Zenit високоговорители за кино

  Zenit високоговорители за кино

  Насладете се на визията и усещането за дзен

  Насладете се на изчистената опростеност високоговорителите за кино Philips Zenit и се възползвайте от естествения, балансиран звук от дизайн, включващ съвременни, автентични материали. Интелигентно подреждане на кабелите и безжичен събуфър осигуряват подредено, грандиозно изживяване. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Zenit високоговорители за кино

3, 1-канален безжичен събуфър, Bluetooth® и NFC, HDMI 4K-2K CSS5330G/12 Търсене на подобни продукти

Насладете се на визията и усещането за дзен

Без кабели и бъркотия

 • HDMI 4K2K преминаване, за да се наслаждавате на UHD съдържание

  HDMI 4K2K преминаване, за да се наслаждавате на UHD съдържание

  HDMI 4K2K включва стандарта HDMI 1.4. Това добавя поддръжка за видео съдържание с изключително висока разделителна способност (UHD). Понастоящем това се отнася за 4K, която в най-мащабния си вариант е с ширина от 4096 пиксела и височина от 2160 пиксела, или четири пъти по-голям размер от стандартния 1080p HD дисплей. Терминът покрива малко по-ниската 4K разделителна способност от 3840 пиксела ширина по 2160 пиксела височина. И двата формата се поддържат чрез HDMI 1.4. 4K дисплеите поставят системите за домашно кино от висок клас в същата категория като тези, използвани в много от комерсиалните киносалони. За да може високоговорителите да са актуални и в бъдеще, този стандарт е интегриран за растежа на 4K TV.

 • Сдвояване чрез Bluetooth с едно докосване за смартфони с NFC

  Сдвояване чрез Bluetooth с едно докосване за смартфони с NFC

  Сдвоявайте Bluetooth устройства с едно докосване - чрез технологията NFC (Near Field Communications). Просто докоснете смартфона или таблета с NFC възможности до NFC зоната на тонколоната и тонколоната ще се включи, ще се извърши Bluetooth сдвояване и ще се стартира поточното възпроизвеждане на музика.

 • Обемен звук Dolby Digital и Pro Logic II

  Обемен звук Dolby Digital и Pro Logic II

  Вграденият декодер за Dolby Digital премахва нуждата от външен декодер, като обработва всичките шест канала звукова информация, за да осигури пространствено звуково усещане и поразително естествено чувство за реализъм и динамика на обкръжението. Dolby Pro Logic II осигурява петканален звук от произволен източник на стереосигнал.

 • Bluetooth безжично поточно предаване на музика от вашите музикални устройства

  Bluetooth безжично поточно предаване на музика от вашите музикални устройства
 • MTM говорители позволяват силен и истински възпроизведен звук

  Високоговорител за средни честоти-високоговорител за високи честоти-високоговорител за средни честоти (MTM) конфигурация на всички главни и сателитни високоговорители позволява силен и истински възпроизведен звук без значение от позицията на слушане. Вие можете винаги да се насладите на кристално ясен звук без изкривявания, без да има значение къде седите.

 • Басов рефлектор на събуфъра излъчва звука плавно

  Басов рефлектор с формата на купол увеличава силата и дълбочината на басите, като излъчва звука плавно в 360-градусова посока. Също така този дизайн предотвратява заглушаващия ефект, когато събуфърът е поставен на килим.

 • Покритие от истинско дърво за съвременен домашен интериор

  Покритие от истинско дърво за съвременен домашен интериор

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува