Тонколона SoundBar

  Тонколона SoundBar

  Любимите ви развлечения - с удивителен звук

  Разкрийте пълния звуков потенциал на мултимедийните устройства. С вграден събуфър и сензор за ориентация, SoundBar ви дава свободата да я поставите където пожелаете.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Любимите ви развлечения - с удивителен звук

Завладяващ звук

 • Виртуален съраунд звук за по-реалистично удоволствие от филмите

  Виртуален съраунд звук за по-реалистично удоволствие от филмите

  Виртуалният съраунд звук от Philips ви дава богат и поглъщащ обемен звук от по-малко от 5-канална възпроизвеждаща система. Силно усъвършенстваните пространствени алгоритми възпроизвеждат вярно звуковите характеристики, които възникват в идеална среда с 5.1-канално възпроизвеждане. Всеки висококачествен стерео източник се превръща във вярно възпроизвеждан, многоканален обемен звук. Не е необходимо да купувате допълнителни тонколони, кабели или стойки за високоговорители, за да оцените изпълващия помещението звук.

 • Свържете към HDMI x 2 за отлично качество на картината и звука

  Свържете към HDMI x 2 за отлично качество на картината и звука

  Наслаждавайте се на 3D картина, по-истинска от самия живот, и на кристално чист 5.1 или 7.1-канален звук, просто като включите HDMI x 2 аудио изхода на нашия плейър към входа на вашия не-3D аудио/видео приемник.

 • Сензорът за ориентация гарантира най-добър звук при всякакво разположение

  Сензорът за ориентация гарантира най-добър звук при всякакво разположение

  Качеството на вашето звуково изживяване зависи от разположението на SoundBar в стаята. За щастие тази система е снабдена с интелигентен сензор за автоматична ориентация, който моментално оптимизира качеството на звука, веднага щом определи дали сте поставили SoundBar хоризонтално или вертикално. Дали ще поставите SoundBar на лавицата или ще я монтирате на стената, можете да сте сигурни, че винаги ще имате превъзходно качество на звука.

 • Безжично поточно предаване на музика чрез Bluetooth

  Безжично поточно предаване на музика чрез Bluetooth

  Bluetooth е технология за безжична комуникация на малки разстояния, която е едновременно стабилна и енергийно ефективна. Тази технология позволява лесно безжично свързване с други Bluetooth устройства, за да можете да възпроизвеждате любимата си музика от всеки смартфон, таблет или лаптоп, а също и от iPod или iPhone, през поддържащ Bluetooth високоговорител.

 • Dolby Digital за върховно филмово преживяване

  Dolby Digital за върховно филмово преживяване

  Тъй като Dolby Digital, водещият световен цифров многоканален аудио стандарт, използва начина, по който човешкото ухо естествено обработва звука, вие възприемате аудио със съраунд звук и превъзходно качество с реалистично пространствено подсказване.

 • Вграден активен събуфър за мощни баси

  Вграден активен събуфър за мощни баси
Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува