1

CrystalVision ultra

Предни светлини за мотоциклети

    -{discount-percentage}%

    CrystalVision ultra

    Предни светлини за мотоциклети

    Карайте със стил

    Халогенен преден фар CrystalVision ultra moto на Philips подобрява стила на вашия мотоциклет с ярка бяла светлина. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Карайте със стил

Халогенен преден фар CrystalVision ultra moto на Philips подобрява стила на вашия мотоциклет с ярка бяла светлина. Вижте всички предимства

CrystalVision ultra Предни светлини за мотоциклети

Тип крушка: H4, Опаковка: 1, 12 V, 60/55 W, Повече стил 12342CVUBW Търсене на подобни продукти

Карайте със стил

Ярка бяла светлина

Ярка бяла светлина за стилен ксенонов външен вид

CrystalVision ultra moto е уникален халогенен преден фар, който предлага ярка бяла светлина. Високотехнологичен и ефективен, за да откроите и персонализирате мотоциклета си за по-добра видимост и комфорт.

Лампите за мотоциклети на Philips са направени от висококачествено кварцово стъкло

UV кварцовото стъкло е по-здраво от твърдото стъкло и е високоустойчиво на екстремни температури и вибрации, което елиминира опасността от експлозия. Така крушките на Philips от кварцово стъкло (спирални 2650 ºC и стъклени 800 ºC) са в състояние да издържат на тежък термичен шок. С възможност за повишено налягане вътре в лампата UV кварцовото стъкло е в състояние да генерира по-мощна светлина. А по-мощната светлина означава подобрено усещане при шофиране без значение колко тъмен е пътят пред вас.

Спазване на високи стандарти за качество на ECE хомологация

Автомобилните продукти и услуги на Philips се смятат за най-добри в класа си на пазара на производители на оригинално оборудване и на пазара на резервни части. Произведени от висококачествени материали и тествани според най-високите спецификации, нашите продукти са проектирани за увеличаване на безопасността и комфорта при шофиране на нашите клиенти. Цялата ни продуктова гама е внимателно тествана, контролирана и сертифицирана (ISO 9001, ISO 14001 и QSO 9000) съгласно най-високите изисквания на ИКЕ. С две думи – това е качество, на което можете да се доверите.

Предпочитаният избор на основни производители на мотоциклети

В продължение на 100 години крушките на Philips са на челно място в осветителната индустрия за автомобили, въвеждайки технологични иновации, които са се превърнали в стандарт за съвременните автомобили. Днес една на всеки две коли в Европа и една на три в световен мащаб са оборудвани с осветление от Philips.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува