Универсално дистанционно управление

  TV all

  Универсално дистанционно управление

  Управление на домашните развлечения

  Ако притежавате плосък телевизор и съответния център за домашни развлечения, това стилно свръхплоско дистанционно е завършекът на комбинацията! Тънкото дистанционно ви осигурява всички главни функции на техниката за домашно развлечение в едно забавно малко устройство. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Универсално дистанционно управление

Управление на домашните развлечения

Работи с над 1200 модела

 • "4 в 1" за вашия телевизор, STB, DVD и приемник

  Заменете отрупаната с дистанционни управления маса с едно, което ще управлява вашия телевизор, сателитен приемник (или кабелна приставка), DVD плейър/рекордер и рисивър (АМР), независимо от марката или модела.

 • Удобно обучение за ИЧ код от друго дистанционно

  Функциите на обучение се отнасят за процес, чрез който дистанционното управление улавя и съхранява инфрачервени сигнали от други дистанционни управления за по-нататъшна употреба. Когато кодовете на устройство не са включени в собствената база данни, те могат винаги да се "научат" от оригиналното дистанционно управление, просто чрез посочване към него.

 • Готово за използване с апаратура на Philips

  Ако имате уреди Philips, можете да използвате вашето универсално дистанционно управление, без да го програмирате, защото всички бутони са предварително настроени за Philips.

 • Ултраплосък дизайн, съответстващ на плоските устройства за домашни развлечения

  Дистанционните с ултраплосък дизайн са по-тънки от стандартните. Това се осъществява със замяна на стандартните батерии с батерии "монета" (с размери на монета), които заемат по-малко място.

 • Специализирани клавиши за движение в менютата

  Специализираните клавиши за лесно движение в менютата на вашето оборудване означават, че можете да ги задействате с един пръст, без да необходимо да натискате клавиш за регистър или допълнителни функционални клавиши.

 • Индикатор показва текущия режим на устройството

  Малки индикатори ви информират кой режим на устройството е активен в момента.

 • Индикацията за изтощена батерия показва кога да се сменят батериите

  За да разберете навреме кога трябва да се заредят или сменят батериите.

 • Автоматично търси марката на вашето оборудване

  Да започнете работа с новото си дистанционно управление означава просто да го накарате да търси автоматично най-подходящия код за вашата апаратура.

 • Включени са батерии за бързо отваряне и работа

  Не е нужно да купувате допълнителни батерии, за да можете да използвате вашето ново универсално дистанционно управление направо от опаковката!

 • За въпроси и помощ се обаждайте на нашата URC сервизна линия

  Ако имате проблем или въпрос за вашето универсално дистанционно управление или на вашето дистанционно управление има функционален бутон, който не е покрит от обширната вградена библиотека от кодове, обадете се на сервизната линия за решение. Той е достъпен седем дни в седмицата.

 • Услуги по поддръжката от URC чрез специалния уеб сайт

  Специална услуга по поддръжката на вашето дистанционно управление, като всички кодове за всички марки са на разположение чрез URC сайта на Philips.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува