Fidelio

Philips Fidelio SoundHub

Тонколони за система за домашно кино 2.1

  Philips Fidelio SoundHub

  Тонколони за система за домашно кино 2.1

  Добавете към телевизора съраунд звук като в киносалон

  Подобрете звука на телевизора с тонколоните за домашно кино Philips SoundHub CSS9211. Тонколоните 360Sound са проектирани със звукови мембрани отпред и отстрани, за да изпълнят равномерно стаята със съраунд звук, също като в киносалон. Вижте всички предимства

 • Добавете към телевизора съраунд звук като в киносалон

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Fidelio SoundHub Тонколони за система за домашно кино 2.1

Добавете към телевизора съраунд звук като в киносалон

Завладяващ звук

 • 360Sound от излъчващите напред и настрани мембрани на високоговорителите

  360Sound от излъчващите напред и настрани мембрани на високоговорителите

  Много различни от обикновените тонколони за домашно кино 2.1, тонколоните 360Sound имат уникална конструкция с три мембрани във всеки сателитен високоговорител – предна и две странични, които са разположени под ъгъл, за да излъчват поглъщащ звук около вас. Освен принципа на диполите, Philips използва свой алгоритъм за допълнително подобрение на обгръщащия звуков ефект. Съставени от първокласни акустични компоненти, като меки куполни високоговорители за високи честоти, неодимови магнити и цифрови усилватели клас D, 360Sound дават изключителен звук от всички ъгли - за истинско кинематографско изживяване у дома.

 • Свързване на още аудио-видео устройства чрез множеството аудио съединители

  Свързване на още аудио-видео устройства чрез множеството аудио съединители

  За да се наслаждавате на кинематографичен съраунд звук при всички свои развлечения, можете лесно да свържете още аудио-видео устройства към тонколоните за домашно кино SoundHub. Свържете например Blu-ray или DVD плейър или игрова конзола, като използвате някой от наличните цифрови или аналогови съединители: оптичен вход, коаксиален вход или 2 входа AUX. Можете също да свържете своя MP3 плейър, като използвате съединителя Music iLink отстрани.

 • Съвършен дизайн с висококачествено алуминиево покритие

  Съвършен дизайн с висококачествено алуминиево покритие

  Алуминият е ярка декларация за творчески подход и модерен дизайн, затова е предпочитан от много от водещите интериорни дизайнери в света. Лек, но здрав, той е естествен материал, който допринася за създаването на наистина емблематични дизайнерски решения, издръжливи и със свръхтънък профил, въплъщаващи съвършенството на инженерната мисъл. Резултатът е системи за домашно кино, които привличат окото и предизвикват възторг, където и да ги поставите.

 • Звуков вход, за да слушате музика от iPod/iPhone/MP3 плейър

  Звуков вход, за да слушате музика от iPod/iPhone/MP3 плейър

  С аудио входа е лесно да слушате музика директно от вашия iPod, iPhone, iPad, MP3 плейър или лаптоп чрез лесно свързване към системата за домашно кино. Просто свържете вашето аудио устройство към аудио входа и се наслаждавайте на вашата музика с превъзходното качество на звука на системата за домашно кино Philips.

 • Прекрасен съраунд звук с Dolby Digital и DTS

  Прекрасен съраунд звук с Dolby Digital и DTS

  Преминете към цифровите технологии и извлечете максимума от вашата музика и филми. Дори стерео музиката звучи прекрасно, тъй като Dolby Digital и DTS Digital Surround подобряват цифровата музика и видеото, за да ви дадат наистина обгръщащ обемен звук от системата за домашно кино.

 • Лесно свързване към телевизора само с един кабел

  Лесно свързване към телевизора само с един кабел
Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува