Микроджубокс

  Моята музика, по моя начин

  Наслаждавайте се на любимата си MP3 или WMA музика с лесния за използване микро джубокс GoGear HDD084. Той е достатъчно малък, за да се скрие зад кредитна карта! Открийте бързо музиката си чрез навигация SuperScroll и записвайте лесно реч. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Моята музика, по моя начин

Най-лесният за използване в движение джубокс

 • MP3 и WMA възпроизвеждане

  MP3 и WMA възпроизвеждане

  Технологията на аудио компресиране позволява големите цифрови музикални файлове да се намалят до 10 пъти по размер, без да има значително влошаване на аудио качеството им. MP3 и WMA са два от форматите на компресиране, които ви позволяват да се радвате на цял един свят на цифрова музика на своя GoGear плейър. Изтегляйте MP3 или WMA песни от упълномощени музикални сайтове в Интернет или създайте свои собствени MP3 или WMA музикални файлове, като ги извлечете от своите аудио компактдискове и ги прехвърлите на своя плейър.

 • Записване на реч, за да си водите бележки или записвате всичко и по всяко време

  Записване на реч, за да си водите бележки или записвате всичко и по всяко време

  Записът на глас превръща вашия плейър GoGear в удобен диктофон. Освен че слушате музика или радио, можете да си записвате бележки или напомняния за работа или училище, да записвате списъци за покупки и телефонни номера, а дори и текст на песни. Като натиснете бутона за запис и говорите към вградения микрофон, гласовите съобщения се компресират и записват във вградената вътрешна памет. Записът на глас ви осигурява лесно преносим рекордер за глас, който ви дава възможност да записвате всичко, по всяко време и навсякъде!

 • Малък и удобен за носене - тежи едва 45 грама

  Малък и удобен за носене - тежи едва 45 грама
 • SuperScroll™ навигацията намира песни по прост и бърз начин

  Бутони за търсене с двойно действие позволяват лесно управление на скоростта при преглеждане на големи библиотеки. Можете да изберете да се движите през вашия списък с мелодии песен по песен, или просто да натиснете и задържите малко по-силно, за да стигнете бързо чрез SuperScroll™ до вашето желано изпълнение.

 • SuperPlay™ - лесно действие като джубокс с едно докосване

  SuperPlay™ ви позволява бързо да пуснете вашата музика, без да се налага първо да избирате списъци или отделни мелодии. Може да прослушате всички мелодии от музикалните категории на най-високо ниво - например изпълнители (Artists) или албуми (Albums), само чрез осветяване на категория и натискане на възпроизвеждане (Play). Джубоксът възпроизвежда всички мелодии в реда, в който е сортирана съответната категория. Осен това може да комбинирате SuperPlay™ с разбъркано възпроизвеждане (Shuffle) и повторение (Repeat), за по-пълно удоволствие от музиката.

 • Фърмуерът може да се надстройва

  Поддържайте фърмуера си осъвременен с последните версии от Philips. Помнете, че непрекъснато ви се предлагат различни подобрения във връзка с нови възможности, функции и формати на медии с единствената цел да останете с най-добри впечатления за изделията на Philips. Сайтът на Philips за онлайн поддръжка осигурява лесно автоматично надстройване чрез имейл. Можете лесно да търсите и изтегляте нови версии на фърмуера, за да надстроите вашето изделие с нови възможности, функции и медийни формати. Изтеглете последните надстройки от www.philips.com/support и осъвременете вашия плейър с последния фърмуер.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува