Безжичен телефон

  Безжичен телефон

  Чисто и лесно

  DECT 111 е всичко, което потребителите очакват от един телефон: радвайте се на простота чрез лесни и интуитивни функции, радвайте се на ясни разговори с отличното качество на звука на Philips, радвайте се на красиво изглеждащ телефон с качествен дизайн.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Чисто и лесно

 • Системата за кристален звук CS² подобрява разбираемостта на съобщенията

  Уникалната аудиотехнология на Philips "Система за кристален звук" (CS²) подобрява качеството на звука на телефоните DECT на Philips. Качеството на звука на CS² е безспорно по-добро от това на конкурентните DECT продукти и има очевидни предимства.

 • Тонове на звънене, близки по звучене до истински инструменти

  Вместо традиционните агресивни звънци тип "зумер", инструменталните мелодии са по-приятен начин да ви дадат да разберете, че някой се обажда.

 • На дисплея се показва информацията за викащия

  Ако искате да разбирате кой ви търси, преди да му отговорите, разпознаването на викащия е точно за вас. Може да виждате номера (или името) на викащия, за да решите дали да отговорите, или не. Разпознаването на викащия не може да покаже номера, ако той е скрит или липсва. Тази услуга зависи от страната и мрежата, като изисква абонамент при вашия мрежов оператор.

 • Намерете слушалката си, като я накарате да звъни с пейджинг

  Вместо да търсите във всяко ъгълче на къщата, просто повикайте слушалката, като натиснете специалния бутон на базовата станция и слушалката ще се обади къде се крие.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува