Портативен DVD плейър

  DVD playback

  Портативен DVD плейър

  Забавление, което пътува с вас

  Облегнете се, отпуснете се и гледайте филми в движение със 7-инчовия TFT LCD дисплей Philips PET704. Наслаждавайте се на любимите си DVD филми, MP3-CD и CD музика или се възхищавайте на JPEG снимките си по всяко време, навсякъде.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Забавление, което пътува с вас

 • Възпроизвеждане на DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW и (S)VCD

  Възпроизвеждане на DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW и (S)VCD

  Плейърът на Philips е съвместим с повечето DVD дискове на пазара. Всички те – DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW и (S)VCD – могат да се възпроизвеждат на плейъра. DVD+/-R е краткият термин за DVD устройство, което приема и двата често срещани формати на записваеми DVD дискове. Аналогично, DVD+/-RW може да работи с двата често срещани типове презаписваеми DVD дискове. SVCD означава "Супер видео CD". Качеството на един SVCD диск е много по-добро от това на VCD, по-специално с много по-рязка картина от VCD поради по-високата разделителна способност.

 • Споделяйте изображения в JPEG файлове с картинни CD

  Споделяйте изображения в JPEG файлове с картинни CD

  Възможността за възпроизвеждане на много формати ви позволява да разглеждате изображения в движение и да възпроизвеждате повечето дискови формати за максимална съвместимост с дисковете и удоволствие при разглеждането им.

 • TFT цветен LCD дисплей 17,8 см (7") за висококачествено наблюдение

  TFT цветен LCD дисплей 17,8 см (7") за висококачествено наблюдение

  С LCD дисплея с висока разделителна способност образите оживяват, за да гледате своите скъпоценни снимки, любими филми и музика със същите живи и богати детайли и ярки цветове, както на висококачествените фотографии.

 • Наслаждавайте се на филми в широкоекранен формат 16:9

  Наслаждавайте се на филми в широкоекранен формат 16:9

  Показвайте и споделяйте своите филми и цифрови снимки с приятелите и семейството. Широкоекранно съотношение на размерите 16:9 е стандартът за универсалната телевизия до висока детайлност и европейска цифрова телевизия. Оригинално съотношение на размерите 16:9 означава изключително изображение на игри и видео без ленти отгоре и отдолу на картината и без загуба на качество, която идва от мащабиране, видоизменяне на образа при побиране в различен размер на екрана.

 • Вградени качествени стерео високоговорители

  Вградени качествени стерео високоговорители

  Стерео високоговорителите дават висококачествен звук и ви позволяват да слушате свободно. Слушайте музика по всяко време и навсякъде с вградените стерео високоговорители, които дават удобството и радостта от музиката, просто при изключване на слушалките.

 • Приложени адаптер за кола и удобно дистанционно управление

  Приложени адаптер за кола и удобно дистанционно управление

  Освен адаптера за кола, включен за използване в автомобила, можете да използвате портативния плейър и за да гледате своите DVD дискове у дома, като просто го свържете към телевизора. Облегнете се и се насладете на любимите си DVD дискове, като използвате приложеното дистанционно управление, за да управлявате функцията възпроизвеждане.

 • Споделете забавлението с двете гнезда за слушалки

  Споделете забавлението с двете гнезда за слушалки

  Включени са две гнезда за слушалки, така че да можете да слушате заедно с друг. Вземете два чифта слушалки, уединете се с приятел или с любимия човек и изпитайте забавлението двойно по-добре!

 • Възпроизвежда музика от MP3/WMA-CD, CD и CD-RW

  MP3 е революционна технология за компресия, чрез която големи цифрови музикални файлове могат да станат до 10 пъти по-малки, без това да влоши драстично аудио качеството им. Един компактдиск може да съхрани до 10 часа музика.

 • До 2,5 часа време на възпроизвеждане с акумулаторна батерия

  Вградената компактна акумулаторна батерия осигурява продължителна работа. До 2,5 часа непрекъснато възпроизвеждане на видео може да се постигне само с едно зареждане.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува