Радиочасовник

  Радиочасовник

  Събуждайте се лесно

  Нека вашето дете се събужда с любимия си звук или глас, с радиочасовника Philips AJ3138/12. Сменяемите пръстени и бутони добавят личен щрих, а таймерът за подремване ви позволява да програмирате часовника, без да променяте настройките на алармата. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Радиочасовник

Записана аларма, Таймер за подремване, Цветни пръстени и бутони, Работи на батерия или захранване AJ3138/12 Търсене на подобни продукти

Събуждайте се лесно

с този радиочасовник

 • Задаването на аларма за делник и празник допълва вашия начин на живот

  Задаването на аларма за делник и празник допълва вашия начин на живот

  Конструиран за модерния начин на живот, този радиочасовник има две аларми, което позволява да задавате различни часове за събуждане – за работни и почивни дни или за двамата от семейството. Настройките на алармите могат да се направят за еднакви часове за цялата седмица – от понеделник до неделя. Или пък, може да се зададе аларма за по-ранно започване в работните дни и за приятно излежаване в събота и неделя. Каквото и да изберете, тези удобни функции ви спестяват грижите да с играете с различните часове за събуждане всяка вечер.

 • Цифрова настройка със зададени станции за допълнително удобство

  Цифрова настройка със зададени станции за допълнително удобство

  Просто трябва да настроите на станцията, която искате да зададете, и да натиснете и задържите бутона за настройка, за да се запамети честотата. С настроените станции, които могат да бъдат съхранени, можете бързо да включите своята любима станция, без да е необходимо да нагласяте ръчно честотата всеки път.

 • Нежно събуждане, за да отворите очи с удоволствие

  Нежно събуждане, за да отворите очи с удоволствие

  Започнете деня добре със събуждане от постепенно увеличаваща се сила на будилника. Обикновеният звук от будилници с предварително настроена сила или е прекалено тих, за да ви изправи на крака, или е така крещящо силен, че грубо ви изхвърля от леглото. Събудете се с избрана от вас музика, радиостанция или предупредителен сигнал. Силата на нежния тон за събуждане постепенно се увеличава от фино тиха до разумно силна, за да може нежно да ви разбуди.

 • Голям задно осветен LCD дисплей за лесно гледане при слаба светлина

  Голям задно осветен LCD дисплей за лесно гледане при слаба светлина

  Задно осветеният LCD дисплей осигурява лесно гледане и работа при слаба светлина и дава ясна информация с един поглед.

 • Захранване от мрежата или от батерии за гъвкаво разполагане

  Захранване от мрежата или от батерии за гъвкаво разполагане

  Захранвайте този радиоапарат Philips с батерии или чрез директно включване в електрическата мрежа и се радвайте на огромно удобство и гъвкавост. Ако наблизо няма електрически контакт или искате да избегнете грозната плетеница от кабели, просто включете на батерии. А когато ви трябва постоянно и стабилно захранване, включете директно в контакта. Сега наистина можете да се наслаждавате на свободата да слушате, където и да сте.

 • Таймер за заспиване за безгрижно заспиване с любимата ви музика

  Таймер за заспиване за безгрижно заспиване с любимата ви музика

  Таймерът за заспиване ви дава възможност да решите колко дълго искате да слушате музика или радиостанция, избрана от вас, преди да заспите. Просто задайте ограничение на времето (до 2 часа) и изберете CD или радиостанция за слушане, докато се унесете в сън. Устройството ще продължи да свири до зададеното време и след това автоматично ще се изключи в икономичен тих режим на готовност. Таймерът за заспиване ви позволява да заспите с любимия си CD или радио диджей, без да броите овце или да се тревожите, че хабите енергия.

 • Мигащ ефект на фоновото осветление, обозначаващ времето за ставане

  Когато алармата се включи, фоновото осветление ще започне да мига. За малки деца това е лесен начин за обозначаване кога трябва да станат, дори и още да не разбират часовото време. Светлината ще мига една минута и след това ще спре, докато алармата не се включи отново.

 • Сменяеми цветни пръстени и бутони, които отговарят на личния ви характер

  Сменяемите сини и розови цветни пръстени и бутони придават забавен вид и индивидуалност на радиочасовника. Създайте собствен вид или го направете да съответства на стила на стаята ви. Възможностите включват двата бутона отгоре и пръстена отпред.

 • Таймер за подремване за кратка дрямка без промяна на настройките на алармата

  Много изследвания са показали, че подремването през деня е полезно за здравето. Таймерът за подремване ви помага да придобиете този здравословен навик, като ви позволява да подремнете за кратко, без да се притеснявате, че ще се успите, и без нужда да променяте алармата всеки път. Трябва да натиснете само един бутон, за да се наслаждавате на здравословна дрямка от 15 минути до два часа, преди да се върнете към забързаното ежедневие. Таймерът за подремване измерва автоматично времето и в зададения час ще се включи звънец, за да ви събуди.

 • Аларма с регулируема сила на звука и повторение, за да подремнете още няколко минути

  За да се пребори с успиването, радиочасовникът Philips има регулируема функция за повторение на алармата. Ако алармата се включи, но искате да поспите още малко, натиснете еднократно бутона за повторение на алармата и продължете да спите. След пет минути алармата ще се включи отново. Ако искате да поспите повече, натиснете бутона за повторение на алармата два пъти за 10 минути или три пъти за 15 минути.

 • Събуждайте се с любимия си записан звук или глас

  Събуждайте се със записания си глас или гласа на любимия човек. Трябва само да натиснете бутона за запис, за да създадете съобщение с продължителност 10 секунди, и да натиснете бутона за възпроизвеждане, за да го прослушате. Използвайте го за напомняне за вас или за вашите деца, когато не сте наоколо.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува