1
Фарове за мотоциклети

CrystalVision ultra

Предни светлини за мотоциклети

  CrystalVision ultra

  Предни светлини за мотоциклети

  Карайте със стил

  Халогенен преден фар CrystalVision ultra moto на Philips подобрява стила на вашия мотоциклет с ярка бяла светлина. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Карайте със стил

Халогенен преден фар CrystalVision ultra moto на Philips подобрява стила на вашия мотоциклет с ярка бяла светлина. Вижте всички предимства

CrystalVision ultra Предни светлини за мотоциклети

Тип крушка: HS1, Опаковка: 1, 12 V, 35/35 W, Повече стил 12636BVBW Търсене на подобни продукти

Карайте със стил

Ярка бяла светлина

 • Ярка бяла светлина за стилен ксенонов външен вид

  CrystalVision ultra moto е уникален халогенен преден фар, който предлага ярка бяла светлина. Високотехнологичен и ефективен, за да откроите и персонализирате мотоциклета си за по-добра видимост и комфорт.

 • Лампите за мотоциклети на Philips са направени от висококачествено кварцово стъкло

  UV кварцовото стъкло е по-здраво от твърдото стъкло и е високоустойчиво на екстремни температури и вибрации, което елиминира опасността от експлозия. Така крушките на Philips от кварцово стъкло (спирални 2650 ºC и стъклени 800 ºC) са в състояние да издържат на тежък термичен шок. С възможност за повишено налягане вътре в лампата UV кварцовото стъкло е в състояние да генерира по-мощна светлина. А по-мощната светлина означава подобрено усещане при шофиране без значение колко тъмен е пътят пред вас.

 • Спазване на високи стандарти за качество на ECE хомологация

  Автомобилните продукти и услуги на Philips се смятат за най-добри в класа си на пазара на производители на оригинално оборудване и на пазара на резервни части. Произведени от висококачествени материали и тествани според най-високите спецификации, нашите продукти са проектирани за увеличаване на безопасността и комфорта при шофиране на нашите клиенти. Цялата ни продуктова гама е внимателно тествана, контролирана и сертифицирана (ISO 9001, ISO 14001 и QSO 9000) съгласно най-високите изисквания на ИКЕ. С две думи – това е качество, на което можете да се доверите.

 • Предпочитаният избор на основни производители на мотоциклети

  В продължение на 100 години крушките на Philips са на челно място в осветителната индустрия за автомобили, въвеждайки технологични иновации, които са се превърнали в стандарт за съвременните автомобили. Днес една на всеки две коли в Европа и една на три в световен мащаб са оборудвани с осветление от Philips.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува