Lumea

  Фотоепилатор

  Гладка кожа до 6 месеца*

  Нашият най-ефективен фотоепилатор за гладка кожа до 6 месеца след пълен цикъл от процедури ***

  Гладка кожа без косъмчета в продължение на 6 месеца*

  Намаляване на окосмяването с до 92% след 3 процедури****

  Технология SenseIQ за персонализирана фотоепилация

  Новата гама Lumea Series 9000 е нашето най-бързо и най-ефективно решение за фотоепилация. Осигурява лесно обезкосмяване на цялото тяло, така че можете да постигнете гладка кожа като при професионални процедури от комфорта и чистотата на собствения ви дом. Освен това приложението Lumea IPL ви предоставя непрекъсната подкрепа и персонализирани насоки за процедури.

  Среден резултат: 78% намаляване на окосмяването след 12 процедури.

  *** Среден резултат: 58% намаляване на окосмяването след 12 процедури.

  **** Когато спазвате графика за процедури, индивидуалните резултати може да варират.

  Прочетете какво написаха за Philips Lumea

  Виктория Капитонова @victoriakapitonova

   

  Винаги съм си мечтала за перфектната кожа - гладка и сияйна, като на бебе. 🍼 Обаче си мислех, че това се постига доста трудно и само в салон. 🤔 Когато бях малка пробвах всякакви щуротии като самобръсначки и депилиращи кремове, но ефектът беше временен и косъмчетата бързо се показваха отново. 


  🐒 Затова реших да предприема някакви по-сериозни и дълготрайни мерки. Както знаете аз все съм заета и нямам време за нищо. А да ходя на още една процедура в салон - АБСУРД! 🙄

  Фотоепилаторът Philips Lumea определено се оказа МОЯ УРЕД 😍 - правя си всичко сама, без дори да се налага да ставам от леглото! 🛌 Всички дами знаят kолkо неприятно е предварително да планираме всяко обезкосмяване спрямо почивка, на която ще сме по бански 👙 или някой повод, за когото ще облечем къса рокля. 👗 Philips Lumea определено ще ви даде свобода във всяко едно отношение. Спестявате не само време и пари, а и излишни нерви. 😤 Няма да ви се налага да запазвате часове за различни салони за месеци напред и да чакате, няма да ви се налага да се разкарвате до там и да се съобразявате с други клиенти. Ще можете да оползотворите свободното си време и да си направите една процедура като от салон, но у дома! 🤪

  Всичко това, което изброих са моите причини, фотоепилаторът на @philipsbg да се превърне в задължителен уред, без когото вече не мога! ❤️ Разбира се, трябва постоянство, но @philipsbg са се погрижили и за това - имат супер готино приложение, което ще следи вашите домашни процедури вместо вас. 📲 Резултатите се постигат лесно, без усилия, без болка u още по-важното е, че можете да ги постигнете и сами вкъщи, а да бъдат все така трайни като от салон! 🥰

  Прочетете повечеПрочетете по-малко

  Адриана Ангелова - Адри @mybeautymadness  

   

  Неведнъж съм споделяла, че се грижа за кожата, косата и маникюра си сама в домашни условия. Причините за това са много – липса на време, трудна организация при записване на часове, съобразени с работния ми график, а не на последно място и удоволствието да го правя сама с верни помощници, каквито са уредите на Philips със SenseIQ технология.

  Знаете колко бях щастлива когато се сдобих със сешоара със SenseIQ, но сега съм още по-щастлива, защото вече има и „умна“ Lumea – най-любимият ми уред на всички времена, който съвсем буквално промени живота ми на жена, дарена с най-безсмислената супер сила – растящи със скоростта на светлината гадни, тъмни косъмчета, заради които дори и на двудневни пътувания тръгвах с епилатор с пинсети и самобръсначка в багажа, а сега не се замислям 6 месеца…
  Всъщност най-често задаваният въпрос, който получавам относно фотоепилацията у дома е именно как да преценим коя е подходящата степен на работа за нашата кожа и за различните зони. Е, този въпрос вече не е на дневен ред с новата Lumea, защото сензорът SmartSkin установява цвета на кожата, след което посочва най-комфортната настройка на светлината, в зависимост от това коя зона ще бъде третирана. А за разсеяните като мен дори има приложение – Philips Lumea App, което те подсеща, че ти предстои процедура. И защото знам, че ще попитате колко живот има в един такъв уред – наличните 450 000 импулса в новата Lumea гарантират, че ще продължи да работи поне докато стане на моята възраст.
  Даа, сигурна съм, че вече я искате. Спокойно, съвсем скоро може желанията ви да се сбъднат 🤩

  Прочетете повечеПрочетете по-малко

  Ваня Щерева
  @vanyashtereva

   

  Държа в ръцете си нещо красиво. Нещо съвършено. Естетът
  в мен винаги е бил привлечен първо от дизайна на нещата. И
  ако нещото под стилната визия проявява и други качества,
  практичната зодия Дева се влюбва в него. Освен Дева, съм зодия Куче по Китайския хороскоп, а това означава свръх контролиращ тип. Една моя приятелка веднъж ми остави бележка: „Спри да контролираш хора и ситуации, Куче!“.
  Поради този свой недостатък винаги имам чувството, че ако не си направя нещата сама, не мога да разчитам на другиго. Затова винаги избирам да ги правя сама. Моята независимост е моят начин на живот. Красотата е другата ми движеща сила – стремежът към нея във всичките ѝ измерения. Сега, когато държа в ръцете си фотоепилатора Philips Lumea, ме връхлитат едни далечни спомени. Връщам се към онова първо осъзнаване, че нещо... не е както трябва. Нещо не е съвсем красиво. А именно... Оня момент, в който всичко по теб започва да...расте. При мен всичко започна да расте към 3-4 клас. Ходех прегърбена и с широки тениски, за да крия това, което расте.
  Но краката... тях през лятото нямаше как да скрия. Когато веднъж реших да изпробвам какво ще стане, ако прокарам самобръсначката на татко през крака си, настана големият ужас. Мигновено се сдобих с една бяла, гладка ивица насред потъмнелите крака. Ами сега? Ако нашите разберат? Страх, срам, паника. Не знаеш какво става. Нямах друг изход, освен да довърша започнатото. После да крия и гладките крака, щото, нали, майка ще види и веднага ще ѝ стане ясно. Изобщо не предвидих, че след два дни краката ми ще започнат да бодат и кака ще разкрие престъплението ми. Аз ще лъжа, че „нищо не съм правила“ и „то така си беше“, но ще изям боя, щото кака много добре ще знае какво съм направила. А после, когато вече няма връщане назад, щото „Сега ще почнат да растат още по-дебели и черни“, ще ме заведе на козметик. Там ще лепнат по краката ми едно гадно горещо нещо, ще скубят, ще пищя
  от болка, обаче, нали, „Трай, бабо, за хубост“. После ще растат подкожни, ще излизат пъпки и така години в този водовъртеж. Технологиите ще напреднат, ще дойдат центровете за лазерна епилация, и там ще присъствам, е, да, ще дам пари доста, но ще се търпи в името на красотата. Ще имам добри резултати, които обаче изискват непрекъсната поддръжка, време и средства. И като си правя тази ретроспекция с насмешка и леко надменен поглед от позицията на човек, намерил решението за себе си, си мисля колко щеше да е лесен животът на онова момиче зодия Дева, ако още тогава имаше този уред. Щеше да е едно независимо момиче с постоянно красиви крака. Без болка, без усилие, с лекота. Е, не бях това момиче, но сега съм тази жена. С помощта на Philips Lumea тази непрестанна битка за красота се превърна в удоволствие. Понякога за хубавите неща се чака по-дълго. Но вие, момичета, имате привилегията да не чакате, колкото мен.

  Philips Lumea е тук. 

   

   

   

  Прочетете повечеПрочетете по-малко

  Миниатюра на видеоклип за Philips Lumea Prestige

  Какво е IPL и как работи?

  Интензивната импулсна светлина (IPL) използва топли и нежни светлинни импулси за приспиване на косъмчетата, предотвратявайки растежа им до шест месеца*. С Lumea жените обикновено забелязват 92% намаляване на окосмяването след три процедури**.

   

  * Средно намаляване на окосмяването след 12 процедури: 77% на краката, 64% на бикини зона, 64% на подмишници

  ** Измерено на краката след 3 процедури, 27 от 55 жени достигат 92% или по-високи резултати

  Подходяща ли е за мен технологията IPL?
   

  Фотоепилатор Lumea Series 9000 има ефект върху естествено тъмноруси, кафяви и черни косъмчета и върху цвят на кожата, вариращ от много светъл до тъмнокафяв. Както при други процедури, базирани на IPL, Lumea не може да се използва за третиране на бели, сиви, светлоруси или червени косъмчета и не е подходящ за много тъмна кожа.

  Подходящ цвят на кожата

  Таблица за цветове на телесното окосмяване

  Подходящ цвят на косъмчетата

  Таблица за цвят на кожата
  Долавя, адаптира се, грижи се

  Усеща, адаптира се и се грижи


  Фотоепилатор Lumea Series 9000 е създаден за персонализирано обезкосмяване. Благодарение на технологията SenseIQ, той разпознава цвета на кожата ви, дори когато сте придобили тен от излагане на слънце, и избира най-подходящата и комфортна за вас настройка на светлината. Интелигентните приставки адаптират програмите за всяка зона на тялото.

  Един фотоепилатор Lumea за всяка извивка на тялото.


  Уникалните извити приставки са създадени така, че да пасват идеално на всяка извивка на тялото ви за ефективно третиране и за да може да се наслаждавате на гладка кожа в продължение на 6 месеца*. Открийте в кои зони на тялото може да използвате Lumea по време на процедурите за обезкосмяване.

  Вашата процедура за обезкосмяване с Lumea в 4 лесни стъпки

  Бръснене, стъпка 1

  Стъпка 1

  Премахнете космите чрез бръснене, епилация или кола маска

  Откриване на цвят на кожата, стъпка 2

  Стъпка 2

  Изберете правилната настройка за цвета на вашата кожа с помощта на сензора SmartSkin.

  BRI956 Lumea, стъпка 3

  Стъпка 3

  Задръжте Lumea под 90-градусов ъгъл и натиснете бутона за генериране на импулс.

  BRI956 Lumea, стъпка 4

  Стъпка 4

  Започнете да движите Lumea през зоната за третиране, като задържите бутона за осветяване или натиснете, когато е необходимо.

  Приложение Lumea IPL

  С вас на всяка стъпка от пътя


  Безплатното приложение Lumea IPL включва  персонализирани програми за третиране, адаптивен график и съвети и трикове за още по-лесно получаване на дълготрайно гладка кожа.

  Как да използвате фотоепилатор Philips Lumea Series 9000

  Премахване на косми с Lumea IPL, как се използва

  Какво казват другите за фотоепилатор Philips Lumea

  Какво има в кутията?

  Philips Lumea IPL 9000

  По-гладко усещане. Нашият най-бърз и ефективен фотоеполатор за премахване на нежеланото окосмяване – Philips Lumea Series 9000 – предлага лесна фотоепилация у дома. Интелигентните приставки са специално създадени да паснат на всяка извивка на тялото ви и адаптират програмите според зоната, която третирате. Включва и луксозна торбичка за съхранение.

  Philips Lumea IPL, приставка за лице

  Приставка за лице

  Плосък прозорец за прецизно използване върху горната устна, брадичката или линията на челюстта. Допълнителен червен филтър автоматично регулира светлинното третиране за нежно и ефективно използване върху лицето ви.

  Philips Lumea IPL, приставка за тяло

  Приставка за подмишница

  Извит навън дизайн за максимален контакт с кожата за по-трудно достъпните зони.

  Philips Lumea IPL, приставка за тяло

  Приставка за тяло

  Най-големият извит дизайн, следващ контура, за бързо третиране на големи зони на тялото, като крака, ръце и корем.

  Philips Lumea IPL, приставка за прецизност

  Приставка за бикини

  Приставката за бикини линията е нежна и удобна дори за чувствителни зони.

  Разгледайте нашата гама фотоепилатори Philips Lumea

  BRI958/00

  Lumea 9000 Series

  BRI958/00

  Фотоепилатор за обезкосмяване със SenseIQ
  BRI957/00

  Lumea 9000 Series

  BRI957/00

  Фотоепилатор за обезкосмяване със SenseIQ
  BRI955/00

  Lumea 9000 Series

  BRI955/00

  Фотоепилатор за обезкосмяване със SenseIQ
  SC1998/00

  Lumea IPL 7000 Series

  SC1998/00

  Фотоепилатор за обезкосмяване
  BRI921/00

  Philips Lumea 7000 Series

  BRI921/00

  Фотоепилатор за обезкосмяване

  Описание

  • Фотоепилатор с 4 уникално проектирани приставки за тяло, лице, бикини линия и подмишници
  • Фотоепилатор с 3 уникално проектирани приставки за тяло, лице и комбинирана за бикини/мишници
  • Фотоепилатор с 3 уникално проектирани приставки за тяло, лице и комбинирана за бикини/мишници
  • Фотоепилатор с 2 уникално проектирани приставки за тяло и лице

  Лесна употреба

  • С кабел и без кабел
  • С кабел и без кабел
  • С кабел
  • С кабел

  Различни настройки за светлина

  • 5
  • 5
  • 5
  • 5

  Подходящи за типове кожа

  • I – V
  • I – V
  • I – IV
  • I – IV

  Приставки

  • тяло
  • лице
  • бикини линия
  • подмишници
  • тяло
  • лице
  • комбинирана за бикини/мишници
  • тяло
  • лице
  • комбинирана за бикини/мишници
  • тяло
  • лице

  Време на третиране

  • 8,5 мин долна част на краката
  • 2 мин подмишници
  • 2 мин бикини линия
  • 1,5 мин лице
  • 8,5 мин долна част на краката
  • 2 мин подмишници
  • 2 мин бикини линия
  • 1,5 мин лице
  • 15 мин долна част на краката
  • 2 мин подмишници
  • 2 мин бикини линия
  • 1,5 мин лице
  • 15 мин долна част на краката
  • 2 мин подмишници
  • 2 мин бикини линия
  • 1,5 мин лице

  Персонализирано приложение

  Принадлежности

  • Луксозен калъф
  • Луксозен калъф
  • Kалъф за съхранение
  • Тример тип писалка
  Допълнителна гаранция

  Регистрирайте продукта си и ще получите 1 допълнителна година търговска гаранция от датата на регистрация на продукта. **

  *Регистрирайте своята Lumea до 90 дни след покупката.

  ** Удължената гаранция е валидна само за модели Lumea, които стартират с BRI9 или SC1  (пример:BRI956, BRI954, BRI953, BRI950, BRI921, SC1998, SC1997, SC1994)

  Абонирайте се за нашия бюлетин

  * Това поле е задължително

  Ексклузивни промоции и купони

  Пускане на продукти на пазара

  Съвети и препоръки

  *

  Искам да получавам рекламни съобщения, основани на моите предпочитания и поведение, за продукти, услуги, събития и промоции на Philips. Мога лесно да се отпиша по всяко време!

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Нашият сайт се преглежда най-добре с последната версия на Microsoft Edge, Google Chrome или Firefox.