мобилен телефон с възможности за Bluetooth
 • Наслаждавайте се на музика от много източници

  Наслаждавайте се на музика от много източници
 • iPhone, iPod, радио и MP3-връзка

  iPhone, iPod, радио и MP3-връзка
 • Заредете вашия iPod или iPhone

  Наслаждавайте се на любимата си MP3 музика, докато зареждате вашия iPod/iPhone! Поставката ви позволява да свържете вашето портативно устройство директно с плейъра Philips, за да слушате любимата си музика с превъзходен звук. Освен това тя зарежда вашия iPod/iPhone докато свири, за да слушате музика без притеснения, че батерията на портативния ви плейър ще се изтощи. Използвайте дистанционното за навигация, избирайте и възпроизвеждайте музиката, съхранена на вашия iPod/iPhone. Плейърът Philips автоматично зарежда портативното устройство, докато то е в него.

Вижте всички спецификации
 • Необходим е iPhone, за да се използват функциите с високоговорител

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува