CD радиокасетофон

  CD радиокасетофон

  Слушайте музика, където и да се намирате

  Изпитвате удоволствие от простите неща в живота и обичате удобството. Компактният и портативен CD радиокасетофон на Philips ви позволява да се отдадете на удоволствието от вашата любима музика с помощта на лесни за използване функции. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Слушайте музика, където и да се намирате

 • Динамично усилване на басите за дълбок и драматичен звук

  Динамично усилване на басите за дълбок и драматичен звук

  Динамичното усилване на басите довежда до максимум наслаждението ви от музиката, като подчертава присъствието на басите в целия диапазон на силата на звука - от слабо до силно - само с натискането на един бутон! Най-ниските басови честоти обикновено се губят при зададена малка сила на звука. Като противодействие на това можете да включите динамичното усилване на басите, което усилва нивата на басите, за да се наслаждавате на еднакъв звук, дори когато намалите звука.

 • CD размесване/повторение, за да слушате вашата музика по ваш вкус

  CD размесване/повторение, за да слушате вашата музика по ваш вкус

  Функцията "Разбъркване/повторение" ви спасява от скуката да слушате музиката си винаги в един и същи ред. След като заредите любимите си песни в плейъра, трябва само да изберете един от режимите - "Разбъркване" или "Повторение", и вашите мелодии ще се възпроизвеждат в различен ред в съответния режим. Радвайте се на различното и неповторимо музикално изживяване всеки път, когато включите плейъра си.

 • Възпроизвеждане на CD, CD-R и CD-RW

  Възпроизвеждане на CD, CD-R и CD-RW

  Фирмата Philips е известна с това, че продуктите й са съвместими с много дискове, предлагани на пазара. Тази аудиосистема ви позволява да се радвате на музика от CD, CD-R и CD-RW дискове. CD-RW (съвместим с презаписваеми CD дискове) означава, че вашата аудиосистема може да възпроизвежда както CD дискове за еднократен запис (CD-R), така и презаписваеми CD дискове (CD-RW). CD-R дисковете могат да се записват един път и да се възпроизвеждат на всеки аудио CD плейър, а CD-RW дисковете могат да се записват и презаписват много пъти и да се възпроизвеждат само на съвместими аудио CD плейъри.

 • FM/MW тунер за слушане на радио

  FM/MW тунер за слушане на радио

  FM/MW (AM) стерео тунер

 • Линеен вход за портативния ви музикален плейър

  Свързването с линеен вход за MP3 позволява пряко възпроизвеждане на MP3 съдържание през вашата аудио система. Като просто свържете своя портативен MP3 плейър към аудио системата чрез нейното вградено гнездо, можете да се радвате на превъзходно качество на звука, като изпълнявате любимата си музика от своя портативен MP3 плейър.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува