докинг станция за iPod/iPhone/iPad

  докинг станция за iPod/iPhone/iPad

  Събуждайте се с чудесна музика

  Възпроизвеждайте и зареждайте вашия iPod/iPhone/iPad чрез съединител Lightning и ще получите богат и чист звук. Този шикозен радио будилник включва допълнителен USB порт, който ви позволява едновременно да зареждате допълнително устройство и ви събужда навреме. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

докинг станция за iPod/iPhone/iPad

със съединител Lightning, за iPod/iPhone/iPad, USB порт за зареждане, 8W, FM, двоен будилник AJ7050D/12 Търсене на подобни продукти

Събуждайте се с чудесна музика

с тази докинг станция за iPod/iPhone/iPad

 • Бързо зареждане и възпроизвеждане на музика чрез съединителя Lightning

  Бързо зареждане и възпроизвеждане на музика чрез съединителя Lightning

  Наслаждавайте се на любимата си музика, докато зареждате своя iPod/iPhone/iPad, с новия съединител Lightning! Просто го поставете директно върху тонколоната, за да възпроизвеждате избраните от вас мелодии с превъзходен звук. Освен това тя зарежда устройството бързо, докато свири, за да не се притеснявате, че батерията му ще се изтощи.

 • обща изходна мощност 8 W RMS

  обща изходна мощност 8 W RMS

  Тази система има обща изходна мощност 8 W RMS. RMS или средноквадратична стойност е обичайната мярка за звуковата мощност или по-точно за електрическата мощност, предавана от аудиоусилвателя към високоговорителя, и е измервана във ватове. Количеството електрическа мощност, предавана към високоговорителя, и неговата чувствителност определят мощността на генерирания звук. Колкото по-голяма е консумираната мощност, толкова по-добра е звуковата мощност на високоговорителя.

 • Цифрова настройка с настроени станции

  Цифрова настройка с настроени станции

  Цифровото FM радио предлага допълнителни музикални възможности за музикалната колекция на вашата аудио система Philips. Просто настройте станцията, която искате да зададете, и задръжте бутона за настройка, за да запаметите честотата. С настройваните станции, които могат да бъдат съхранени, можете бързо да извиквате своята любима станция, без да е необходимо да настройвате ръчно честотите всеки път.

 • Автоматична синхронизация на часовника с iPod/iPhone/iPad при поставяне

  Автоматична синхронизация на часовника с iPod/iPhone/iPad при поставяне

  След свързване и поставяне, тази система за поставяне автоматично синхронизира часовника с вашия iPod/iPhone/iPad в рамките на секунди. С тази удобна функция не е необходимо да задавате времето ръчно.

 • Задаването на аларма за делник и празник допълва вашия начин на живот

  Задаването на аларма за делник и празник допълва вашия начин на живот

  Конструиран за модерния начин на живот, този радиочасовник има две аларми, което позволява да задавате различни часове за събуждане – за работни и почивни дни или за двамата от семейството. Настройките на алармите могат да се направят за еднакви часове за цялата седмица – от понеделник до неделя. Или пък, може да се зададе аларма за по-ранно започване в работните дни и за приятно излежаване в събота и неделя. Каквото и да изберете, тези удобни функции ви спестяват грижите да с играете с различните часове за събуждане всяка вечер.

 • Аудио вход за лесно възпроизвеждане на музиката от портативни устройства

  Аудио вход за лесно възпроизвеждане на музиката от портативни устройства

  С една лесна връзка можете да се наслаждавате на музиката от вашите преносими устройства и компютри. Просто включете устройството към 3,5-мм аудио вход (порта AUDIO-IN) на тонколоната Philips. Връзката с компютър обикновено се осъществява чрез изхода за слушалки. Веднъж свързани, можете да слушате цялата си музикална колекция през превъзходната тонколона. Philips просто ви дава по-добър звук.

 • Двоен будилник, с който вие и партньорът ви се събуждате по различно време

  Двоен будилник, с който вие и партньорът ви се събуждате по различно време

  Аудио системата Philips позволява задаване на две аларми. Задайте един час за вашето събуждане и друг – за събуждане на човека до вас.

 • Събудете се с музика от вашия iPod/iPhone/iPad или мелодии от радиото

  Събудете се с музиката, която обичате най-много. Изберете любимата си радиостанция или успокояващи мелодии от своя iPod/ iPhone/iPad и направете утрините си различни. Часовникът започва да свири вашия избор тихо и постепенно повишава силата, докато достигне избраното ниво. Сега можете да определяте как да се събуждате и да започвате деня си всеки път по най-добрия начин всеки път.

 • Гарантирано запазване на час и аларма, за да се събуждате навреме дори при спиране на електрозахранването

  При спиране на електрозахранването този интелигентен часовник запазва надеждно зададения от вас час. Зададената аларма остава активна дори когато дисплеят е изключен, благодарение на вградената батерия. Когато електрозахранването бъде възстановено, не е необходимо да настройвате часовника, нито да възстановявате настройките. И което е още по-прекрасно, дори електрозахранването да не бъде възстановено, батерията осигурява достатъчно мощност за включване на зумера в зададения от вас час на алармата, за да сте сигурни, че никога няма да се успите.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува