Мобилен телефон

  Мобилен телефон

  Включете, разгледайте и споделете

  Philips 855 е модерен сгъваем телефон с камера и уникален дизайн. С него създаването и обменянето на снимки с ваши приятели и семейство е лесно благодарение на аксесоара му за връзка с TV. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Включете, разгледайте и споделете

Споделете скъпите за вас моменти

 • TV презентация на слайдове

  TV SlideShow ви дава възможност да показвате снимки директно от фотоалбума на вашия телефон на телевизионен екран, за да споделите снимките от фотоапарата във вашия телефон с приятелите и семейството си. Само свържете мобилния си телефон и телевизора с аксесоара TV Link, за да пуснете автоматично или ръчно слайдшоу.

 • Вграден VGA цифров фотоапарат

  Вграденият цифров фотоапарат с разделителна способност VGA (640x480 пиксела) ви дава възможност да правите висококачествени снимки по всяко време и навсякъде с вашия телефон, да ги изпращате чрез MMS или имейл, или да ги съхранявате в паметта на вашия телефон.

 • Гигантски фотоалбум с невероятен капацитет за съхранение

  Гигантски фотоалбум с увеличен капацитет на вътрешната памет ви позволява да съхраните до 1000 снимки във вашия телефон, които можете да използвате за слайдшоу, тапети и скрийнсейвъри, като просто направите снимка и я запишете в паметта на вашия телефон.

 • Цифрово варио до 4 пъти

  Лесно увеличаване или намаляване на картината до 4 пъти, за аранжиране на по-добри и значими снимки, като улавяте подходящите детайли от цялата сцена. В режим за визуализация активирайте варио функцията, за да направите снимки на отдалечени обекти или да насочите вниманието върху конкретна част от картината.

 • TFT дисплей с 65 536 великолепни цвята

  Брилянтният TFT дисплей с 65K цвята предлага висок контраст и яркост при 65 536 великолепни цвята и ултрафина стъпка за ясни, ярки цветни графики и снимки.

 • Външен LCD екран с 4096 живи цвята

  Външен дисплей с 4K живи цвята обогатява удоволствието от вашия мобилен телефон с цветни снимки и други графики, съставени от 4096 цвята. Когато външният екран се активира при включване на телефона, събития като входящи повиквания включват задното осветяване, за да се освети дисплеят.

 • Стилно отваряне на 180°

  Уникалният шарнирен дизайн дава възможност на капака да се отваря до 180°, за стилен дизайн с изчистени линии.

 • 32-гласови обогатени полифонични мелодии

  32-гласовите полифонични мелодии могат да създават едновременни тонове на различни ноти като използват формат MIDI за по-естествени и реалистични музикални резултати, които звучат точно като малък оркестър с различни инструменти и дават изключителни звукови ефекти.

 • Java 2.0 технология

  Java 2.0 технологията ви позволява да усъвършенствате и персонализирате вашия телефон с нови игри и приложения, като просто ги заредите.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува