Универсално дистанционно управление

  TV all

  Универсално дистанционно управление

  Пълнофункционална замяна

  Това универсално дистанционно е идеалният избор, ако желаете максимална функционалност за 3 устройства, измежду 6, с оптимално удобство. Формата за естествено прилягане гарантира комфортно управление! Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Универсално дистанционно управление

"3 в 1" за TV/DVD/STB SRU5130/86 Търсене на подобни продукти

Пълнофункционална замяна

Работи с над 1000 модела

 • Управление на 3 устройства, избрани измежду 6

  Дистанционното управление предоставя удобството да управлявате 3 устройства за домашно развлечение, избрани измежду 6, с едно дистанционно. То може лесно да се програмира да управлява почти всякаква аудио/видео техника почти от всички марки, като се използва собствената база данни от ИЧ кодове. Едно дистанционно за управление на всичките ви устройства - без грижи за търсене на нужното дистанционно!

 • Ергономичната форма позволява удобно управление

  Гладката закръглена форма приляга перфектно на вашата ръка за естествена и балансирана работа. Освен това изглежда чудесно!

 • Готово за използване с апаратура на Philips

  Ако имате уреди Philips, можете да използвате вашето универсално дистанционно управление, без да го програмирате, защото всички бутони са предварително настроени за Philips.

 • Лесна настройка с бързо разпознаване на бутоните

  Бързото разпознаване на бутоните помага бързо и лесно коригиране на бутони, които не работят след инсталиране на ново оборудване към дистанционното. Просто натиснете бутона за 5 секунди, докато сочите с дистанционното към устройството, и след реагирането на устройството бутонът е коригиран.

 • За въпроси и помощ се обаждайте на нашата URC сервизна линия

  Ако имате проблем или въпрос за вашето универсално дистанционно управление или на вашето дистанционно управление има функционален бутон, който не е покрит от обширната вградена библиотека от кодове, обадете се на сервизната линия за решение. Той е достъпен седем дни в седмицата.

 • Лесни за използване функции по групи

  Удобно групираните функции ви дават възможност лесно да разпознавате необходимите ви бутони за управление на определено аудио/видео устройство. Всички функции на устройството са групирани в дистанционното. При това горната част на дистанционното е оформена от различни по цвят детайли (черни, сребристи, алуминиеви, ...), както и с различно обработена повърхност (в черно, в сребристо, матирана, гланцова, ...), за да може бързо да се различи кои бутони са обединени за управление на определено аудио/видео устройство.

 • Услуги по поддръжката от URC чрез специалния уеб сайт

  Специална услуга по поддръжката на вашето дистанционно управление, като всички кодове за всички марки са на разположение чрез URC сайта на Philips.

 • Включени са батерии за бързо отваряне и работа

  Не е нужно да купувате допълнителни батерии, за да можете да използвате вашето ново универсално дистанционно управление направо от опаковката!

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува