Микро Hi-Fi система

  Bluetooth

  Микро Hi-Fi система

  Слушайте музика безжично с технологията Bluetooth

  Използвайки технологията Bluetooth, микро Hi-Fi системата BTM177 ви дава възможност да слушате музика безжично от вашия мобилен телефон или компютър. Пълните функции на аудио система включват вграден микрофон за разговори със свободни ръце и превключване между разговори и музика. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Микро Hi-Fi система

Bluetooth, вградени високоговорители за разговори BTM177/12 Търсене на подобни продукти

Слушайте музика безжично с технологията Bluetooth

от мобилен телефон или компютър

 • Слушайте музика във формати MP3/WMA направо от портативните си USB устройства

  Слушайте музика във формати MP3/WMA направо от портативните си USB устройства

  Просто включете вашето устройство към USB порта на вашата Hi-Fi уредба Philips. Цифровата музика ще бъде възпроизведена направо от устройството. Сега можете да споделяте любимите си моменти със семейство и приятели.

 • Възпроизвеждане на MP3/WMA-CD, CD и CD-RW

  Възпроизвеждане на MP3/WMA-CD, CD и CD-RW

  Технологията на аудио компресиране позволява големите цифрови музикални файлове да се намалят до 10 пъти по размер, без да има значително влошаване на аудио качеството им. MP3 и WMA са два от форматите на компресиране, които ви позволяват да се радвате на цял един свят от цифрова музика на своя Philips плейър. Изтегляйте MP3 или WMA песни от упълномощени музикални сайтове в Интернет или създайте свои собствени MP3 или WMA музикални файлове, като ги извлечете от своите аудио компактдискове и ги прехвърлите на своя плейър.

 • Управление на цифров звук за оптимизирани настройки за стил музика

  Управление на цифров звук за оптимизирани настройки за стил музика

  Управлението на цифров звук ви дава възможност да избирате измежду предварително зададени режими - Джаз, Рок, Поп или Класика, които управляват честотните ленти на звука за оптимизиране на определени музикални стилове. Всеки режим използва технология на графичен еквалайзер за автоматично регулиране на баланса на звука и подчертаване на най-важните звукови честоти в избрания от вас стил музика. При всички случаи управлението на цифров звук ви позволява да извлечете максимума от вашата музика чрез фино регулиране на баланса на звука, за да съответства на типа музика, който слушате.

 • Динамично усилване на басите за дълбок и драматичен звук

  Динамично усилване на басите за дълбок и драматичен звук

  Динамичното усилване на басите довежда до максимум наслаждението ви от музиката, като подчертава присъствието на басите в целия диапазон на силата на звука - от слабо до силно - само с натискането на един бутон! Най-ниските басови честоти обикновено се губят при зададена малка сила на звука. Като противодействие на това можете да включите динамичното усилване на басите, което усилва нивата на басите, за да се наслаждавате на еднакъв звук, дори когато намалите звука.

 • Възпроизвеждане от мобилен телефон и на музика от компютър с технологията Bluetooth

  Възпроизвеждане от мобилен телефон и на музика от компютър с технологията Bluetooth
 • Вградени микрофон и високоговорители за мобилни разговори със свободни ръце

  Вградени микрофон и високоговорители за мобилни разговори със свободни ръце
 • Автоматично превключване между телефонни разговори и възпроизвеждане на музика

  Автоматично превключване между телефонни разговори и възпроизвеждане на музика
 • Допълнително усилване на басите и високите

  В звуковия спектър, високите и ниските честоти се чуват по-слабо от човешкото ухо - особено при ниска сила на звука. Чрез активиране на функцията "Loudness" басите и високите ще бъдат усилени, така че да можете да вкусите едно по-балансирано общо звуково възприятие.

 • Обща изходна мощност 50 W RMS

  Този високоговорител Philips има обща изходна мощност 50 W RMS. RMS, или средно квадратична стойност, е обичайната мярка за звуковата мощност или по-точно за електрическата мощност, предавана от аудио усилвателя към високоговорителя и измервана във ватове. Количеството електрическа мощност, предавана към високоговорителя, и неговата чувствителност определят мощността на генерирания звук. Колкото по-голяма е консумираната мощност, толкова по-добра е звуковата мощност на високоговорителя.

 • Цифров запис във формат MP3 на скорост 2x с едно докосване - без нужда от компютър

  Просто включете вашето USB устройство за съхранение на данни в USB порта на аудио системата Philips и започнете да записвате на скорост 2x любимата си музика от CD дисковете към USB устройството или MP3 плейъра - с едно докосване и без нужда от компютър.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува