Портативен DVD плейър и телевизор

  Портативен DVD плейър и телевизор

  Гледайте любимите си HD ТВ програми* и DVD дискове, навсякъде

  Гледайте цифрови HD телевизионни програми* със свободен ефирен достъп с вградения цифров телевизионен приемник на портативния DVD плейър PD9015. С въртящия се 9"/23 см TFT LCD екран можете да се забавлявате с HD видео клипове, музика и снимки от USB носител. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Гледайте любимите си HD ТВ програми* и DVD дискове, навсякъде

с лесна настройка

 • Приложени AC адаптер, адаптер за кола и AV кабел

  Приложени AC адаптер, адаптер за кола и AV кабел

  Този Philips плейър е с приложени AC адаптер, адаптер за кола и AV кабел за вашето удобство.

 • Съвместимост с DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW, (S)VCD, CD

  Съвместимост с DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW, (S)VCD, CD

  Портативният DVD плейър Philips е съвместим с повечето DVD и CD дискове на пазара. Всички те – DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW, (S)VCD и CD – могат да се възпроизвеждат на DVD плейъра. DVD+/-R е краткият термин за DVD устройство, което приема и двата често срещани формати на записваеми DVD дискове. Аналогично, DVD+/-RW може да работи с двата често срещани типове презаписваеми DVD дискове.

 • Възпроизвеждане от CD, MP3-CD и CD-RW

  Възпроизвеждане от CD, MP3-CD и CD-RW

  MP3 е революционна технология за компресия, чрез която големи цифрови музикални файлове могат да станат до 10 пъти по-малки, без това да влоши драстично аудио качеството им. Един компактдиск може да съхрани до 10 часа музика.

 • 22,9 см (9") LCD дисплей с висока плътност (800x480 пиксела)

  22,9 см (9") LCD дисплей с висока плътност (800x480 пиксела)

  С LCD дисплея с висока разделителна способност (800x480 пиксела) образите оживяват, за да гледате своите скъпоценни снимки, любими филми и музика със същите живи и богати детайли и ярки цветове, както на висококачествените фотографии.

 • Приложена е чантичка за монтиране в кола за лесно ползване в кола

  Приложена е чантичка за монтиране в кола за лесно ползване в кола

  Монтирайте своя портативен DVD плейър по лесен начин в облегалката за глава в колата. Можете да гледате DVD филми в движение.

 • USB връзка за възпроизвеждане на видеоклипове, снимки и музика

  USB връзка за възпроизвеждане на видеоклипове, снимки и музика

  Просто включете вашето портативно USB устройство към USB порта на портативния DVD плейър Philips и възпроизвеждайте директно вашите цифрови видеоклипове, музика и снимки. Сега можете да споделяте любимите си моменти със семейството и приятелите.

 • Въртящ се на 180 градуса екран за подобрена гъвкавост при гледане

  Въртящ се на 180 градуса екран за подобрена гъвкавост при гледане

  Екранът се завърта на 180 градуса за оптимален ъгъл на гледане на филми и снимки. Завъртете екрана или го нагласете по-нагоре или по-надолу, за да премахнете отражението и да получите най-добрия възможен ъгъл на гледане.

 • Лесно инсталиране и автоматично търсене на канали

  Лесно и бързо инсталиране и настройка. Лесното за следване потребителско меню ви води през стъпките за настройване на телевизора. Плейърът търси автоматично всички телевизионни канали, достъпни във вашия регион, за да започнете да се забавлявате с любимите си телевизионни програми веднага.

 • MPEG4 HDTV приемане с DVB-T тунер*

  HDTV ви позволява да гледате телевизия с най-доброто възможно качество на картина и звук, без допълнителна цифрова приставка (set-top box). Благодарение на вградения тунер, поддържащ DVB-Terrestrial сигнал както за MPEG-2, така и за MPEG-4 формат, получавате телевизионни програми с висока детайлност и изключително качество.

Вижте всички спецификации
 • Акумулаторните батерии имат ограничен брой цикли на зареждане и след това може да се наложи да бъдат сменени. Животът на батерията и броят цикли на зареждане варират в зависимост от използването и настройките.
 • Животът на батерията варира в зависимост от използването и настройките.
 • Животът на батерията за време на възпроизвеждане е приблизителен и може да варира в съответствие с условията на приложение. За да оптимизира живота на батерията, потребителят трябва да намали до минимум задното осветяване на LCD екрана, да свърже уреда към слушалките (а не към вградените високоговорители), да слуша при средна сила на звука и да използва продукта при стайна температура.
 • DVB-T - поддържа се само в определени страни

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува