4K Razor Slim телевизор, работещ с Android TV™

   За повече информация изтеглете <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/6/65pus8901_12/65pus8901_12_elr_.pdf" target="_blank">Енергиен етикет</a>
  За повече информация изтеглете Енергиен етикет

  4K Razor Slim телевизор, работещ с Android TV™

  4K Razor Slim LED телевизор, работещ с Android TV

  AmbiLux от Philips е връхната точка на всичко, което знаем за Ambilight. Гледайте в захлас как действието на екрана оживява на вашата стена с безпроблемно проектирани цвят и движение. Това е завладяващ свят, на който ще се наслаждавате всеки ден. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

AmbiLux 4K Razor Slim телевизор, работещ с Android TV™

164 см (65"), 4K Ultra HD LED телевизор, Четириядрен, 16 GB и разширяем, DVB-T/T2/C/S/S2 65PUS8901/12 Търсене на подобни продукти

4K Razor Slim LED телевизор, работещ с Android TV

с проектиране Ambilight

 • Възползвайте се от мощта на Quad Core и вградения Android

  Процесорът Philips Quad Core обединява сили с Android, за да осигури вълнуващо игрово изживяване. А с Android на вашия телевизор ще навигирате, зареждате приложения и възпроизвеждате видео по супер бърз, супер интуитивен и супер забавен начин.

 • 4K Ultra HD: разделителна способност, каквато не сте виждали никога преди

  Ultra HD телевизорът разполага с 4 пъти по-висока разделителна способност в сравнение с обикновен Full HD телевизор. С над 8 милиона пиксела и уникалната ни технология за мащабиране Ultra Resolution ще се наслаждавате на подобрени изображения независимо какво е оригиналното съдържание. Възползвайте се от подобрена рязкост, повишено усещане за дълбочина, превъзходен контраст, плавно естествено движение и безупречни детайли.

 • Pixel Precise Ultra HD: открийте наситеното качество на UHD картината

  Красотата на 4K Ultra HD телевизора е в наслаждението от всеки детайл. Системата Philips Pixel Precise Ultra HD конвертира всяка входна картина в поразителна UHD разделителна способност на екрана ви. Наслаждавайте се на плавно, но отчетливо движещо се изображение и изключителен контраст. Открийте по-дълбоки черни тонове, по-ярки бели, наситени цветове и естествени тонове на кожата – всеки път и от всеки източник.

 • Усетете музиката, докато Ambilight я следва

  Усетете музиката, докато Ambilight я следва

  Музиката и Ambilight са създадени една за друга. Независимо дали възпроизвеждате поточно музика, възпроизвеждате песен чрез USB, или просто гледате музикален канал, Ambilight ще следва и ще реагира точно на динамиката на музиката. За да ви дойде настроението, изберете от разнообразните цветни предварителни настройки или просто изберете случаен парти режим. Купонясвайте!

 • Магазинът на Google Play и галерията с приложения на Philips: погледнете отвъд телевизора

  Магазинът на Google Play и галерията с приложения на Philips: погледнете отвъд телевизора

  Магазинът на Google Play и галерията с приложения на Philips ви дават повече от традиционното ТВ програмиране, за да ви осигурят голяма онлайн колекция от филми, телевизия, музика, приложения и игри. 16 GB разширяема памет ви дава предостатъчно място за съхраняване на любимото ви съдържание и инсталиране на още приложения.

 • Открийте ново съдържание въз основа на стила си на гледане

  Открийте ново съдържание въз основа на стила си на гледане

  Philips Smart TV и Android ви предоставят персонализирани препоръки, за да намирате съдържание, което искате да гледате, с минимално усилие. Търсите нещо конкретно? Мощно приспособление за търсене (работи с Google) ви помага да намирате определени телевизионни програми, филми, актьори и дори приложения и игри.

 • Проектиране Ambilight: Движение, което разчувства

  Някои филми ви разчувстват, но прожектиращият Ambilight извежда усещането на едно ново ниво. Неговият ореол от движение обгръща телевизора, безпроблемно прожектирайки това, което е на екрана, на стената зад него. Прецизната технология създава баланс от изключителна чистота, наситена яснота и превъзходен контраст, за да създаде единствено по рода си завладяващо изживяване.

 • Поканете Ambilight + hue във вашата всекидневна

  Обичате изживяването с Ambilight и искате да направите следващата крачка? Поканете hue във вашия живот. С опцията за система Ambilight + hue може да запълните пространството – и живота си – с чудото на Ambilight.

 • Финални щрихи: телевизор, който изглежда толкова добре, колкото и се представя

  Домът ви отразява вашия стил. Избрахме ненатрапчиви, изтънчени цветове и покрития и ги комбинирахме с автентични качествени материали, за да създадем дизайни за телевизори, които се вписват безпроблемно в интериора ви.

 • Стойка Bladewire: фино изработена лекота

  Нашите дизайнери внимателно изработиха всеки детайл от новия ни AmbiLux, чак до самата му основа. С модерния си висококачествен полиран хром той създава основа, която е толкова изтънчена и неконвенционална, колкото телевизора, който поддържа.

Вижте всички спецификации
 • ЕСП и действителният обхват на програмите (до 8 дни) зависи от страната и оператора.
 • Предлаганите приложения за Android се различават според държавата. За повече подробности посетете вашия Google Play Магазин.
 • Годишна консумация на енергия в kWh въз основа на консумацията на телевизора при работа 4 часа на ден, 365 дни. Действителната консумация на енергия зависи от това как се използва телевизорът.
 • Телевизорът поддържа приемане на DVB за предавания със свободен ефирен достъп. Възможно е определени DVB оператори да не се поддържат. Актуализиран списък може да бъде намерен в раздела с често задавани въпроси на уеб сайта за поддръжка на Philips. За някои оператори се изисква модул за условен достъп и абонамент. Обърнете се към вашия оператор за повече информация.
 • (Philips) съвместим само с конкретен плейър Philips.
 • Функционалността Google Cast зависи от приложенията и устройствата Google Cast Ready. За повече подробности, моля, посетете продуктовата страница на Google Cast.
 • Приложението Philips TV Remote и свързаните с него функции зависят от модела телевизор, оператора и страната, както и от модела смарт устройство и неговата операционна система. За повече информация посетете: www.philips.com/TVRemoteapp.
 • Предложенията за приложението Smart TV се различават според модела и държавата. За повече информация посетете: www.philips.com/smarttv.
 • Записването на USB е възможно само за цифрови канали и записите може да са ограничени чрез защита на предаването срещу копиране (CI+). Може да има ограничения за определени страни и канали.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува