Fidelio

Philips Fidelio

Безжична музикална система за няколко стаи

  Philips Fidelio

  Безжична музикална система за няколко стаи

  Едно докосване за изпълнение на музика във всяка стая

  Музикалната система Philips izzy изпълнява музика през Bluetooth, CD/USB и FM. С едно докосване на бутона музиката от смартфоните, CD/USB и радиостанциите ще се изпълнява едновременно във всеки високоговорител izzy във всяка стая. Лесна настройка без рутер, парола или приложение. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Fidelio Безжична музикална система за няколко стаи

CD, MP3-CD, USB, FM, Bluetooth® BM90/12 Търсене на подобни продукти

Едно докосване за изпълнение на музика във всяка стая

 • Обща изходна мощност 200W RMS

  Обща изходна мощност 200W RMS

  Тази система има обща изходна мощност 200 W RMS. RMS, или средно квадратична стойност, е обичайната мярка за звуковата мощност или по-точно за електрическата мощност, предавана от аудио усилвателя към високоговорителя и измервана във ватове. Количеството електрическа мощност, предавана към високоговорителя, и неговата чувствителност определят мощността на генерирания звук. Колкото по-голяма е консумираната мощност, толкова по-добра е звуковата мощност на високоговорителя.

 • Изпълнявайте: MP3-CD, CD и CD-R/RW

  Изпълнявайте: MP3-CD, CD и CD-R/RW

  MP3 означава "MPEG 1 Audio layer-7,6 см (3")". MP3 е революционна технология за компресия, чрез която големи цифрови музикални файлове могат да станат до 10 пъти по-малки без това да влоши радикално аудио качеството им. MP3 се превърна в стандартен формат за аудио компресия, използван в Интернет, който позволява бърз и лесен трансфер на аудио файлове.

 • Цифрова настройка със зададени станции за допълнително удобство

  Цифрова настройка със зададени станции за допълнително удобство

  Просто трябва да настроите на станцията, която искате да зададете, и да натиснете и задържите бутона за настройка, за да се запамети честотата. С настроените станции, които могат да бъдат съхранени, можете бързо да включите своята любима станция, без да е необходимо да нагласяте ръчно честотата всеки път.

 • Изцяло цифрова технология за обработка на звука, за най-чист звук

  Изцяло цифрова технология за обработка на звука, за най-чист звук

  Авангардната, изцяло цифрова технология за обработка на звука осигурява значително по-добри звукови характеристики в сравнение с обикновената аналогова технология на плейърите с поставка, използващи аналоговия аудио изход на iPod или iPhone. С приемане на цифровия аудио изход на iPod или iPhone и използване на цифрова обработка във всяка фаза на веригата се постига много по-високо съотношение на сигнал спрямо шум. Резултатът е ненадмината и идеално балансирана чистота на звука.

 • USB Direct за лесно възпроизвеждане на MP3 музика

  USB Direct за лесно възпроизвеждане на MP3 музика

  Благодарение на пълната способност за обмен на файлове можете лесно да се възползвате от удобството и забавлението да имате достъп до повече цифрова музика чрез вградения USB Direct.

 • LivingSound за по-широк, потапящ стерео звук

  LivingSound за по-широк, потапящ стерео звук

  Технологията LivingSound на Philips с предстоящо патентоване значително разширява идеалното място за слушане, така че можете да се радвате на наистина обгръщаща музика на по-широка площ. Като съчетава различни обработки на звука, LivingSound възстановява богатството и пространствените детайли в звуковата зона, които често се губят при една компактна стереосистема. Резултатът е звук, който е по-широк от очаквания и който се разпространява пълно и равномерно в стаята. Сега слушането на музика вече не е ограничено в традиционно тясната си зона. Радвайте се на оптимален стерео звук в по-широка зона.

 • Управление на цифров звук за оптимизирани настройки за стил музика

  Управление на цифров звук за оптимизирани настройки за стил музика

  Управлението на цифров звук ви дава възможност да избирате измежду предварително зададени режими - Балансиран, Чист, Мощен, Топъл и Ясен, които управляват честотните ленти на звука за оптимизиране на определени музикални стилове. Всеки режим използва технология на графичен еквалайзер за автоматично регулиране на баланса на звука и подчертаване на най-важните звукови честоти в избрания от вас стил музика. При всички случаи управлението на цифров звук ви позволява да извлечете максимума от вашата музика чрез фино регулиране на баланса на звука, за да съответства на типа музика, който слушате.

 • Групирайте до 5 izzy високоговорителя с izzylink™ за забавление в няколко стаи

  Групирайте до 5 izzy високоговорителя с izzylink™ за забавление в няколко стаи

  izzylink™ е безжична технология, която използва стандарта IEEE 802.11n, за да позволи свързването на няколко високоговорителя с цел създаване на безжична мрежа. Мрежата свързва до пет високоговорителя, без да има нужда от маршрутизатор, парола на Wi-Fi мрежа или някакво мобилно приложение за смарт устройство за настройка. Можете с лекота да добавяте izzy високоговорители към мрежата, за да се насладите на музика, която се възпроизвежда едновременно в различни стаи. Всеки високоговорител може да бъде превключван от режим за индивидуално използване на групов режим за музика в няколко стаи с едно докосване.

 • Едно докосване за настройка на izzylink™, без маршрутизатор, без парола, без приложения

  Едно докосване за настройка на izzylink™, без маршрутизатор, без парола, без приложения

  Без маршрутизатор, без парола, без приложения, необходими за настройка. Просто натиснете продължително бутона "ГРУПИРАНЕ" на два високоговорителя, за да ги настроите за пръв път. Повторете, за да добавите трети, четвърти или пети високоговорител. Всяко продължително натискане на бутона "ГРУПИРАНЕ" добавя по един нов високоговорител. Слушането на музика в няколко стаи никога не е било по-лесно. Щом приключи, мрежата izzylink™ ще бъде запазена дори когато високоговорителят е изключен.

 • Възпроизвеждайте безжично музика в една стая чрез Bluetooth

  Възпроизвеждайте безжично музика в една стая чрез Bluetooth

  Високоговорителят Philips izzy ви позволява да предавате поточно любимата си музика от телефона, таблета или компютъра без значение кое приложение за музика или радио използвате.

 • Променете главния високоговорител само с едно докосване

  Променете главния високоговорител само с едно докосване

  Във всяка izzylink™ група всеки отделен високоговорител може да бъде главен, предавайки поточно музика на другите. Когато искате да поемете инициативата и да споделяте своята музика, натиснете бутона за Bluetooth на високоговорителя във вашата стая и споделете тази музика от вашето устройство мигновено. Другите високоговорители в същата izzylink™ група едновременно ще възпроизвеждат същата музика в синхрон. Споделянето на музика един с друг е наистина толкова лесно.

 • Поточно предаване на цялата ви музика през izzylink™

  izzylink™ разширява обхвата на всичките ви музикални източници, музикални или радио приложения на смартфони, таблети или компютри до всяка стая безжично.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува