1
Philips LED solutions

Развихрете  
въображението  си 

Philips LED решения: следващо ниво в дигиталните решения

ready for impact

Готови за въздействие


Естетичната красота отговаря на универсалния дизайн. Най-новите Philips LED решения ще запази преднината ви в играта От видео с бързи движения до статични изображения, комуникацията на екрана оживява с невероятно живи цветове и свръхвисока яркост.

Още по-добре, иновативният дизайн без джели прави Philips LED решенията перфектни за свързване на множество устройства, за да образуват безпроблемна видеокамера от всякакъв размер. Пригответе се за максимално въздействие с персонализирано приспособяване, което ще привлече и ангажира аудиторията.

Изпълнение на следващо ниво: по-ярка идея за вас

optimal picture quality

Оптимално качество на картината

Една снимка казва хиляда думи. Ето защо всяко парче съдържание заслужава най-ясната, най-ясна резолюция, която е възможна, когато се показва на екрана. Philips LED осигурява превъзходни дълбочини на черно и висока яркост на цветовете за оптимална работа. Тъй като съвършенството е в детайлите, настройките за калибриране на всеки панел могат да бъдат персонализирани за корекция от стената до ръба.
trusted partner

Надеждни партньори

Академията за професионални дисплейни решения на Philips гарантира, че всички световни партньори са лично обучени експерти по продуктите. Това означава, че само най-добрите архитекти и техници за решение са сертифицирани да станат Premium партньори за Philips LED инсталации. Още по-добре, всички наши светодиодни продукти са EMC-клас B, CE-UL и одобрени европейски TÜV.
flexible mounting

Гъвкав монтаж

Монтирането на обикновен екран на стената е сравнително лесна работа. Въпреки това, LED инсталациите изискват някои специални съображения. Philips се грижи за размера на екрана, както и сложността на дизайна, за да осигурят оптимизирана инсталация и конфигурация, които могат лесно да се обслужват. Във всяко индивидуално решение очаквайте тънки панели, инженерно разсейване на топлината, достъп до предния панел и елегантност на дизайн без рамки.
display configurations

Конфигурации на дисплея

Изграждането на по-добър дисплей е по-лесно от всякога. Всички необходими компоненти са включени в лесен за използване комплект, включващ кабели, контролери, рамки и стандартни съотношения в FHD и UHD. Комплектите се предлагат в опция с размери от 110” до 880”, за да помогнат за създаването на перфектния дисплей, който включва и завършване на ръба. Комплектите се предлагат в предварително дефинирани конфигурации на дисплея за готови инсталации.
led display control

LED управление на дисплея

Партнираме с Novastar, надежден световен лидер в контролерите на дисплеи, за да постигнем най-доброто в LED каналите. Това гарантира оптимално изживяване, включително мащабиране, множество видео входове, FHD и UHD контролери и канали от 6 до 16 с превъзходно качество.
optimal service

Оптимално обслужване

Philips се гордее с репутацията на предоставянето на качествени услуги, решения и лично внимание на всеки клиент, когато е необходимо. От вземане и връщане на гаранции до услуги по калибриране след продажбата. Преминаването над очакванията на индустрията в подкрепа и инклузии е само още една причина, поради която Philips изпреварва играта.

Безкрайни възможности

LED дисплеи серия

Визуализирайте с Arc


Augmented Reality Configurator улеснява да видите как ще изглежда персонализирана настройка от Philips Professional Display Solutions във всяко пространство. Удобното за потребителя приложение ARc работи на всяко мобилно устройство, за да даде точна визуализация на самостоятелни екрани за сигнализация и инсталации за видео стена. Предлага се за изтегляне от Google Play Store и App Store.