1

Автомобилна аудио-видео система

  -{discount-percentage}%

  Автомобилна аудио-видео система

  Забавлявайте се с кипяща от живот музика и видео в автомобила

  Наслаждавате се на превъзходен звук с видеото и музиката от множество източници и на поточното възпроизвеждане чрез Bluetooth®, благодарение на звуковите технологии на Philips. А вградената система за навигация ви води лесно към вашата цел. Вижте всички предимства

  За съжаление този продукт вече не е наличен

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Забавлявайте се с кипяща от живот музика и видео в автомобила

Наслаждавате се на превъзходен звук с видеото и музиката от множество източници и на поточното възпроизвеждане чрез Bluetooth®, благодарение на звуковите технологии на Philips. А вградената система за навигация ви води лесно към вашата цел. Вижте всички предимства

За съжаление този продукт вече не е наличен

Автомобилна аудио-видео система

17, 8 см (7") сензорен екран WVGA, Bluetooth CED780/12 Търсене на подобни продукти

Забавлявайте се с кипяща от живот музика и видео в автомобила

Завладяващ звук

 • FullSound вдъхва живот на MP3 музиката

  FullSound вдъхва живот на MP3 музиката

  Иновационната технология FullSound на Philips възстановява вярно звуковите детайли на компресираната MP3 музика и чувствително я обогатява и подобрява, за да се потопите напълно в музиката без никакви изкривявания. На базата на алгоритъм за обработка на аудио, FullSound съчетава всепризнатия опит на Philips във възпроизвеждането на музика и мощта на цифрова обработка на сигнали от последно поколение. В резултат се получават по-пълни баси с повече дълбочина и въздействие, подобрена яснота на глас и инструменти и богати детайли. Преоткрийте своята MP3 музика с истински реалистичен звук, който ще докосне душата ви и ще раздвижи краката ви.

 • Music Zone за регулируеми "идеални места"

  Music Zone за регулируеми "идеални места"

  Иновационната технология Music Zone на Philips позволява на шофьора и пътниците да се наслаждават на музиката с по-жив и обемен звук, точно както е искал изпълнителят. Лесно можете да превключвате зоните на слушане от предните към задните седалки и обратно, за да откриете идеалния център на звука в автомобила. Специалният бутон за управление на зоните ви дава три готови настройки: ляво, дясно и отпред (и всички), с които лесно можете да откриете идеалното удоволствие от слушането, когато сте сами или с други хора в автомобила.

 • Слотове за USB Direct и SDHC карта за възпроизвеждане на MP3/WMA

  Слотове за USB Direct и SDHC карта за възпроизвеждане на MP3/WMA

  Благодарение на пълната способност за обмен на файлове можете лесно да се възползвате от удобството и забавлението да имате повече цифрова музика през слотовете за USB Direct и SDHC карта.

 • Вграден Bluetooth приемник за разговори и стрийминг на музика

  Вграден Bluetooth приемник за разговори и стрийминг на музика

  С Bluetooth функцията за "свободни ръце" можете да използвате безопасно мобилния си телефон, докато шофирате, за да не пропускате важните разговори. Вграденият Bluetooth® приемник позволява и удобен стрийминг на музикалните файлове от телефона към автомобилната система за забавления.

 • Вградената система за навигация ви води бързо към целта

  Вградената система за навигация ви води бързо към целта

  Пътувайте навсякъде с тази интуитивна вградена система за навигация. Тя ви дава картина с висока разделителна способност и показва картите в 3D, като ви дава модели на градовете и забележителностите, както и абсолютно ясна представа накъде се движите. Изключително надеждната функция iGO primo ви води до крайната цел през най-шумните градове и най-тихите квартали и дори през планини и край морския бряг. Системата се гордее с лесно за използване меню, за да планирате маршрутите си безпроблемно, и ви дава инструкции, които са съвсем лесни за следване.

 • 11-лентов параметричен еквалайзер за настройки по ваш вкус

  11-лентов параметричен еквалайзер за настройки по ваш вкус

  Този параметричен еквалайзер осигурява 11 различни честотни ленти (63 Hz, 100 Hz, 160 Hz, 250 Hz, 400 Hz, 630 Hz, 1 KHz, 2 KHz, 4 KHz, 8 KHz и 16 KHz), като ви дава свободата да регулирате басите, средните и високите честоти според акустиката в автомобила. Нещо повече, той ви позволява да запаметите любимите си настройки на еквалайзера, за да ги извиквате лесно. С Philips винаги се наслаждавате на приказен звук в автомобила – както желаете и когато пожелаете.

 • Подвижен преден панел за защита от кражба

  Подвижен преден панел за защита от кражба

  Тази система за развлечения в автомобила ви дава пълно спокойствие. Предният панел се сваля с натискането на един бутон и можете да го приберете или да го вземете със себе си, за да намалите вероятността колата ви да бъде разбита от крадци. Така ще бъдете по-спокойни да оставите колата си, където и да отидете.

 • MAX Sound за мигновено усилване на мощността

  MAX Sound за мигновено усилване на мощността

  Технологията MAX Sound дава мигновено усилване на басите и високите честоти, подобрява максимално звученето и създава мигновено най-впечатляващото преживяване при слушане – само с натискането на един бутон. Сложната електроника на MAX Sound калибрира съществуващите настройки на звука и силата и усилва мигновено басите, високите честоти и силата над оригиналното максимално ниво без изкривяване. Крайният резултат е забележимо повишаване както на силата, така и на звуковия спектър, и мощно аудио усилване, което разширява въздействието на всеки тип музика.

 • Възпроизвежда DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW, (S)VCD, DivX® и MPEG4 филми

  Възпроизвежда DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW, (S)VCD, DivX® и MPEG4 филми

  Плейърът Philips е съвместим с повечето DVD и CD дискове на пазара. Устройствата от типа DVD+/-R приемат и двата често срещани формата на записваемите DVD дискове. Аналогично, DVD+/-RW работят и с двата често срещани типа презаписваеми DVD дискове. Дисковете SVCD (Super VideoCD) осигуряват много по-рязка картина в сравнение с VCD, поради по-високата си разделителна способност. MPEG4 осигурява видео с качеството на DVD диск (MPEG-2) при по-ниски скорости на пренос на данните и по-малки размери на файловете. DivX е усъвършенствана технология за видеокомпресия, базирана на MPEG4, която намалява размера на цифровите видео файлове, като запазва високото качество на картината.

 • Корпус с размер 1.0 DIN, за да пасне идеално

  Корпус с размер 1.0 DIN, за да пасне идеално

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува