Fidelio

Philips Fidelio

A9, безжични Hi-Fi тонколони

  Philips Fidelio

  A9, безжични Hi-Fi тонколони

  Цялата ви музика – със звук с висока вярност. Безжично.

  Пускайте цялата си музикална колекция безжично със звук с висока вярност през безжичните Hi-Fi тонколони Philips Fidelio. Излъчвайте музика поточно без усилие с 6 Hi-Fi мембрани, за да доставите мощен звук и ненадминат стереоефект. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Fidelio A9, безжични Hi-Fi тонколони

Стерео звук с висока вярност, 100 W, 6 Hi-Fi мембрани, Цифров и аналогов вход AW9000/10 Търсене на подобни продукти

Цялата ви музика – със звук с висока вярност. Безжично.

Завладяващ звук

 • AirStudio+ Lite за управление на музиката от вашето мобилно устройство

  AirStudio+ Lite за управление на музиката от вашето мобилно устройство

  Налично в Apple App Store и Google Play, приложението открива автоматично мобилни и други съвместими устройства, свързани към вашата домашна Wi-Fi мрежа, предоставяйки ви мигновен контрол върху музиката. Можете да управлявате възпроизвеждането на музиката, силата и настройките на звука, както и онлайн услуги за музика и интернет радио от всяко устройство, навсякъде.

 • Ъглов високоговорител за по-широк стерео звук

  Ъглов високоговорител за по-широк стерео звук

  Високоговорителят е снабден със специално оформени под ъгъл Hi-Fi мембрани, проектирани да осигуряват възможно най-широката и потапяща звукова сцена. Разположението на мембраните осигурява несравнимо качество и динамика на звука, където и да сте в стаята. А благодарение на уникалния си дизайн, високоговорителите се вписват без проблем в домашния интериор.

 • Наслаждавайте се на цяла една вселена от музикални услуги онлайн

  Наслаждавайте се на цяла една вселена от музикални услуги онлайн

  Абонаментът за онлайн музикални услуги е един от най-добрите начини за достъп до разнообразие от музика, включително най-новите песни. Освен това имате достъп до музиката навсякъде и по всяко време, стига да имате връзка с интернет. С безжичната Hi-Fi тонколона Philips дори не е необходимо да включвате компютъра, за да се наслаждавате на музикалните услуги онлайн.

 • Слушайте хиляди радиостанции в интернет

  Слушайте хиляди радиостанции в интернет

  С безжичните Hi-Fi тонколони Fidelio можете да се наслаждавате на над 30 000 онлайн радиостанции от цял свят. Разширете музикалните си хоризонти – откривайте чудесни станции по жанр или държава или изберете любимите си станции от огромната селекция, която сега е в ръцете ви. Освен това, всичко е изключително лесно – всяка безжична Hi-Fi тонколона Fidelio има бутони за директен достъп до всяка радиостанция.

 • Автентичен звук от 6 мембрани с качество за меломани

  Автентичен звук от 6 мембрани с качество за меломани

  Всеки високоговорител е снабден с 3 Hi-Fi преобразувателя с качество за меломани – 2 басови мембрани за средни честоти, разположени вляво и вдясно от централната мембрана за високи честоти – благодарение на което осигурява наистина обгръщащ и динамичен звук.

 • Цифрови и аналогови входове за повече гъвкавост

  Цифрови и аналогови входове за повече гъвкавост

  Цифровите и аналоговите аудио входове ви дават цяла гама от опции, наред с опцията за безжично поточно предаване. Свържете телевизор, Blu-Ray плейър, игрова конзола или друг медиен плейър и ги слушайте с Hi-Fi озвучаване от своите високоговорители Philips

 • Първокласно покритие и оптимална акустика

  Първокласно покритие и оптимална акустика

  Дървените кутии на високоговорителите са идеалният избор за оптимално акустично изпълнение. Оптимизираните кутии на бас-рефлексните високоговорители усилват мощта и дълбочината на басите, за да постигнат чудесен звук от тези стилни дървени тонколони. Позлатените съединители осигуряват превъзходно предаване на аудио сигнала, а качеството на тяхната здрава и корозоустойчива конструкция ги прави оригинално решение за избор на върхово оборудване.

 • Поставяне навсякъде, за да се впише във всеки дом

  Поставяне навсякъде, за да се впише във всеки дом

  Безжичната Hi-Fi тонколона е интелигентно проектирана, за да се впише идеално във всеки домашен интериор. Алуминиевият горен панел добавя издръжливост и нотки на елегантност в дизайна, меко балансиран с фината текстилна материя на тонколоната.

 • Бърза и лесна настройка

  Всеки може да настрои безжичните Hi-Fi високоговорители Fidelio – няма нужда да сте технически експерт, за да пуснете шоуто само за 5 минути. Ние искаме да започнете да се наслаждавате на вашите високоговорители Fidelio колкото може по-скоро и затова положихме всички усилия, за да гарантираме, че ще може да ги пуснете с няколко прости стъпки. А освен това имате даже и лесни и прости указания от системата на Fidelio.

Вижте всички спецификации
 • Napster се предлага само в Германия и Великобритания.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува