Безжичен телефон

  Безжичен телефон

  Дръзка изтънченост

  Изтънченият дизайн се съчетава с висока ефективност в безжичния телефон Philips D630, който включва голям пълноцветен дисплей, настройки за поверителност, бебефон и много други. HQ-Sound осигурява поразително възпроизвеждане на звука за ясни разговори – винаги. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Безжичен телефон

4, 6 см/ 1, 8" цветен TFT дисплей, Високоговорител в слушалката D6301B/53 Търсене на подобни продукти

Дръзка изтънченост

 • ИД на повикващия – за да знаете винаги кой се обажда*

  ИД на повикващия – за да знаете винаги кой се обажда*

  Понякога е добре да знаете кой ви търси, преди да отговорите. А нашият идентификатор на повикващия ви показва кой е на другия край на линията.

 • Ниско излъчване и потребление на енергия (режими ECO и ECO+)

  Ниско излъчване и потребление на енергия (режими ECO и ECO+)

  Телефоните Philips са енергийно ефективни и проектирани с грижа за околната среда. При активиране на режима ECO излъчването се намалява с 60% и с до 95%, когато телефонът се зарежда. С активирането на режима ECO+ излъчването пада до нула.

 • Черен списък, анонимни повиквания, тих режим, забрана за обаждания

  Черен списък, анонимни повиквания, тих режим, забрана за обаждания

  Черният списък забранява получаването на повиквания от конкретни номера, започващи с определени цифри, с което ви предпазва от нежелани повиквания. Можете да блокирате 4 набора от цифри. Анонимни повиквания забранява входящи повиквания от скрити номера, използвани понякога за телефонен маркетинг. Телефонът също няма да звъни, за да не ви притеснява. С тихия режим можете да деактивирате тоновете на звънене за конкретни периоди от време, за да се наслаждавате на тишина и спокойствие. Благодарение на забраната за обаждания можете да избегнете скъпите изненади в сметката за телефон, като блокирате обаждания до конкретни номера, започващи с определени цифри (например платени номера).

 • Отделно стояща слушалка с високоговорител за лесни разговори със свободни ръце

  Отделно стояща слушалка с високоговорител за лесни разговори със свободни ръце

  Режимът на разговор със свободни ръце използва вграден високоговорител за усилване на гласа на събеседника, което ви позволява да говорите и чувате разговора, без да държите телефона до ухото си. Това е особено полезно, ако искате да споделите разговора и с други, или просто да вършите няколко неща едновременно.

 • HQ-Sound: висококачествена акустична техника за превъзходен звук

  HQ-Sound: висококачествена акустична техника за превъзходен звук

  Безжични телефони Philips с HQ-Sound: с десетилетия опит и революционни нововъведения в разработката на Hi-Fi аудио продукти и слушалки от висок клас, ние ви даваме отлична яснота на звука на нашите DECT телефони. Когато става въпрос за подобряване на качеството на звука, нашите акустични инженери и конструктори мислят за всичко - висококачествени компоненти, цифрова обработка на сигналите, прецизен акустичен дизайн, усъвършенствани методи за тестване и фина настройка. Резултатът е ясен, отчетлив и автентичен звук. Звук, който е толкова добър и естествен, почти като при разговор лице в лице.

 • Профили MySound, които подхождат на личните ви предпочитания

  Профили MySound, които подхождат на личните ви предпочитания

  Звуковото възприятие е субективно и всеки има своите предпочитания при слушане. MySound внася личен щрих в разговорите, като ви позволява да изберете аудио профила, който подхожда най-добре на вашите предпочитания за звука: Ясен - гласовете стават по-отчетливи и чисти, Тих - за по-приятелско и меко звучене, и Топъл - гласовете звучат по-задушевно и топло.

 • Записи с три полета за присвояване на 3 номера на един контакт

  Записи с три полета за присвояване на 3 номера на един контакт

  В наши дни повечето хора имат по няколко номера за връзка. Нашият списък с контакти улеснява управлението на контактите на телефона ви. Просто запазете три телефонни номера за до 100 контакта с избор от три различни имена на полета за домашен, служебен или мобилен.

 • До 18 часа време за разговори с едно зареждане

  До 18 часа време за разговори с едно зареждане
 • Бебефонът сигнализира, когато бебето се нуждае от вас

  Бебефонът сигнализира, когато бебето се нуждае от вас. Просто сложете слушалката DECT в стаята на бебето и щом то заплаче, ще получавате сигнализация на базовата станция, на друг DECT телефон (т.е. на друг стационарен номер) или на мобилен телефон (когато сте навън).

 • Задаване тон на звънене на конкретен контакт

  Задайте специален тон на звънене на важните хора в живота ви. Ще разбирате, когато звъни той или тя. Можете да назначите отделни тонове на звънене на 9 различни контакта или група от контакти.

Вижте всички спецификации
 • *Тази функция изисква допълнително абониране за услуга „ИД на повикващия". Моля, проверете в мрежата на местния ви оператор за повече подробности.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува