1

Xenon X-tremeVision gen2

Ксенонова крушка за автомобилни фарове

  -{discount-percentage}%

  Xenon X-tremeVision gen2

  Ксенонова крушка за автомобилни фарове

  По-голяма безопасност при шофиране с по-ярки светлини

  С мощен лъч, който води емисиите на светлина до краен предел, X-tremeVision gen2 е най-новото развитие в ксеноновата технология. Тази изключителна производителност на светлината подобрява вашите шофьорски умения, за да се насладите по-безопасно, по-удобно шофиране. Вижте всички предимства

 • По-голяма безопасност при шофиране с по-ярки светлини

  Play Pause

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

По-голяма безопасност при шофиране с по-ярки светлини

С мощен лъч, който води емисиите на светлина до краен предел, X-tremeVision gen2 е най-новото развитие в ксеноновата технология. Тази изключителна производителност на светлината подобрява вашите шофьорски умения, за да се насладите по-безопасно, по-удобно шофиране. Вижте всички предимства

Xenon X-tremeVision gen2 Ксенонова крушка за автомобилни фарове

Тип крушка: D3S, Опаковка: 1, 42 V, 35 W 42403XV2S1 Търсене на подобни продукти

Уверете се, че крушката е подходяща

за автомобила ви!

По-голяма безопасност при шофиране с по-ярки светлини

Вижте всяка неравност, завой и препятствие на пътя

Xenon X-tremeVision gen2: за превъзходно визуално представяне

Крушките Xenon X-tremeVision gen2 са разработени с технологията Philips Xenon за превъзходно представяне. Генерирайки по-дълъг лъч и с до 150% по-добра видимост, фаровете X-tremeVision gen2 ви помагат да забелязвате по-рано пречките, давайки ви време за реагиране. А с подобрената периферна видимост ще внимавате повече за всички опасности встрани от пътя, като например пешеходци или предстоящи кръстовища. Ярко осветяващи всяка неравност, всеки завой и всяка опасност на пътя, това са фаровете, които могат да удовлетворят най-взискателните шофьори и най-взискателните условия на шофиране.

По-добра видимост за по-безопасно и по-комфортно шофиране

Светлината е съществена част от шофирането. Само с подобряване на качеството на светлината можете да предотвратите инциденти. Xenon X-tremeVision gen 2 подобрява видимостта, така че да можете да разпознавате по-рано пречките и пътните знаци и да имате повече време за реакция. Спектралният състав на тази светлина е адаптиран към естествената цветова чувствителност на вашето око. А с цветова температура от 4800 K този фар генерира светлина, която е щадяща за очите и прави шофирането през нощта по-безопасно и по-приятно.

Насочване на светлината към правилната точка пред вашия автомобил

Не е достатъчно да имате само мощни фарове, нужна е и оптична прецизност. Крушките Xenon X-tremeVision gen2 имат най-прецизната дъгова технология, която е разположена на разстояние 150 – 350 µm. Това означава, че те осветяват пътя точно там, където е нужно на вас, без да заслепяват идващите насреща шофьори.

Philips изобрети иновативната технология Xenon HID

Ксеноновите HID (разряд с висока интензивност) крушки предлагат два пъти повече светлина за по-безопасно шофиране при всякакви условия. Изследванията са показали, че ксеноновите автомобилни светлини помагат на шофьорите да се концентрират върху пътя и да различават пречките и пътните знаци много по-бързо отколкото традиционните крушки. А какво по-добро средство за надвиване на мрака от интензивната бяла светлина, сравнима с дневната?

Лампите за коли на Philips са направени от висококачествено кварцово стъкло

UV кварцовото стъкло е по-здраво от твърдото стъкло и силно устойчиво на екстремни температури и вибрации, което елиминира опасността от експлозия. Крушките на Philips от кварцово стъкло (спирални 2650 ºC и стъклени 800 ºC) са в състояние да издържат на тежък термичен шок. С възможност за повишено налягане вътре в лампата UV кварцовото стъкло е в състояние да генерира по-мощна светлина. А по-мощната светлина означава подобрено усещане при шофиране, колкото и тъмен да е пътят пред вас.

Защита от UV повреда

Специалната технология на Philips за покритие против UV лъчения предпазва предните фарове от вредните ултравиолетови лъчения, което прави кварцовото стъкло на Philips с UV покритие идеално за всички условия на шофиране и гарантира техния дълъг живот. Този допълнителен защитен слой ви гарантира светлини, които ще траят дълго.

Предпочитаният избор на всички основни производители на автомобили

В продължение на 100 години крушките на Philips са на челно място в осветителната индустрия за автомобили, въвеждайки технологични иновации, които са се превърнали в стандарт за съвременните автомобили. Днес една на всеки две коли в Европа и една на три в световен мащаб са оборудвани с осветление от Philips.

Крушките за автомобили на Philips са носители на награди

Нашите висококачествени и иновативни автомобилни светлини са носители на награди и постоянно получават признания от автомобилните експерти.

Спазване на високи стандарти за качество на ECE хомологация

Автомобилните продукти и услуги на Philips се считат за най-добри в класа си на пазара на производители на оригинално оборудване и на пазара на резервни части. Произведени от висококачествени продукти и тествани според най-високите спецификации, нашите продукти са проектирани за увеличаване на безопасността и комфорта при шофиране на нашите клиенти. Цялата ни продуктова гама е внимателно тествана, контролирана и сертифицирана (ISO 9001, ISO 14001 и QSO 9000) съгласно най-високите изисквания на ЕСЕ. С две думи – това е качество, на което можете да се доверите.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува