безжична портативна тонколона

  безжична портативна тонколона

  Малък размер, невероятен звук

  Поставете високоговорителя, както пожелаете. Звукът на 360° осигурява невероятно аудио качество във всички посоки. Презареждайте високоговорителя лесно с докинг станция. Носете го навсякъде, на закрито и навън, в дъжд или слънце. Изключително трайната вградена батерия зарежда дори телефони. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

безжична портативна тонколона

Bluetooth® и NFC, Устойчив на пръски, Вграден микрофон за разговори, 16 W, акумулаторна батерия BT6600B/12 Търсене на подобни продукти

Малък размер, невероятен звук

Мощен 360° звук

 • Двойни мембрани на високоговорителите и пасивни радиатори за завладяващ звук

  Двойни мембрани на високоговорителите и пасивни радиатори за завладяващ звук

  Двойните 1,75-инчови неодимови мембрани на високоговорителите осигуряват естествен, ясен и балансиран звук, докато двойните насрещни пасивни радиатори разширяват и подсилват басите. Мембраните на високоговорителя с пълен диапазон отпред и отзад създават равномерен 360-градусов звук, предлагайки свободата да се наслаждавате на същото качество на звука, независимо накъде е насочен високоговорителят.

 • Цифрова обработка на звука за реалистична музика без изкривявания

  Цифрова обработка на звука за реалистична музика без изкривявания

  Авангардната технология за обработка на звука подобрява възпроизвеждането на вашата музика, така че всяка нота звучи с кристална чистота и прецизност, а всяка пауза е пропита с абсолютна тишина. Фирмената технология на Philips за обработка на звука оптимизира показателите на компактните тонколони и дава чист звук с всички тембри, мощен и без никакви изкривявания.

 • Безжично поточно предаване на музика чрез Bluetooth

  Безжично поточно предаване на музика чрез Bluetooth

  Bluetooth е технология за безжична комуникация на малки разстояния, която е едновременно стабилна и енергийно ефективна. Тя осигурява лесна безжична връзка с iPod/iPhone/iPad или други Bluetooth устройства, като смартфони, таблети и дори лаптопи. Сега можете да се наслаждавате на любимата си музика и на звука от филмите и игрите безжично и лесно – с тази тонколона.

 • Обменяйте музика незабавно между 3 устройства с MULTIPAIR

  Обменяйте музика незабавно между 3 устройства с MULTIPAIR

  Сдвоявайте едновременно с 3 смарт устройства, така че да можете да предавате поточно музика от което си искате устройство без прекъсване на сдвояването и повторно сдвояване. За изпълнение на песен на друго устройство първо спрете песента на оригиналното устройство и след това пуснете новата песен на друго устройство, което ще поеме щафетата. Идеално е за споделяне на музика с приятели, за партита или просто за изпълнение на различни песни, съхранявани на различни устройства. Оставете приятелите и роднините си да сдвояват едновременно, за да можете да сменяте музиката с лекота.

 • Сдвояване чрез Bluetooth с едно докосване за смартфони с NFC

  Сдвояване чрез Bluetooth с едно докосване за смартфони с NFC

  Сдвоявайте Bluetooth устройства с едно докосване - чрез технологията NFC (Near Field Communications). Просто докоснете смартфона или таблета с NFC възможности до NFC зоната на тонколоната и тонколоната ще се включи, ще се извърши Bluetooth сдвояване и ще се стартира поточното възпроизвеждане на музика.

 • За допълнително удобство е включена зарядна докинг станция за високоговорител

  За допълнително удобство е включена зарядна докинг станция за високоговорител

  Презареждайте високоговорителя си лесно и удобно, като го поставяте в компактна зарядна докинг станция, която подхожда на всяко място в дома ви. Презареждането на високоговорителя, докато се наслаждавате на музиката, ви позволява да слушате, колкото дълго си пожелаете. За музика в движение високоговорителят може да се зарежда и през стандартен USB кабел.

 • Време за възпроизвеждане на музика до 12 часа

  Време за възпроизвеждане на музика до 12 часа

  Възпроизвеждайте музиката си силно по всяко време, навсякъде, с акумулаторна батерия, която издържа до 12 часа. Слушайте цялата си музика без досадни заплетени кабели и неудобно търсене на контакти и се възползвайте от пълната свобода на движение и половин денонощие музикални развлечения.

 • Устойчива на пръски конструкция, идеална за употреба при наличие на влага

  Устойчива на пръски конструкция, идеална за употреба при наличие на влага

  Леката водоустойчива конструкция прави високоговорителя идеален за ползване в банята, кухнята, край басейна или в дъждовен ден, за да можете да се наслаждавате на музика, където пожелаете.

 • Високоговорителят действа и като външна батерия за зареждане на смартфон

  Високоговорителят действа и като външна батерия за зареждане на смартфон

  Високоговорителят е и резервна външна батерия, така че ако батерията на смартфона или таблета ви се изтощи, можете да използвате батерията във високоговорителя, за да ги заредите през USB кабел.

 • Вградена акумулаторна литиево-йонна батерия, за да слушате музика навсякъде

  Вградена акумулаторна литиево-йонна батерия, за да слушате музика навсякъде
 • Обща изходна мощност 2 x 8 W RMS

  Тази система има обща изходна мощност 16 W RMS. RMS, или средноквадратичната стойност, е обичайната мярка за звуковата мощност или по-точно за електрическата мощност, предавана от аудио усилвателя към високоговорителя и измервана във ватове. Количеството електрическа мощност, предавана към високоговорителя, и неговата чувствителност определят мощността на генерирания звук. Колкото по-голяма е консумираната мощност, толкова по-добра е звуковата мощност на високоговорителя.

 • Вграден микрофон за разговори със свободни ръце

  С вградения микрофон този високоговорител може да работи и като високоговорител за вашия телефон. Когато ви позвънят, музиката се поставя на пауза и можете да говорите през високоговорителя. Проведете бизнес разговор. Или позвънете на приятел по време на партито. И в двата случая резултатът е идеален.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува