HTL6285B/12

HTL6285B/12

HTL6285B/12

HTL6285B/12

Този продукт вече не се предлага

HTL6285B/12

Този продукт вече не се предлага

HTL6285B/12

Сходни продукти

Вижте всички Unmapped

Мощен 320 W изходен звук

6 неодимови басови високоговорители и 2 първокласни меки високоговорители за високи честоти, които създават кристално ясни високи тонове, подсигурявайки първокласно качество на звука. Общият им изход е 320 W, който е съчетан с мощен 8" 220 W събуфър. HTL6140 е не просто изключително тънка, тя звучи изключително добре.

Свържете към единия HDMI вход за отлично качество на картината и звука

Наслаждавайте се на 3D картина, по-истинска от самия живот, и на кристално чист 5,1 или 7,1-канален звук, просто като включите HDMI изхода на нашия плейър към входа на вашия не-3D аудио/видео приемник.

Първокласни меки високоговорители за високи честоти, за кристално чист звук

С Crystal Clear Sound на Philips вече ще можете да усетите и се насладите на всеки звуков детайл - по начина, по който е замислен от изпълнителя и режисьора! Crystal Clear Sound възпроизвежда звуковия източник - екшън филм, мюзикъл или изпълнение на живо - достоверно, прецизно и без никакво изкривяване. Системите за домашно кино на Philips с Crystal Clear поддържат аудио обработката на минимум, като запазват чистотата на оригиналното аудио съдържание. Резултатът е чудесна звукова точност за вашите уши.

Bluetooth® (aptX® и AAC) за безжично поточно извличане на музика

Bluetooth® (aptX® и AAC) за безжично поточно извличане на музика

Прекрасен съраунд звук с Dolby Digital и DTS

Преминете към цифровите технологии и извлечете максимума от вашата музика и филми. Дори стерео музиката звучи прекрасно, тъй като Dolby Digital и DTS Digital Surround подобряват цифровата музика и видеото, за да ви дадат наистина обгръщащ обемен звук от системата за домашно кино.

Сдвояване чрез Bluetooth с едно докосване за смартфони с NFC

Сдвоявайте Bluetooth устройства с едно докосване - чрез технологията NFC (Near Field Communications). Просто докоснете смартфона или таблета с NFC възможности до NFC зоната на тонколоната и тонколоната ще се включи, ще се извърши Bluetooth сдвояване и ще се стартира поточното възпроизвеждане на музика.

Предложени продукти

Последни гледани продукти

Отзиви

Нашият сайт се преглежда най-добре с последната версия на Microsoft Edge, Google Chrome или Firefox.