4K ултратънък телевизор, работещ с Android TV™

   За повече информация изтеглете <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/6/65pus7601_12/65pus7601_12_elr_.pdf" target="_blank">Енергиен етикет</a>
  За повече информация изтеглете Енергиен етикет

  4K ултратънък телевизор, работещ с Android TV™

  4K UHD ултратънък LED телевизор, работещ с Android

  Стимулирайте сетивата. Philips серия 7600 използва интелигентни местни зони за яркост в екрана за наситени черни тонове и сияйни цветове, които извират от екрана. А с HDR се насладете на зрителско изживяване по начина, по който е замислен от режисьора. Вижте всички предимства

 • 4K UHD ултратънък LED телевизор, работещ с Android

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

7000 series 4K ултратънък телевизор, работещ с Android TV™

164 см (65"), 4K Ultra HD LED телевизор, Четириядрен, 16 GB и разширяем, DVB T/C/T2/T2-HD/S/S2 65PUS7601/12 Търсене на подобни продукти

Серията 7601

Победителят от гласуването на EISA за най-добра покупка в Европа на телевизор с широк екран през 2016 – 2017 г.

4K UHD ултратънък LED телевизор, работещ с Android

с 3-странен Ambilight

 • Ambilight променя завинаги начина ви на гледане на телевизия

  Създали сте дом, който не е просто къща, така че защо да не изберете телевизор, който също е топъл и уютен? Уникалната технология Ambilight от Philips прави екрана ви много по-широк, а зрителското ви изживяване по-завладяващо, като прожектира особено широко сияние от три страни на телевизионния ви екран върху стената зад него. Цветовете, наситеността и вълнението се пренасят отвъд екрана и влизат във всекидневната ви, внасяйки по-вълнуващо, наситено и завладяващо зрителско изживяване.

 • 4K Ultra HD се отличава от всяка разделителна способност, която сте виждали някога

  Ultra HD телевизорът разполага с четири пъти по-висока разделителна способност в сравнение с обикновен Full HD телевизор. С над 8 милиона пиксела и уникалната ни технология Ultra Resolution Upscaling ще се наслаждавате на картина с възможно най-добро качество. Колкото по-високо е качеството на вашето оригинално съдържание, на толкова по-добри образи и резолюция, ще можете да се насладите. Възползвайте се от подобрена рязкост, повишено усещане за дълбочина, превъзходен контраст, плавно естествено движение и безупречни детайли.

 • Възползвайте се от мощта на Quad Core и вградения Android

  Процесорът Philips Quad Core обединява сили с Android, за да осигури вълнуващо игрово изживяване. А с Android на вашия телевизор ще навигирате, зареждате приложения и възпроизвеждате видео по супер бърз, супер интуитивен и супер забавен начин.

 • Удостоената с награди Micro Dimming Premium за искрящ контраст

  Удостоената с награди Micro Dimming Premium за искрящ контраст

  Micro Dimming Premium анализира картината в 6400 различни зони, за да контролира и оптимизира всеки индивидуален сегмент от Direct LED подсветката. За да се наслаждавате на реалистична картина с невероятно дълбоко черно, контрастиращо с ярко бяло.

 • High Dynamic Range кара картината да оживее

  High Dynamic Range кара картината да оживее

  High Dynamic Range осигурява напълно различно визуално изживяване. Със значително по-голяма яснота и несравним контраст забавлението оживява пред очите ви. Това е повече от по-тъмно черно и завладяващ цвят. Това е по-пълна палитра от богати нови цветове, които преди това не са били в състояние да бъдат изразени. Подгответе се за визуално преживяване, което ангажира сетивата ви и вдъхновява емоциите като никое друго.

 • Perfect Pixel Ultra HD за най-доброто в качеството на картината

  Perfect Pixel Ultra HD за най-доброто в качеството на картината

  Надграждайки върху наследството на качество на картината UHD, което ни донесе много награди, ние изведохме високата разделителна способност до изцяло ново ниво. С модерен софтуер за обработка на картината нашата система Perfect Pixel Ultra HD вашата картина се превръща в 4K Ultra HD разделителна способност. Така ще се насладите на най-дълбоко черно, най-светло бяло и най-наситени цветове с естествени тонове на кожата. И всичко това оживява с нашето най-плавно, остро като бръснач качество на изображението – всеки път и от всеки източник.

 • Технологията Philips Double Ring за богати и мощни баси

  Технологията Philips Double Ring за богати и мощни баси

  Технологията Philips Double Ring позволява повече движение на високоговорителите в събуфърите – а повече движение означава повече заряд! Така че ще се наслаждавате на силни, богати баси дори при тънка конструкция на телевизора.

 • Магазинът на Google Play и галерията с приложения на Philips: погледнете отвъд телевизора

  Магазинът на Google Play и галерията с приложения на Philips: погледнете отвъд телевизора

  Магазинът на Google Play и галерията с приложения на Philips ви дават повече от традиционното ТВ програмиране, за да ви осигурят голяма онлайн колекция от филми, телевизия, музика, приложения и игри. 16 GB разширяема памет ви дава предостатъчно място за съхраняване на любимото ви съдържание и инсталиране на още приложения.

 • Тънки алуминиеви четириточкови стойки за първокласен лек вид

  Всеки велик шедьовър се нуждае от собствена стойка. И като всеки велик шедьовър, вашият нов телевизор Philips се нуждае да бъде показан по полагащ му се начин. Разработени специално за този модел от нашия дизайнерски екип, тези тънки алуминиеви четириточкови стойки са истинско доказателство за лекотата и тънката конструкция на тази серия мощни телевизори.

 • Чуйте всеки детайл с DTS Превъзходен звук

  Чудесните високоговорители за телевизор се нуждаят от мощна система за обработка, която запазва чистотата на оригиналното аудио съдържание. DTS Premium Suite е разработен да осигурява изживяването, което потребителите очакват от звуковата обработка от висок клас: завладяващ съраунд звук с дълбоки, богати баси и кристално ясен диалог, който се възпроизвежда при максимална сила на звука и без промени, изрязване или изкривяване.

Вижте всички спецификации
 • ЕСП и действителният обхват на програмите (до 8 дни) зависи от страната и оператора.
 • Предлаганите приложения за Android се различават според държавата. За повече подробности посетете вашия Google Play Магазин.
 • Годишна консумация на енергия в kWh въз основа на консумацията на телевизора при работа 4 часа на ден, 365 дни. Действителната консумация на енергия зависи от това как се използва телевизорът.
 • Предложението за облачни игри зависи от доставчиците на игри.
 • Телевизорът поддържа приемане на DVB за предавания със свободен ефирен достъп. Възможно е определени DVB оператори да не се поддържат. Актуализиран списък може да бъде намерен в раздела с често задавани въпроси на уеб сайта за поддръжка на Philips. За някои оператори се изисква модул за условен достъп и абонамент. Обърнете се към вашия оператор за повече информация.
 • (Philips) съвместим само с конкретен плейър Philips.
 • Функционалността Google Cast зависи от приложенията и устройствата Google Cast Ready. За повече подробности, моля, посетете продуктовата страница на Google Cast.
 • Приложението Philips TV Remote и свързаните с него функции зависят от модела телевизор, оператора и страната, както и от модела смарт устройство и неговата операционна система. За повече информация посетете: www.philips.com/TVRemoteapp.
 • Предложенията за приложението Smart TV се различават според модела и държавата. За повече информация посетете: www.philips.com/smarttv.
 • Записването на USB е възможно само за цифрови канали и записите може да са ограничени чрез защита на предаването срещу копиране (CI+). Може да има ограничения за определени страни и канали.
 • Клиентът и сървърът за MultiRoom поддържат само цифрови програми със свободен ефирен достъп.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува