Универсално дистанционно управление

  TV all

  Универсално дистанционно управление

  Компактно дистанционно за домашно кино

  Ако притежавате плосък телевизор и съответния център за домашни развлечения, това елегантно тънко дистанционно плъзгащ тип е завършекът на комбинацията! Стилното дистанционно ви осигурява всички основни функции на техниката за домашно развлечение в едно забавно малко устройство. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Универсално дистанционно управление

Компактно дистанционно за домашно кино

Работи с над 1200 модела

 • Удобно обучение за ИЧ код от друго дистанционно

  Функциите на обучение се отнасят за процес, чрез който дистанционното управление улавя и съхранява инфрачервени сигнали от други дистанционни управления за по-нататъшна употреба. Когато кодовете на устройство не са включени в собствената база данни, те могат винаги да се "научат" от оригиналното дистанционно управление, просто чрез посочване към него.

 • "4 в 1" за вашия телевизор, STB, DVD и приемник

  Заменете отрупаната с дистанционни управления маса с едно, което ще управлява вашия телевизор, сателитен приемник (или кабелна приставка), DVD плейър/рекордер и рисивър (АМР), независимо от марката или модела.

 • Компактно дистанционно "плъзгач", отварящо се и превръщащо се в пълноразмерно

  Дистанционното тип "плъзгач" е елегантен, забавен и удобен начин да контролирате оборудването си за домашно развлечение.

 • Готово за използване с апаратура на Philips

  Ако имате уреди Philips, можете да използвате вашето универсално дистанционно управление, без да го програмирате, защото всички бутони са предварително настроени за Philips.

 • Директен достъп до основни бутони, допълнителни скрити функции

  Дистанционното тип "плъзгач" осигурява допълнителна функционалност, и отгоре, и отвътре, като се отваря с плъзгане. Горната част на плъзгача съдържа най-използваните функции. Достъп до допълнителните функции се разкрива при отваряне на дистанционното чрез плъзгане.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува