Тънък Full HD LED телевизор

   За повече информация изтеглете <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/6/65pfs5909_12/65pfs5909_12_elr_.pdf" target="_blank">Енергиен етикет</a>
  За повече информация изтеглете Енергиен етикет

  Тънък Full HD LED телевизор

  Тънък Full HD LED телевизор

  Придадохме на Smart Full HD LED телевизора от серията Philips 5909 рамка Extreme Narrow bezel и фини размери, за да оформим зрителското ви изживяване. Добавихме системата си Pixel Precise HD с Digital Natural Motion, за да се наслаждавате на всеки детайл. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

5000 series Тънък Full HD LED телевизор

165 см (65"), Full HD светодиоден телевизор, Двуядрен, DVB-T/T2/C/S/S2 65PFS5909/12 Търсене на подобни продукти

Тънък Full HD LED телевизор

Със Smart TV

 • Приложение MyRemote: по-интелигентният начин да взаимодействате с телевизора си

  Управлявайте своя телевизор Philips директно от смарт устройството си. С приложението MyRemote никога не е било по-лесно да споделяте съдържание от вашето смарт устройство на телевизора (SimplyShare), да прехвърляте цифрови телевизионни предавания на вашия таблет (Wi-Fi smart screen) и да имате винаги актуална информация със справочника на телевизионните програми, който ви позволява да избирате програми за гледане.

 • Wi-Fi Miracast™ – отразете екрана на смартфона си на телевизора

  Отразете това, което виждате на смарт устройството си, и го споделете с приятели и семейство на телевизора. От снимки до видеоклипове, игри и други, отразете всичко от своя смартфон и таблет на големия екран с проста команда.

 • Cloud Explorer и Dropbox™: споделяте директно на големия екран

  Cloud Explorer улеснява споделянето, като ви позволява достъп до профила ви в Dropbox™ чрез телевизора. Лесно извличате и преглеждате всякакво съдържание, което сте съхранили онлайн, на телевизионния си екран. Защо да не споделите радостта? Просто качете и разглеждайте съдържание от споделени профили в Dropbox™ с приятели и членове на семейството в целия свят.

 • Клиент на Multiroom – гледайте телевизия на живо и записи от друг телевизор

  Умножете удоволствието от гледането. Създайте домашна мрежа, която ви позволява да гледате програми където пожелаете, като приемате сигнал от телевизор-сървър Philips на други места в дома си. След свързване можете да извличате телевизия с цифрово излъчване и записи от телевизора-сървър към клиентския, без да прокарвате нови кабели или да давате още пари за няколко абонамента.

 • Елегантни размери, които допълват вашия интериор

  Елегантни размери, които допълват вашия интериор

  Телевизорът с тънък профил от Philips изразява позиция с шикозните си, изтънчени размери. В крайна сметка защо телевизорът ви да не може да е толкова красив, колкото и функционален?

 • Концепцията Edge foot създава въздушен, реещ се ефект

  Концепцията Edge foot създава въздушен, реещ се ефект

  Когато се заемат със създаването на нов телевизор, екипите ни обмислят всеки аспект: от технологията до дизайна. Новите ни крачета от ръбове са проектирани да създават пространство под телевизора ви, където обикновено би била поставена традиционна стойка, като ви предлагат по-завладяващо зрителско изживяване. Ефектът? Телевизор, който стои уверено, с намигване към бъдещето.

 • Digital Natural Motion за плавно движещи се изображения

  Digital Natural Motion за плавно движещи се изображения

  Вие обичате екшън филми, спортни събития и игри, но искате възможно най-добрата картина. Digital Natural Motion е удостоена с награди технология за подобрение от Philips, която намалява потрепването, като предоставя отлична рязкост и най-плавната, гладка картина, която можете да си представите.

 • 600 Hz PMR за безупречни движещи се изображения

  600 Hz PMR за безупречни движещи се изображения

  Нищо не може да се сравни с прилива на адреналин от игрите, спортните събития с бързи движения или екшън филмите. Ето защо този телевизор Philips има 600 Hz Perfect Motion Rate; за да се наслаждавате на безупречни движещи се изображения. Защото дори пулсът ви да подскача, изображението, което гледате, не би трябвало.

 • Smart TV: цял нов свят за изследване

  Smart TV: цял нов свят за изследване

  Открийте по-интелигентно изживяване, което се намира отвъд традиционната телевизия. Наемайте и гледайте поточно филми, видеоклипове или игри от онлайн видео магазини. Гледайте телевизия на запис от любимите си канали и се наслаждавайте на растяща селекция от онлайн приложения като Youtube.

 • Skype™ свързва хората (камерата е допълнителна)

  Skype™ свързва хората (камерата е допълнителна)

  Добавете ново измерение към разговорите си и споделяйте преживявания с хората, които са важни за вас, където и да са те. Със Skype™ на вашия телевизор можете да извършвате гласови и видео повиквания, когато сте у дома. Просто включете в телевизора предлаганата отделно камера за телевизор Philips (PTA317) и се наслаждавайте на отлично качество на картината и звука, удобно разположени на дивана си.

 • Изключително тънка рамка: определя зрителското ви изживяване

  Добрият дизайн оживява. Вземете например прецизно изработената предна рамка, направена от матиран алуминий с полиран метален ръб, която е толкова фина и дискретна, че създава остра като бръснач линия около екрана ви и оптимизира зрителското ви изживяване.

 • Pixel Precise HD Engine: открийте живото качество на картината

  Philips Pixel Precise HD Engine приближава света до вас. Насладете се на любимите си програми за природа и пътувания с наситена яснота. Просмукани от цвят и висок контраст благодарение на по-дълбоките черни тонове и по-светлото бяло, ще изследвате нови места, без да ставате от дивана си.

Вижте всички спецификации
 • Предлагането на приложението MyRemote и свързаните с него функции зависи от модела телевизор и страната, както и от модела смарт устройство и неговата операционна система. За повече информация посетете: www.philips.com/TV.
 • За приложенията на Smart TV, посетете www.philips.com/TV, за да откриете кои услуги се предлагат във вашата страна
 • Предлагането на Cloud TV зависи от наличието му в страната и нормативните уредби
 • Съвместимостта зависи от сертификацията по Wi-Fi Miracast и Android 4.2 и следващи версии. За повече информация вижте документацията на вашето устройство.
 • Записването на USB е възможно само за цифрови канали и записите може да са ограничени чрез защита на предаването срещу копиране (CI+). Може да има ограничения за определени страни и канали.
 • Камерата за телевизор Philips (PTA317) се продава отделно.
 • Телевизорът поддържа приемане на DVB за предавания със свободен ефирен достъп. Възможно е определени DVB оператори да не се поддържат. Актуализиран списък може да бъде намерен в раздела с често задавани въпроси на уеб сайта за поддръжка на Philips. За някои оператори се изисква модул за условен достъп и абонамент. Обърнете се към вашия оператор за повече информация.
 • Годишна консумация на енергия в kWh въз основа на консумацията на телевизора при работа 4 часа на ден, 365 дни. Действителната консумация на енергия зависи от това как се използва телевизорът.
 • (Philips) съвместим само с конкретен плейър Philips.
 • ЕСП и действителният обхват на програмите (до 8 дни) зависи от страната и оператора.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува