тонколона за поставяне с Bluetooth®

  Bluetooth

  тонколона за поставяне с Bluetooth®

  Освободете музиката си и зареждайте вашия телефон с Android

  Слушайте чудесен звук, докато докинг станцията Philips AS111/12 свири и зарежда вашия телефон с Android и синхронизира часовника си с вашето устройство. Предлага се заедно със Songbird, за да можете да синхронизирате музика между телефона и компютъра. Вижте всички предимства

 • Освободете музиката си и зареждайте вашия телефон с Android

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Освободете музиката си и зареждайте вашия телефон с Android

с тази тонколона за поставяне

 • Интелигентно проектираната FlexiDock за поставяне и зареждане на вашия телефон с Android

  Интелигентно проектираната FlexiDock за поставяне и зареждане на вашия телефон с Android

  Philips FlexiDock е идеална за телефони с Android. Нейната уникална конструкция по интелигентен начин побира повечето телефони с Android - независимо дали гнездото за свързване на телефона е отдолу, отстрани, а дори и отгоре. Тази изключителна гъвкавост е първа по рода си, като става за всички телефони с Android, изработени от различни производители, без стандартизирано положение и ориентация за гнездото за връзка с микро-USB. Освен това поставката може да се регулира така, че да държи телефона във вертикално или хоризонтално положение, за да можете да поставите своя телефон с Android в центъра на тонколоната.

 • Търсене и споделяне на музика и много други функции с приложението DockStudio

  Търсене и споделяне на музика и много други функции с приложението DockStudio

  Безплатното приложение Philips DockStudio дава безброй уникални функции на вашата тонколони за поставяне. Можете да слушате хиляди интернет радиостанции от цял свят, да преглеждате музикалната си колекция и да споделяте с приятели това, което слушате - във Facebook, или снимки на изпълнителя - във Flickr. Приложението се предлага в комплект с музикалната функционалност Songbird, която ви дава възможност да откривате, пускате и синхронизирате безпроблемно мултимедия между компютъра и устройствата с Android. В режим "Часовник" приложението ви позволява да зададете множество персонализирани музикални аларми и да получите актуална прогноза за времето. Напълно безплатно, можете да го изтеглите от Google Play.

 • Поточно възпроизвеждане на музика през Bluetooth от устройство с Android

  Поточно възпроизвеждане на музика през Bluetooth от устройство с Android

  Слушайте всичките си любими песни с тонколона, която предава приказен звук. Тази тонколона за поставяне Philips изпълнява музика от вашите устройства с Android през Bluetooth. Просто изтеглете безплатното приложение Philips DockStudio и Bluetooth автоматично ще се включи и ще се свърже при поставянето на устройството. Ще се радвате на мощен и изключителен звук, с неповторимо удобство. Едва ли има нещо друго, което да звучи толкова добре.

 • Songbird за търсене, пускане и синхронизиране на музика между компютъра и устройства с Android

  Songbird за търсене, пускане и синхронизиране на музика между компютъра и устройства с Android

  Songbird е изчистена, лесна за ползване компютърна програма - приложение за платформата Android. Тя ви дава възможност да откривате и пускате цялата мултимедия, която желаете, и да я синхронизирате безпроблемно с компютъра. Нейните интуитивни и мощни функции за управление на музика ви позволяват да откривате нови изпълнители и музикални стилове директно в програмата чрез магазини, услуги и уеб сайтове за музика и мултимедия. Пускайте музика от своята фонотека, както и мултимедия от интернет, и синхронизирайте всичко без проблем между компютъра и вашите устройства с Android.

 • Автоматична синхронизация на часовника с телефон с Android

  Просто свържете своя телефон с Android, а тонколоната за поставяне ще синхронизира автоматично своя часовник с часовника на вашия телефон.

 • Неодимови високоговорители за чист и балансиран звук

  Неодимът е най-добрият материал за създаване на силно магнитно поле за постигане на по-голяма чувствителност в гласовата намотка, по-добро възпроизвеждане на басите и чисто балансирано качество на звука.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува