1

Радиочасовник

  -{discount-percentage}%

  Радиочасовник

  Зареждайте мобилния си телефон, докато спите

  Започнете деня с напълно зареден мобилен телефон, благодарение на този радиочасовник. Той зарежда мобилния ви телефон едновременно с друго USB устройство, за да сте винаги готови. Алармата може да се включва с радиото или зумера, а двойната аларма ви дава две времена за събуждане. Вижте всички предимства

  За съжаление този продукт вече не е наличен

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Зареждайте мобилния си телефон, докато спите

Започнете деня с напълно зареден мобилен телефон, благодарение на този радиочасовник. Той зарежда мобилния ви телефон едновременно с друго USB устройство, за да сте винаги готови. Алармата може да се включва с радиото или зумера, а двойната аларма ви дава две времена за събуждане. Вижте всички предимства

За съжаление този продукт вече не е наличен

Радиочасовник

Двоен USB порт за зареждане, FM, аналогова настройка, Двоен будилник, Съхраняване на часа и алармата AJ4000B/12 Търсене на подобни продукти

Зареждайте мобилния си телефон, докато спите

с вградения микро-USB кабел

 • Събудете се с любимата си радиостанция или зумер.

  Събудете се с любимата си радиостанция или зумер.

  Събуждайте се с любимата си музика, радиостанция или със звънец. Просто настройте алармата на вашето радио с часовник Philips да ви събужда със станцията, която сте слушали последна, или изберете събуждане със звук на звънец. Когато стане време за събуждане, вашето радио с часовник Philips автоматично ще включи тази станция или ще прозвучи звънецът.

 • Двоен будилник, с който вие и партньорът ви се събуждате по различно време

  Двоен будилник, с който вие и партньорът ви се събуждате по различно време

  Аудио системата Philips позволява задаване на две аларми. Задайте един час за вашето събуждане и друг - за събуждане на човека до вас.

 • Повторение на сигнала за събуждане, за да си подремнете още малко

  Повторение на сигнала за събуждане, за да си подремнете още малко

  За да се пребори с успиването, радиочасовникът Philips има функция за подремване. Ако алармата се включи, но искате да поспите още малко, натиснете веднъж бутона за повторение на алармата и продължете да спите. След девет минути алармата ще се включи отново. Можете да продължите да натискате бутона за повторение на алармата на всеки девет минути, докато я изключите окончателно.

 • Таймер за заспиване за безгрижно заспиване с любимата ви музика

  Таймер за заспиване за безгрижно заспиване с любимата ви музика

  Таймерът за заспиване ви дава възможност да решите колко дълго да слушате музика или избрана радиостанция, преди да заспите. Просто задайте ограничение на времето (до 1 час) и изберете радиостанция за слушане, докато се унесете в сън. Този радиоапарат Philips ще продължи да свири до зададеното време и след това автоматично ще превключи в икономичен, тих режим на готовност. Таймерът за заспиване ви позволява да заспите с любимия си радио диджей, без да броите овце или да се тревожите, че хабите електричество

 • Нежно събуждане, за да отворите очи с удоволствие

  Нежно събуждане, за да отворите очи с удоволствие

  Започнете деня добре със събуждане от постепенно увеличаваща се сила на будилника. Обикновеният звук от будилници с предварително настроена сила или е прекалено тих, за да ви изправи на крака, или е така крещящо силен, че грубо ви изхвърля от леглото. Събудете се с избрана от вас музика, радиостанция или предупредителен сигнал. Силата на нежния тон за събуждане постепенно се увеличава от фино тиха до разумно силна, за да може нежно да ви разбуди.

 • FM тунер за слушане на радио

  Вграденият FM тунер ви дава възможност да слушате вашите любими песни и новинарски радиостанции всеки ден. Просто трябва да настроите на станцията, която искате да слушате.

 • Зареждане на второ USB устройство чрез вградения USB концентратор

  В наши дни е нормално да имате няколко USB устройства у дома. Устройствата като цифрови фотоапарати, устройства за игра, мобилни телефони и портативни музикални плейъри обикновено се зареждат през USB. Ако е необходимо, можете да използвате преобразувател с микро- и мини-USB съединители, за да зареждате повече от вашите устройства чрез втория USB концентратор на това радио.

 • Зареждайте мобилния си телефон чрез вградения микро-USB кабел

  Събудете се освежени и с напълно зареден телефон. Този радиочасовник Philips има вграден микро-USB кабел на гърба, който ви дава достъп до зарядното устройство, винаги готово за ползване. Без нищо, което да сглобявате, и без кабели, които да губите. Сега телефонът може да е винаги до вас, когато спите, като едновременно се зарежда. Philips наистина разбира вашите нужди.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува