1

X-tremeUltinon LED

крушка преден фар кола

  -{discount-percentage}%

  X-tremeUltinon LED

  крушка преден фар кола

  По-ярки. По-бели. По-силни.

  X-tremeUltinon LED [~H7] от Philips включва първокласен LUXEON LED с 6500 келвина. Нашата патентована технология SafeBeam прожектира до 200% по-ярка светлина точно където ви трябва. Създадена за дълъг живот с модерния дизайн AirCool. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

По-ярки. По-бели. По-силни.

X-tremeUltinon LED [~H7] от Philips включва първокласен LUXEON LED с 6500 келвина. Нашата патентована технология SafeBeam прожектира до 200% по-ярка светлина точно където ви трябва. Създадена за дълъг живот с модерния дизайн AirCool. Вижте всички предимства

X-tremeUltinon LED крушка преден фар кола

LED-HL [~H7], 6500 K, До 200% по-ярка светлина, Усъвършенствана автомобилна система 12985BWX2 Търсене на подобни продукти

Уверете се, че крушката е подходяща

за автомобила ви!

По-ярки. По-бели. По-силни.

Ярки бели светодиодни фарове за изтънчен вид

Получете до 200% по-ярка светлина за превъзходна видимост

Получете до 200% по-ярка светлина за превъзходна видимост

Шофирането на тъмно е изискващо, така че трябва да разчитате на вашите фарове. Предното и периферното зрение са от значение за подобряване на вашата способност за шофиране с цел по-безопасно пътуване. Благодарение на своя интензивен ярък лъч, светодиодните фарове за автомобили Philips X-tremeUltinon подобряват вашата видимост до 200%. След като веднъж усетите ефекта, наподобяващ дневна светлина, винаги ще предпочетете светодиодите. Колкото повече виждате, толкова по-добре шофирате, по-бързо реагирате и в по-голяма безопасност се намирате. Така че не оставяйте тъмнината да спечели, изберете Philips и започнете да шофирате през нощта с по-голяма увереност и контрол.

Мощна ярка светлина, насочена точно където ви е нужно

Мощна ярка светлина, насочена точно където ви е нужно

Най-добрите фарове не са просто тези, които произвеждат най-силната светлина. Създаването на все-по ярки светодиодни крушки за автомобили е по-лесната задача. Важно е какво правите с тази допълнителна светлина. Неконтролираната ярка светлина не е идеална за шофиране и може да създаде опасно отражение. Оборудвани с технологията SafeBeam, светодиодите фарове Philips концентрират светлината където ви е нужна. Тази равномерна и ярка схема на лъча е проектирана според регламентите за пътна безопасност за халогенни фарове. С по-прецизен контрол на светлината имате по-голяма видимост, което прави вашето шофиране през нощта по-добро и по-безопасно.

Създадени за прожекторни фарове. Допълнителна яркост за рефлекторни фарове.

Създадени за прожекторни фарове. Допълнителна яркост за рефлекторни фарове.

Светодиодните светлини Philips X-tremeUltinon са създадени специално за комплексни прожекторни фарове. В същото време те осигуряват допълнителна яркост на рефлекторни осветителни тела, а и могат да се използват в множество различни модели автомобили независимо от вашето осветително тяло.

Трайни фарове, които може да издържат колкото и вашия автомобил

Трайни фарове, които може да издържат колкото и вашия автомобил

Искате ярки и стилни фарове. Но не искате да заменяте изгорели крушки. Това е главният минус на обикновените фарове; колкото по-мощна е светлината, толкова по-кратък е нейният живот. На по-високо ниво на интензитета на светлината светодиодите са много по-трайни и продуктите Philips X-tremeUltinon LED показват изключителна издръжливост. Поради характеристики, като например системи за управляване на топлината AirFlux и AirCool, те издържат до 12 години. Тъй като повечето автомобили биват заменяни или надстройвани за този период, вашите стилни нови фарове би трябвало да покрият живота на експлоатация на вашия автомобил.

До 6500 K за чиста бяла светлина

С цветна температура до 6500 келвина светодиодните фарове Philips X-tremeUltinon, базирани на технология от автомобилния клас LUXEON, излъчват ярък бял лъч, наподобяващ дневна светлина. С по-ясна видимост ще можете по-добре да разпознавате препятствия и да изберете перфектната линия на шофиране. А тъй като не е необходимо да се напрягате, за да видите терена отпред, ярките светлини правят нощното шофиране по-комфортно и по-вълнуващо.

Надстройте вашите фарове, надстройте вашия стил

Точно както нашите очи са прозорци към душите ни, вашите фарове говорят много за вашата кола. Ако искате да надстроите вашия стил, без да е необходимо да купувате нова кола, надстройването на вашите фарове е един от най-интелигентните начини за изразходване на парите ви. С вашата кола вие изразявате себе си, така че подчертайте вашия стил със светодиодни фарове Philips. Вместо жълти получавате ясни, бели и модерни светлини. За този модерен външен вид интелигентните шофьори избират превъзходния стил на светодиодните фарове Philips.

Иновативни системи за разпределяне на топлината за по-дълъг живот

Светодиодните лампи на фаровете генерират топлина, която има нужда от контролиране. Технологиите Philips AirFlux и AirCool са интелигентна система за охлаждане, която отклонява топлината от важните компоненти на светлината. Чрез усилването на топлинната устойчивост, светодиодните фарове Philips траят по-дълго от други продукти от същия клас в момента на пазара. Но трайните фарове не предоставят само удобство и добро съотношение цена-качество, те също акцентират върху безопасността. Не бихте искали фаровете да откажат по време на употреба. Със светодиодните фарове Philips може да шофирате напълно спокойно.

Автомобилно осветление Philips от най-високия клас

Усъвършенстваното в технологичен аспект осветление от Philips е известно в автомобилната индустрия е и е част от нея вече 100 години. Продуктите с качество от автомобилен клас Philips са проектирани и разработени, следвайки стриктни процеси за контрол на качеството (включително приложими норми на ISO), което води до последователно високи стандарти на производство. Главните производители на автомобили избират лампи Philips, тъй като при закупуването на Philips закупуват качество. Получавате мощна ярка светлина и прецизен лъч. Получавате елегантен стил. И също така получавате усъвършенствана светодиодна система за осветление за по-безопасно, по-плавно и по-приятно шофиране.

Лесен монтаж и съвместимост с много автомобилни модели

Проектирани за лесен монтаж в съвместими автомобили, шофьорите с опит в обслужването ще могат да надстроят съвместимите фарове с лекота. Въпреки това препоръчваме специалист механик да монтира вашите нови светодиодни фарове Philips – това би гарантирало незабавното им използване. Въпреки че тези фарове са съвместими с широка гама модели автомобили, не се поддържат всички видове автомобили.

Вижте всички спецификации
 • Единствено вие носите отговорността да гарантирате, че светодиодните светлини отговарят на приложимите законови изисквания.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува