Будилник с прогн. за времето

  Будилник с прогн. за времето

  Персонална прогноза за времето

  Започнете деня си както трябва - всеки ден! Компактният AJ290 предлага радиоуправляем часовник и графични икони за прогноза на времето с многоцветни светлинни индикатори. Вашият доверен синоптик няма да ви подведе - никога.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Персонална прогноза за времето

с безжичен външен датчик на температура

 • Многоцветен светлинен индикатор за времето

  Многоцветен светлинен индикатор за времето

  Този красив индикатор за времето свети в гама различни цветове, в зависимост от метеорологичните условия. Оранжево в слънчев ден, синьо в облачен ден или виолетево в дъждовен ден - можете да разберете какво е времето, дори и да сте далече от часовника с радио.

 • Дисплей за стайната и външната температура

  Дисплей за стайната и външната температура

  Информация за времето на една ръка разстояние. Радиото с часовник Philips ви дава най-точната температура. Неговите интелигентни сензори за температура показват температурите вътре и вън - по всяко време.

 • Вграденият хигрометър показва влажността на закрито

  Вграденият хигрометър показва влажността на закрито

  Радиото с часовник Philips ви дава най-точната относителна влажност. Неговите интелигентни сензори показват относителната влажност вътре, по всяко време.

 • Двоен будилник

  Двоен будилник

  Аудио системата Philips има възможност за две настроени аларми. Настройте един час за своето събуждане и друг - за събуждане на човека до вас.

 • Голям задно осветен LCD дисплей за лесно гледане при слаба светлина

  Голям задно осветен LCD дисплей за лесно гледане при слаба светлина

  Задно осветеният LCD дисплей осигурява лесно гледане и работа при слаба светлина и дава ясна информация с един поглед.

 • Повторение на сигнала за събуждане

  Повторение на сигнала за събуждане

  За да се пребори с успиването, радиочасовникът Philips има функция за подремване. Ако алармата се включи, но искате да поспите още малко, натиснете веднъж бутона за повторение на алармата и продължете да спите. След девет минути алармата ще се включи отново. Можете да продължите да натискате бутона за повторение на алармата на всеки девет минути, докато я изключите окончателно.

 • Стилен и елегантен дизайн с опции за стойка за маса или стенен монтаж

  Стилен и елегантен дизайн с опции за стойка за маса или стенен монтаж

  Идеалното съчетание от тънък и универсален дизайн, вашата аудиосистема Philips е с интелигентен дизайн, който се прелива във вашето жизнено пространство. Основата на аудиосистемата е стойка, така че да може да стои добре на всеки рафт или шкаф. При стенен монтаж имате същата гъвкавост, както и при поставяне на пода.

 • Регулируема яркост на дисплея

  Регулируемата яркост на дисплея ви позволява да персонализирате дисплея за своите нужди.

 • Дисплеят за час на събуждане ви показва часа на повикването за събуждане

  Дисплеят за час на събуждане показва винаги и точното време, и часа на включване на будилника. Постоянното показание премахва необходимостта от натискане на бутон за проверка дали и за колко часа е настроен будилникът. Дисплеят за час на събуждане ви уверява постоянно, че будилникът е настроен и ще ви събуди в предвидения час.

 • Нежна аларма за събуждане

  Алармата звъни с увеличаваща се честота на звука, за да ви събуди нежно от сън. При достигане на предварително зададеното време за аларма, алармата ще издаде един сигнал за първите 30 секунди. Докато не го изключите, сигналът ще се повтори два пъти през следващите 30 секунди, три пъти през следващите 30 секунди и четири пъти през следващите 30 секунди. След две минути сигналът на алармата ще звучи непрекъснато. Започнете деня си по нежен начин!

 • Цифров радиоуправляем часовник за автоматично сверяване на времето

  Радиоуправляемият часовник автоматично се синхронизира с местното астрономическо време, излъчвано с радиосигнал, така че вече можете да не се безпокоите за точността и да забравите за сверяването. Точният час ви е гарантиран ежедневно и без забавяне, стига часовникът ви да има захранване. Бъдете уверени, че винаги ще бъдете точни за всяка ваша среща!

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува