Сешоар Philips Prestige Сешоар със SenseIQ и 3 приставки

BHD827/00

Уникална коса. Уникална грижа.

Новият сешоар на Philips Prestige с технология SenseIQ измерва температурата на косата и регулира топлината над 12 000* пъти, за да предотврати прекомерно затопляне. Сешоарът прави косата ви да изглежда толкова здрава и блестяща.

Вижте всички предимства

Този продукт вече не се предлага

Сешоар Philips Prestige Сешоар със SenseIQ и 3 приставки

Сходни продукти

Вижте всички Сешоари

Уникална коса. Уникална грижа.

Сешоар със SenseIQ: усеща, адаптира се и се грижи

 • Персонализирана технология
 • Интелигентни цифрови програми
 • Мощно сушене: 30% по-бързо*
 • Запазва до 95%** от хидратацията
Персонализирано сушене

Персонализирано сушене

Технология SenseIQ за персонализирано изживяване при сушене. УСЕЩА. Цифровият инфрачервен сензор на сешоара непрекъснато измерва температурата на косата ви за персонализирана защита. АДАПТИРА СЕ. Интелигентният микропроцесор анализира данните, уловени от сензора, и регулира температурата над 12 000 пъти за едно сушене***, за да предотврати прегряване на косата. ГРИЖИ СЕ. Нашата сензорна и адаптираща се технология защитава косата по време на сушене, запазвайки до 95%** от естествената хидратация на косата ви.

Усеща температурата на косата

Усеща температурата на косата

Цифровият инфрачервен сензор непрекъснато измерва температурата на косата, за да предотврати прегряване. Докато другите сешоари измерват само температурата на въздушния поток, сешоарът Philips с технология SenseIQ измерва температурата на косата ви. Сензорът е изключително прецизен и разпознава дори най-малката промяна, като дава възможност за персонализирана защита на косата ви.

Адаптира се за ефективност при сушенето

Адаптира се за ефективност при сушенето

Интелигентният микропроцесор е мозъкът зад SenseIQ. Той анализира и регулира температурата на въздушния поток повече от 12 000 пъти за едно сушене***, за да ви предостави най-доброто сушене, като същевременно е изключително грижовен към вашата коса. SenseIQ осигурява интелигентен контрол на топлината, за да предпази косата по уникален начин.

Грижи се специално за вашата коса

Грижи се специално за вашата коса

Подарете на косата си изключителната грижа, която заслужава. Запазете до 95%** от естествената хидратация на косата си всеки път, когато я сушите, за коса със здрав вид и пълна с блясък.

Мощна въздушна струя

Мощна въздушна струя

Иновативно проектираният сешоар е създаден да предоставя мощен въздушен поток, за да можете да се насладите на 30% по-бързо сушене*.

Интелигентни цифрови програми

Интелигентни цифрови програми

Интелигентните цифрови програми спомагат за сушене, съобразено с вашите предпочитания, като автоматично избират правилната температура и мощност на въздушния поток. Изберете между Бърз – Нежен – Ръчен – Оформяне – Скалп – Къдрици. За бързо изсушаване изберете "Бърз режим", за допълнителна грижа – "Нежен режим" или "Ръчен режим", за да изберете собствената си настройка за температура/скорост от три налични нива. Режимите "Оформяне", "Къдрици" и "Скалп" се избират автоматично, когато е поставена правилната приставка.

Лесен цифров интерфейс

Лесен цифров интерфейс

Уникален цифров потребителски интерфейс, който може да се управлява само с палец. Потребителският интерфейс има светодиодна индикация за лесна навигация, докато сушите косата си. И отделен бутон за хладна струя, за да оформите лесно прическата си.

Накрайник за оформяне на прически

Накрайник за оформяне на прически

7-милиметровият отвор на накрайника концентрира въздушния поток за прецизно оформяне. Идеален за използване на четка при сушене и оформяне. Режимът "Стил" се избира автоматично, когато накрайникът е прикрепен. Можете също да използвате накрайника в "Сух", "Нежен" и "Ръчен" режим.

Релаксиращ масажор за скалп

Релаксиращ масажор за скалп

Стимулирайте естествения поток от хранителни вещества към косата си, като използвате приставката за вибриращ масажор на скалпа. Режимът Скалп се избира автоматично, когато е поставена приставката. Меките вибриращи зъбци и нежната топлина помагат за стимулиране на кръвообращението, пренасяйки кислород и хранителни вещества. Тези естествени хранителни вещества допринасят за здравето на косата ви, като същевременно нежно отпускат скалпа ви.

Дифузeр за къдрене и обем

Дифузeр за къдрене и обем

Увеличете максимално обема, плътността и гъвкавостта на къдриците си с приставката дифузор за къдрене. Режимът "Къдрици" се избира автоматично, когато е поставена приставката. Фино текстурираните зъбци на дифузора спомагат за разпространението на въздушния поток по косата, увеличавайки обема и намалявайки начупването при сушене. За допълнителен обем дръжте дифузора близо до областта на темето и корените.

Подхранване с йони

Подхранване с йони

Моментално освобождава 2 пъти**** повече йони за блестяща и гладка коса. Отрицателно заредените йони елиминират наелектризирането, подобряват състоянието на косата и скалпа и заглаждат кутикулите на косъма, за да се постигне гладък и блестящ резултат.

Технически данни

 • Приставки

  Концентратор
  7 мм
  Дифузер за къдрене
  Да
  Масажор за скалп
  Да
 • Технически спецификации

  Напрежение
  240  V
  Дължина на кабела
  2 м
  Мощност
  1800  W
 • Характеристики

  Халка за закачване
  Да
  Студена струя
  Да
 • Сервиз

  2 години международна гаранция
  Да
 • Щадящи технологии

  Йонна грижа
  2 x йони
  Технология SenseIQ
  Да

Принадлежности

Предложени продукти

Последни гледани продукти

Отзиви

 • По-бързо в сравнение с BHD004 еквивалентен 1800 W сешоар
 • * Тествано в "Нежен режим" след 5 минути сушене
 • * * На базата на средно време за сушене от 7 минути
 • * * * в сравнение с Philips HP8280

Нашият сайт се преглежда най-добре с последната версия на Microsoft Edge, Google Chrome или Firefox.