Смартфон

  Естествена сила на привличане

  Зашеметяващ цвят, ненадминат комфорт на черния панел под ъгъл от 63 градуса, интуитивен потребителски интерфейс, нова технология X-power. Philips S309 е създаден да се превърне в следващата модна икона, привличаща човешкото възхищение. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Естествена сила на привличане

 • 4-инчов капацитивен сензорен екран WVGA TFT

  4-инчов капацитивен сензорен екран WVGA TFT

  Насладете се на брилянтни цветове и ярки изображения с възможно най-лекия допир или докосване. С изключително отзивчив 4-инчов капацитивен сензорен екран WVGA TFT, телефонът ви позволява да се насладите на гладка навигация както никога преди. Независимо дали преминавате бързо през файлови изображения или интернет страници, или мащабирате през менюта и приложения, да наблюдавате сензорния екран е удоволствие.

 • Изящна мобилна производителност с 1 GHz двуядрен процесор

  Изящна мобилна производителност с 1 GHz двуядрен процесор

  Сега можете да се насладите на още по-гладка и безпроблемна производителност на смартфон благодарение на 1 GHz двуядрен процесор на вашия мобилен телефон Philips. С тази функция извършването на няколко задачи между всички приложения на телефона е като детска игра. И това не е всичко – подгответе се за светкавично бързо сърфиране в интернет, забележително качество на картината и безпроблемни визуални ефекти при игрите.

 • 5-мегапикселова камера с автофокус и светкавица

  5-мегапикселова камера с автофокус и светкавица

  Улавянето на запомнящи се моменти е лесно – просто насочвате и снимате. Вградената светкавица ви позволява да улавяте ясни, отчетливи изображения – дори при ниска осветеност.

 • Уникален дъгообразен дизайн с оптимален размер

  Вашият мобилен телефон Philips се предоставя с уникална 63-градусова извивка в двата края, която ще променни корено начина, по който държите телефона си. Той успява да бъде едновременно модерен и ергономичен, за да отговори на усета ви за качество и естетика. Неговият практичен дизайн разполага с голям екран с оптимален размер, който приляга плътно в ръката ви и също включва високоговорител в долната част на телефона, за да предостави най-добрия звук, когато говорите.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува