безжична портативна тонколона

  безжична портативна тонколона

  Малък размер, големи баси

  Тази компактна тонколона BT110 има всички основни акустични елементи, които обикновено идват само с една голяма тонколона. Затова звучи ясно и силно, с учудващо добри баси. Също така е водоустойчива и има каишка. Готова е по всяко време, за всяко място. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

PixelPop безжична портативна тонколона

Bluetooth®, Устойчив на пръски, Приложена каишка, 8-часова акумулаторна батерия BT110B/00 Търсене на подобни продукти

Малък размер, големи баси

 • Безжично поточно предаване на музика чрез Bluetooth

  Безжично поточно предаване на музика чрез Bluetooth

  Bluetooth е технология за безжична комуникация на малки разстояния, която е едновременно стабилна и енергийно ефективна. Тя осигурява лесна безжична връзка с iPod/iPhone/iPad или други Bluetooth устройства, като смартфони, таблети и дори лаптопи. Сега можете да се наслаждавате на любимата си музика и на звука от филмите и игрите безжично и лесно – с тази тонколона.

 • Функция против изрязване за силна музика без изкривяване

  Функция против изрязване за силна музика без изкривяване

  Функцията против изрязване ви позволява да възпроизвеждате музика по-силно и поддържа високото й качество дори при нисък заряд на батерията. Тя приема разнообразни входящи сигнали от 300 mV до 1000 mV и предпазва високоговорителите от повреда от изкривяване. Тази вградена функция следи музикалния сигнал, докато той преминава през усилвателя и поддържа пиковете в рамките на диапазона на усилвателя, предотвратявайки аудио изкривяването, предизвикано от изрязване, без да засяга силата на звука. Възможността на преносимия високоговорител да пресъздава музикални пикове намалява със заряда на батерията, но функцията против изрязване намалява пиковете, причинени от ниския заряд, запазвайки музиката ви без изкривяване.

 • Устойчива на пръски конструкция, идеална за използване на открито (IPX4)

  Устойчива на пръски конструкция, идеална за използване на открито (IPX4)

  Водоустойчивата конструкция позволява да им се наслаждавате в мокра или дъждовна среда. Изпитани съгласно строгите стандарти на IPX4, вътрешните компоненти са доказано защитени от атмосферните влияния, което позволява да се наслаждавате на музиката на закрито в банята, кухнята или дори на открито независимо от времето.

 • Носете навсякъде с приложената фино изплетена каишка.

  Носете навсякъде с приложената фино изплетена каишка.

  Нашата приложена каишка е направена от ярък и фино изплетен калъф от плат, което я прави достатъчно стилна да бъде моден аксесоар.

 • Вграден микрофон за разговори със свободни ръце

  Вграден микрофон за разговори със свободни ръце

  С вградения микрофон този високоговорител може да работи и като високоговорител за вашия телефон. Когато ви позвънят, музиката се поставя на пауза и можете да говорите през високоговорителя. Проведете бизнес разговор. Или позвънете на приятел по време на партито. И в двата случая резултатът е идеален.

 • Вградена акумулаторна батерия, за да слушате музика навсякъде

  Вградена акумулаторна батерия, за да слушате музика навсякъде

  Слушайте музика с мощен звук – навсякъде и по всяко време. Вградената акумулаторна батерия ви позволява да се наслаждавате на любимата си музика без плетеницата от захранващи кабели и без неудобството да търсите електрически контакт. Слушате прекрасна музика, сега със свободата на пълната преносимост.

 • Аудио вход за лесно свързване с почти всяко електронно устройство

  Аудио вход за лесно свързване с почти всяко електронно устройство
Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува