1

X-tremeUltinon LED

светлинна крушка за мъгла за автомобил

  -{discount-percentage}%

  X-tremeUltinon LED

  светлинна крушка за мъгла за автомобил

  По-ярки. По-бели. По-силни.

  Фаровете за мъгла Philips X-tremeUltinon включват първокласен светодиод LUXEON с 6500 Келвина. Нашата патентована технология SafeBeam прожектира 200% по-ярка светлина точно където ви трябва. Проектирани за трайна употреба с модерния дизайн AirFlux. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

По-ярки. По-бели. По-силни.

Фаровете за мъгла Philips X-tremeUltinon включват първокласен светодиод LUXEON с 6500 Келвина. Нашата патентована технология SafeBeam прожектира 200% по-ярка светлина точно където ви трябва. Проектирани за трайна употреба с модерния дизайн AirFlux. Вижте всички предимства

X-tremeUltinon LED светлинна крушка за мъгла за автомобил

LED-FOG [~H8/H11/H16], 6500 K, До 200% по-ярка светлина, Усъвършенствана автомобилна система 12794UNIX2 Търсене на подобни продукти

Уверете се, че крушката е подходяща

за автомобила ви!

По-ярки. По-бели. По-силни.

Ярки бели светодиодни фарове за мъгла с изтънчен вид

 • 6500 Келвина цветна температура за чисто бяла светлина

  6500 Келвина цветна температура за чисто бяла светлина

  С цветна температура до 6500 Келвина, фаровете за мъгла Philips X-tremeUltinon, базирани на автомобилния клас LUXEON технология произвеждат ярък бял лъч, наподобяващ дневна светлина. С по-ясна видимост ще можете по-добре да разпознавате препятствия и да изберете перфектната линия на шофиране. А тъй като не е необходимо да се напрягате, за да видите терена отпред, ярките светлини правят нощното каране по-комфортно и вълнуващо.

 • Мощна ярка светлина, насочена точно където ви е нужно

  Мощна ярка светлина, насочена точно където ви е нужно

  Най-добрите фарове за автомобили не са просто тези, които произвеждат най-силната светлина. Създаването на все-по ярки светодиодни крушки за автомобили е по-лесната задача. Важно е какво правите с тази допълнителна светлина. Неконтролираната ярка светлина не е идеална за шофиране и може да създаде опасно отражение. Оборудвани с технологията SafeBeam, светодиодите фарове Philips концентрират светлината където ви е нужна. Тази равномерна и ярка схема на лъча е проектирана според регламентите за пътна безопасност за халогенни фарове. С по-прецизен контрол на светлината имате по-голяма видимост, което прави вашето шофиране през нощта по-добро и по-безопасно.

 • Надстройте вашите фарове, надстройте вашия стил

  Точно както нашите очи са прозорци към душите ни, вашите фарове говорят много за вашия автомобил. Ако искате да надстроите вашия стил, без да е необходимо да купувате нова кола, надстройването на вашите фарове е един от най-интелигентните начини за изразходване на вашите пари. С вашата кола вие изразявате себе си, така че подчертайте вашия стил с фарове за мъгла Philips. Вместо жълти получавате ясни, бели и модерни светлини. За този модерен външен вид интелигентните шофьори избират превъзходния стил на светодиодните фарове Philips.

 • Трайни фарове, които може да издържат колкото и вашия автомобил

  Искате ярки и стилни фарове за мъгла. Но не искате да заменяте изгорели крушки. Това е главният минус на обикновените фарове; колкото по-мощна е светлината, толкова по-кратък е нейния живот. На по-високо ниво на интензитета на светлината светодиодите са много по-трайни и светодиодните продукти Philips X-tremeUltinon показват изключителна издръжливост. Поради характеристики, като например системи за управляване на топлината AirFlux и AirCool, те издържат до 12 години. Тъй като повечето коли биват заменяни или надстройвани за този период, вашите стилни нови фарове би трябвало да покрият живота на експлоатация на вашия автомобил.

 • Иновативни системи за разпределяне на топлината за по-дълъг живот

  Светодиодните фарове за мъгла генерират топлина, която има нужда от контролиране. Технологиите Philips AirFlux и AirCool са интелигентна система за охлаждане, която отклонява топлината от важните компоненти на светлината. Чрез усилването на топлинната устойчивост фаровете за мъгла, Philips траят по-дълго от други продукти от същия клас в момента на пазара. Но трайните светлини не предоставят само удобство и добро съотношение цена-качество, те също акцентират върху безопасността. Не бихте искали светлините да откажат по време на употреба. Със светодиодните светлини Philips може да шофирате напълно спокойно.

 • Автомобилно осветление Philips от най-високия клас

  Усъвършенстваното в технологичен аспект осветление от Philips е известно в автомобилната индустрия е и е част от нея вече 100 години. Продуктите с качество от автомобилен клас Philips са проектирани и разработени, следвайки стриктни процеси за контрол на качеството (включително приложими норми на ISO), което води до последователно високи стандарти на производство. Главните производители на автомобили избират лампи Philips, тъй като при закупуването на Philips закупуват качество. Получавате мощна ярка светлина и прецизен лъч. Получавате елегантен стил. И също така получавате усъвършенствана светодиодна система за осветление за по-безопасно, по-плавно и по-приятно шофиране.

 • Лесен монтаж и съвместимост с много автомобилни модели

  Проектирани за лесен монтаж в съвместими автомобили, шофьорите с опит в обслужването ще могат да надстроят съвместимите фарове с лекота. Въпреки това препоръчваме специалист механик да монтира вашите нови светодиодни фарове Philips – това би гарантирало незабавното им използване. Въпреки че тези фарове са съвместими с широка гама модели автомобили, не се поддържат всички видове автомобили.

 • Непригодни за обществени пътища в Европа

  Важно: в ЕС и някои други територии светодиодните фарове са разрешени само за вътрешна и офроуд употреба. Светодиодните фарове, крушките за мъгла и за сигнализиране към момента не разполагат с хомологация ECE и не са пригодни за употреба на публични пътища. Когато използвате светодиодни фарове, крушки за мъгла и за сигнализиране на публични пътища, рискувате да ви бъде отнета шофьорската книжка и застраховката на колата, както и да получите санкции от закона. Светодиодното осветление Philips не е налично във всички страни. За повече информация се свържете с вашия представител на Philips.

 • Получете 200% по-ярка светлина за превъзходна видимост

  Шофирането на тъмно е изискващо, така че трябва да разчитате на вашите фарова. Предното и периферното зрение са от значение за подобряване на вашата способност за шофиране за по-безопасно шофиране. Благодарение на своя интензивен ярък лъч светодиодните фарове мъгла за автомобили Philips X-tremeUltinon подобряват вашата видимост до 200%. След като веднъж усетите ефекта, наподобяващ дневно осветление, винаги ще предпочетете светодиодите. Колкото повече виждате, толкова по-добре шофирате, по-бързо реагирате и в по-голяма безопасност се намирате. Така че не оставяйте тъмнината да спечели, изберете Philips и започнете да шофирате през нощта с по-голяма увереност и контрол.

Вижте всички спецификации
 • Единствено вие носите отговорността да гарантирате, че светодиодните светлини отговарят на приложимите законови изисквания.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува