Проектирани с мисъл за бъдещето

  Проектирани с мисъл за бъдещето

  Проектирани с мисъл за бъдещето

  Оставете се да ви заплени наистина финото възпроизвеждане. Ултратънката конструкция от висококачествен алуминий подготвя сцената, за да изпитате великолепието на светодиодната технология. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Проектирани с мисъл за бъдещето

107 см (42"), Full HD 1080p, цифров телевизор 42PFL6805H/12 Търсене на подобни продукти

Проектирани с мисъл за бъдещето

с дистанционно управление със слънчево зареждане

 • Превъзходен светодиоден образ с ниско потребление на електроенергия

  Превъзходен светодиоден образ с ниско потребление на електроенергия

  Най-авангардната технология на светодиодна подсветка в този телевизор съчетава красивата минималистична конструкция със зашеметяващо качество на картината и най-ниското потребление на енергия в категорията. Освен това, тя не използва никакви опасни материали. Така със светодиодната подсветка се радвате на ниско потребление на енергия, висока яркост, невероятен контраст, рязкост и живи цветове.

 • "2 в 1" конзола за стена и стойка за телевизор, която спестява ненужните аксесоари

  "2 в 1" конзола за стена и стойка за телевизор, която спестява ненужните аксесоари

  Тази революционна настолна поставка "2 в 1" може да се използва и за лесно монтиране на телевизора на стена. Патентованата конструкция позволява цели 4 положения за монтаж: шарнирна настолна поставка, шарнирна конзола за стена, ултраплоска конзола за стена и съвместима с VESA конзола за монтаж на стена. Лесното монтиране и интелигентното нивелиране позволяват да поставите телевизора в идеално хоризонтално положение.

 • Зареждане на дистанционното от слънцето - никога няма да сменяте батерии

  Зареждане на дистанционното от слънцето - никога няма да сменяте батерии

  С това дистанционно със слънчево зареждане вече никога няма да сменяте и изхвърляте батерии. Проектирано за максимална устойчивост, соларните клетки го зареждат просто от дневната светлина. Дори в по-мрачните зимни дни няма защо да се тревожите - вграденият акумулатор има значителен запас от енергия, за да поддържа работата на дистанционното и да държите всичко под контрол!

 • 100% годна за рециклиране опаковка за минимално влияние върху околната среда

  Нашите опаковки са 100% годни за рециклиране, за минимално влияние върху околната среда. В проектирането на тази опаковка вложихме изключително внимание към детайла и революционни нововъведения. Опакован без полистиренови буфери и полиетиленови пликове, този телевизор е още една стъпка в борбата за опазване на околната среда. С изключително иновационна разработка за телевизор с такъв размер, ние използваме в опаковката му само хартия и картон, което позволява лесно рециклиране на цялата опаковка.

 • Елегантен, тънък и висококачествен, изработен от рециклиран алуминий

  Това е един от телевизорите с най-тънкия профил на пазара. Той излъчва качество със своя най-модерен, ултратънък светодиоден дисплей с рамково осветление и монолитен алуминиев корпус. Изработен от висококачествен рециклиран алуминий, той е живо доказателство, че устойчивостта и продуктите с превъзходно качество могат да вървят ръка за ръка. Използваният в производството алуминий съдържа над 60% рециклиран алуминий, много повече отколкото стандартният алуминий.

 • Ключ за пълно спиране на захранването

  Нула вата потребление на енергия с ключа за пълно спиране на захранването

 • Реалистични картина и звук за изживяване като в киносалон у дома.

  Pixel Precise HD надгражда носителя на награди Pixel Plus, като извежда качеството на образа на следващото ниво с 4 трилиона цвята с HD Natural Motion и прави филмите плавни и с изключително рязка картина. С разделителна способност Super, Pixel Precise HD ви дава най-доброто качество на картината независимо дали гледате видеоклипове от интернет, или висококачествени Blu-ray филми. Системата 20 W високоговорители с "ясен звук" завършва усещането за киносалон.

Вижте всички спецификации
 • 8 дни EPG - услугата не е налична във всички страни
 • Телевизорът поддържа приемане на DVB за предавания със свободен ефирен достъп. Възможно е определени DVB оператори да не се поддържат. Актуализиран списък може да бъде намерен в раздела с често задавани въпроси на уеб сайта за поддръжка на Philips. За някои оператори се изисква модул за условен достъп и абонамент. Обърнете се към вашия оператор за повече информация.
 • Обичайната консумирана мощност в режим включено е измерена според IEC62087 Ed 2.
 • Годишна консумация на енергия в kWh, въз основа на консумацията на телевизора при работа 4 часа на ден, 365 дни. Действителната консумация на енергия зависи от това как се използва телевизорът.
 • Само определени части или компоненти на този телевизор съдържат олово, когато няма технически алтернативи съгласно съществуващите клаузи за освобождаване на Директивата RoHS (Директива на Европейската общност за ограничение на използването на вредни вещества).

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува