Безжичен телефон

  Безжичен телефон

  Насладете се на гледката

  Безжичният телефон Philips D230 събира HQ звук и голям, ясен дисплей в елегантен, ергономичен дизайн. Наслаждавайте се на интелигентни поверителни режими, чудесен комфорт и звук – всичко това в удобен стил със свободни ръце. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Безжичен телефон

1, 8" дисплей/ бяла подсветка, Високоговорител в слушалката D2301B/53 Търсене на подобни продукти

Насладете се на гледката

 • ИД на повикващия – за да знаете винаги кой се обажда*

  ИД на повикващия – за да знаете винаги кой се обажда*

  Понякога е добре да знаете кой ви търси, преди да отговорите. А нашият идентификатор на повикващия ви показва кой е на другия край на линията.

 • Отделно стояща слушалка с високоговорител за лесни разговори със свободни ръце

  Отделно стояща слушалка с високоговорител за лесни разговори със свободни ръце

  Режимът на разговор със свободни ръце използва вграден високоговорител за усилване на гласа на събеседника, което ви позволява да говорите и чувате разговора, без да държите телефона до ухото си. Това е особено полезно, ако искате да споделите разговора и с други, или просто да вършите няколко неща едновременно.

 • Гръб с текстурирано покритие против плъзгане

  Гръб с текстурирано покритие против плъзгане

  Гърбът на слушалката има специално текстурирано покритие за повече удобство и по-добър захват.

 • Оптимизирано разположение на антената за отлично приемане във всяка стая

  Оптимизирано разположение на антената за отлично приемане във всяка стая

  Оптимизираното разположение на антената осигурява силно и стабилно приемане навсякъде у дома, дори там, където безжичното предаване е трудно. Сега можете да отговорите на повикването, където и да сте у дома, и да говорите дълго без прекъсвания, дори докато се разхождате наоколо.

 • Параметричният еквалайзер осигурява чист и ясен звук

  Параметричният еквалайзер осигурява чист и ясен звук

  Телефоните ни използват параметрично изравняване при цифровата обработка на звука за фино настройване на отклика до желаната крива на линейната честота, с което се създава чист и ясен звук за всеки разговор.

 • Програмируеми горещи клавиши за бързо набиране

  Програмируеми горещи клавиши за бързо набиране

  Обажданията до хората, за които ви е грижа най-много, вече е по-лесно от всякога. С лесното набиране с едно докосване никога няма да се налага да търсите номерата им. Можете да програмирате до 2 клавиша за незабавно повикване.

 • Нулеви енергийни емисии при активиран режим ECO+

  Нулеви енергийни емисии при активиран режим ECO+

  Телефоните Philips са енергийно ефективни и проектирани с грижа за околната среда. Излъчванията са намалени с до 95%, когато телефонът се зарежда. С активирането на режима ECO+ излъчването се свежда до нула.

 • До 16 часа време за разговори с едно зареждане

  До 16 часа време за разговори с едно зареждане
 • Усъвършенствано тестване на звука и настройка за превъзходно качество на гласа

  Изпитваме качеството на звука на телефоните ни DECT по същия начин, както производителите на слушалки от висок клас. С помощта на авангарден симулатор на ухо точно пресъздаваме начина, по който хората реално чуват. Това помага на акустичните ни инженери да измерват и настройват фино неща като честотна характеристика, изкривяване и общо слухово възприятие, за да постигнат идеално възпроизвеждане на гласа.

 • Настройки за поверителност: блокиране на обаждания и забрана за обаждания

  Цените поверителността и тишината в дома си? Черният списък забранява конкретни номера или такива, започващи с определени цифри, с което ви предпазва от получаване на нежелани обаждания. Можете да изберете да блокирате до 4 набора от цифри. Всеки набор може да се състои от 1 до 24 цифри. Ако номерът на входящо повикване започва с който и да било от тези набори от цифри или съответства на точни номера, които сте избрали да блокирате, телефонът ви няма да звъни. С блокиране на обаждания можете да избегнете изненадата от високи сметки за телефон, като блокирате обаждания до конкретни номера, започващи с дадени цифри (например платени номера).

Вижте всички спецификации
 • *Тази функция изисква допълнително абониране за услуга „ИД на повикващия". Моля, проверете в мрежата на местния ви оператор за повече подробности.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува