9000 series Сешоар със SenseIQ

BHD829/00

Уникална коса. Уникална грижа.

Сешоарът Philips 9000 с технология SenseIQ отчита непрекъснато температурата на косата Ви и регулира топлината си, за да предотврати увреждане. За коса, която изглежда толкова здрава, че блести.

Вижте всички предимства

9000 series Сешоар със SenseIQ

Сходни продукти

Вижте всички Сешоари

Уникална коса. Уникална грижа.

Технологията SenseIQ усеща, адаптира се и се грижи

 • Персонализирана технология
 • Интелигентни цифрови програми
 • Мощно сушене: 30% по-бързо*
 • Запазва до 95%** от хидратацията
Персонализирано сушене

Персонализирано сушене

Технологията SenseIQ усеща, адаптира и се грижи в реално време, за да поддържа естествената сила на косата. Инфрачервените сензори мерят температурата на косата Ви и регулират топлината над 12 000 пъти на сесия, за да предотвратят увреждане, като запазват до 95% от естествената хидратация на косата.*

Усеща температурата на косата

Усеща температурата на косата

Докато други сешоари измерват температурата на въздушния поток, технологията SenseIQ усеща точната температура на косата Ви. Усещайки дори най-малката промяна, той осигурява персонализирана защита всеки път.

Адаптира се за ефективност при сушенето

Адаптира се за ефективност при сушенето

Интелигентният контрол на топлината предпазва косата Ви по уникален начин. Интелигентен микропроцесор анализира и регулира температурата на въздушния поток повече от 12 000 пъти на сесия на сушене*** за най-добрата ни ефективност, специално съобразена с косата Ви.

Грижи се специално за вашата коса

Грижи се специално за вашата коса

Подарете на косата си специалната грижа, която заслужава. Сешоарът с технология SenseIQ запазва до 95%** от естествената хидратация на косата Ви, за да осигури красива, силна, здрава на вид коса, пълна с блясък.

Мощна въздушна струя

Мощна въздушна струя

Изсушете косата си за по-малко от 3 минути. Иновативната конструкция осигурява мощен въздушен поток за 30% по-бързо сушене.*

Интелигентни цифрови програми

Интелигентни цифрови програми

Интелигентните цифрови програми създават сушене, съобразено с Вашите предпочитания, като автоматично избират подходящата температура и въздушен поток. Изберете „Бързо“ за бързо сушене, „Нежно“ за допълнителна грижа или „Ръчно“, за да изберете свои собствени настройки. Режимите „Оформяне на прически“, „Къдрене“ и „Скалп“ се избират автоматично, когато е свързана правилната приставка. Използвайте бутона „Студена струя“, за да настроите лесно стила си.

Подхранване с йони

Подхранване с йони

Незабавно освобождава 2 пъти повече йони за блестяща и гладка коса.**** Отрицателно заредените йони елиминират статичното електричество, подобряват състоянието на косата и скалпа и заглаждат кутикулите на косъма, докато водните йони осигуряват хидратация на косъма.

Накрайник за оформяне на прически

Накрайник за оформяне на прически

7 mm дюза концентрира въздушния поток за прецизно оформяне на прически, идеална за сресване по време на сушене. Режимът „Оформяне на прически“ се избира автоматично, когато дюзата е закрепена, или изберете режими „Сушене“, „Нежно“ и „Ръчно“.

Дифузeр за къдрене и обем

Дифузeр за къдрене и обем

Увеличете максимално обема, дебелината и гъвкавостта с дифузора за къдрене. Фино текстурирани щифтове разпространяват въздушен поток през косата, увеличавайки обема и намалявайки чупливостта. Режимът „Къдрене“ се избира автоматично, когато приставката е свързана.

Релаксираща приставка с масажор на скалп

Релаксираща приставка с масажор на скалп

Стимулирайте естествения поток на хранителни вещества за косата си с масажора на скалп. Меките вибриращи косъмчета и нежната топлина стимулират кръвообращението, като пренасят кислород и хранителни вещества с него. Режимът „Скалп“ се избира автоматично при свързване на приставката.

Накрайник за изсушаване

Накрайник за изсушаване

За бързо изсушаване на дълга и гъста коса използвайте специално проектираната дюза за сушене, за да се осигури концентриран въздушен поток и по-високо налягане на въздуха.

Технически данни

 • Приставки

  Концентратор
  • 7 мм
  • Накрайник за изсушаване
  Дифузер за къдрене
  Да
  Масажор за скалп
  Да
 • Технически спецификации

  Напрежение
  240  V
  Дължина на кабела
  2 м
  Мощност
  1800  W
 • Характеристики

  Халка за закачване
  Да
  Студена струя
  Да
 • Сервиз

  2 години международна гаранция
  Да
 • Щадящи технологии

  Йонна грижа
  2 x йони
  Технология SenseIQ
  Да

Принадлежности

Предложени продукти

Последни гледани продукти

Отзиви

 • По-бързо в сравнение с BHD004 еквивалентен 1800 W сешоар
 • * Тествано в "Нежен режим" след 5 минути сушене
 • * * На базата на средно време за сушене от 7 минути
 • * * * в сравнение с Philips HP8280

Нашият сайт се преглежда най-добре с последната версия на Microsoft Edge, Google Chrome или Firefox.